Kova Burç Yorumları 9 Kasım 2021

Kova burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 9 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Duygularından mantık çıkarmaya çalışma, Kova. Ay burcunuza geçtiğinde, üçüncü iletişim eviniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron’a iyileştirici bir altmışlık oluşturacaktır. Bekar ya da zaten alınmış, muhtemelen gerçek duygularınızı bastırmak için elinizden gelen her şeyi yapıyorsunuz, ancak aynı şekilde, kozmos size seviye atlama ve iyileşme fırsatı sunuyor. Burada akılda tutulması gereken başka bir şey de, güneş, Merkür ve Mars’ın, yalnızca gururlu ve sabit doğanızı ateşleyen, otoriter onuncu otorite eviniz aracılığıyla birleştiğidir. Buna dikkat edin.

Kova Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün kendi güvenlik açığınıza ulaşmaktan ve bağlantı kurmaktan korkmayın. İnsanlardan gelen rehberlik veya duygusal olarak en yakın eşdeğeriniz sadece bir telefon görüşmesi veya mesaj uzağınızda. Adaçayı tavsiyesi söz konusu olduğunda, orijinal kaynağı yenmek zordur: aileniz.

Kova Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Merkür bugün Akrep burcunda Mars ile kavuşum yaptığından, bu kariyerinizde mükemmel bir geçiş ilerlemesidir. Bu birleşme sırasında, kariyerinizde topluluk önünde konuşma, yazma, düzenleme, sorumluluk alma ve liderlik gibi hem Mercurial hem de Marslı nitelikleriyle tanınabilirsiniz. Bağlantı, kariyer hedeflerinizin peşinden aktif olarak gitmek için mükemmeldir! Ancak Mars, Satürn ile kare açı yaptığından, kariyer yolunuzla biraz uyumsuz hissedebilirsiniz. Başarılarınızla tanınmak gibi profesyonel hayatınıza bağlanmada zorluk çekebilirsiniz. Meydan, kariyerinizin yönü konusunda rahat olmanızla ilgili!

Daha parlak bir geleceğe odaklandığınızda geçmişinizi bırakmak daha kolaydır.

Kova Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Salı günü gökyüzünün altında bazı gerçekler gün ışığına çıkıyor, Kova. Haber taşıyan Merkür, günü harekete geçen Mars ile birleştirerek, kariyer cephesine önemli açıklamalar ve konuşmalar getirerek – bazıları muhtemelen hayal kırıklıklarını ve sıcak düğme sorunlarını vurgulayacaktır. Başka bir yerde, yalnızlık arayan Oğlak ayı, yenilenmeye aç Plüton ile birleşerek, sizi rahatsız eden duygusal sorunları çözmenize ve serbest bırakmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.