Kova Burç Yorumları 7 Kasım 2021

Kova burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 7 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 7 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 7 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Bir şekilde hissediyorsun, Kova. Leydi Venüs şimdi, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve sahne arkasındaki her şeyden oluşan mistik on ikinci evinizde dolaşıyor ve psişenizin üzerinde gezinen görünmeyen güçlerden bir sır olarak saklamayı seçtiğiniz romantik duygulara kadar her şeyin değerini vurguluyor. Maceracı Yay’da aya yakın bir yerde otururken – özgürlüğü seven onbirinci eviniz, topluluk ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla – gözlerinizi geniş topluluğunuzdaki birine dikebilir ve yine de işleri düşük tutmaya karar verebilirsiniz. şu an için anahtar. Akışına bırak.

Kova Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Beklentilerinizi sarsmak için bir şeyler yapmanın zamanı geldi. Son zamanlarda sosyal hayatınız son derece keyifli. Fazla hoş belki. Daha şüpheci olsaydınız, bir çıkmaza saplanıp kaldığınızı düşünebilirsiniz. Belki de öylesin.

Kova Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Son birkaç gün içinde dikkatinizi çeken şey ne oldu Kova? Merkür bugün Venüs’e altmışlık açı yaptığından, olumlu bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Merkür, başarılı ve başarılı olmak için kariyer yolunuzu düzenlemekle meşgulken, Venüs, alanınızdaki diğer kişilerle bağlantı kurmak için gizli yeteneğinizi yansıtmanızı istiyor. Başkalarıyla bağlantı kurmada ilk başta düşündüğünüzden daha iyi olduğunuzu fark etmiş olabilirsiniz. Müşteriler, meslektaşlar veya amirleriniz olsun, yardımcı profesyonel ilişkinin sizin için çalışmasını sağlayacak gizli bir süper gücünüz var.

Bir şeyleri planlamak size daha sonra çok zaman kazandıracak. Çok dürtüsel olmayın.

Kova Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak, bir topluluk duygusuyla düzenli bağlantılara ihtiyacınız var. Ay, ateşli Yay burcunda dolanırken, insanlara ve bugünü önemsemenize izin verin. Luna’nın uykulu Neptün ile karesi, gerçeği olduğu gibi görmeyi zorlaştırabilir, ancak biraz gül renkli gözlüklere dalmanın zararı yok. Daha sonra Luna, yalnızlık arayan Oğlak’a kayar ve içe dönüklük ihtiyacınızı artırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.