Kova Burç Yorumları 3 Kasım 2021

Kova burcunun 3 Kasım 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 3 Kasım 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunu 3 Kasım 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 3 Kasım 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 3 Kasım 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 3 Kasım 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 3 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Ne bekliyorsun Kova? Ay, zevk arayan beşinci aşk, delilik ve kendini ifade etme evinizi tutuşturmaya devam ediyor, kalbinizin arzularını ve tutku projelerini çevreleyen temalara duygusal vurgu ve sezgisel netlik getiriyor, ancak dahası var. Luna, benzer temaları canlandıran ve canlandıran Mars ve Merkür’e yakın olacak. O metni göndermekten geri mi tutuyorsun? Luna’nın burcunuzdaki şanslı Jüpiter ile üçgen açısı sizi bir inanç sıçraması yapmaya davet ediyor ve Plüton’la olan karesi süreçte meydana gelen dönüşümü vurguluyor. Değişim burada ve siz bunu tezahür ettirdiniz.

Kova Burcu 3 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Doğru olanı yaparsanız, uzun vadede çok ileride olacaksınız. Ekip için bir darbe almanız gerektiği anlamına gelse bile, çalışanlarınıza yardım etmek için ne gerekiyorsa yapın. Büyük bir seçimle karşı karşıyasınız, ancak bu kolay bir seçim olmalı.

Kova Burcu 3 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Kova, son birkaç günde kariyerini ilerletebilecek neler öğrendin veya deneyimledin? Neyse ki, bugün Terazi burcunda profesyonel inançlarınızı, deneyimlerinizi ve öğretilerinizi gözden geçirmek için zamanınız var. Ay’ı alt edecek başka büyük geçiş olmadığından, onun yansıtıcı enerjisine yaslanabilirsiniz. Ay, senden öğrendiğin her şeyi düşünmeni istiyor. Düşünürken, mesleki gelişiminizde en önemli olan eğitim araçlarını ve deneyimlerini listeleyin. Bu, yardım için başvurabileceğiniz en iyi satış noktalarını tanımlamanıza yardımcı olacaktır.

Yeni bir fikir hayal edin ve bunun gerçekleşmesi için ne yapmanız gerektiğini de göreceksiniz.

Kova Burcu 3 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Daha yeşil meralar bugün acı verici bir şekilde çekici geliyor, Kova. İdealist Terazi ayı, bugün dünyanızda “olmalı, olabilirdi, olurdu” örneklerini düşünmenizi sağlıyor. Fantaziye kapılmak yerine, rota değişikliğini nasıl oluşturabileceğinizi görmeye çalışın. Ay’ın etkileyici Merkür ile birleşmesi, durgun duygulara ses verirken, güçlü Pluto ile karesi uzun süredir devam eden acıları aydınlatıyor. Neyse ki, Luna’nın Venüs ile buluşması daha sonra arkadaşlık yoluyla aydınlanmış ruh halleri sunuyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.