Kova Burç Yorumları 28 Kasım 2021

Kova burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu 28 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2021 Pazar Kova Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Eşyalarını dik ve o kafaları çevir. Şimdi kendinizi dünyaya tanıtmanın ve biraz hava atmanın en iyi zamanı. Zamanınızı ve yerinizi seçmeniz gerekebilir, ancak her durumda daha çekici olamazsınız!


28 Kasım 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Artık yeni bir başlangıç ​​başlıyor. İlham almak için bilmediğiniz bir yolda seyahat edin.


28 Kasım 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Burç Yorumu

Akvaryumların duygularını basitçe hissetmek yerine analiz etme gibi kötü bir alışkanlığı vardır. Ay, bu öğleden sonra Başak burcunda dolaşıyor ve sizi bu arazide bir adım daha ileriye götürüyor. Luna, sınırları belirsiz Neptün ve tutku peşinde koşan Venüs’le bir araya gelerek yakınlık, kimya ve kırılganlık hakkında sorular uyandırıyor. Yüzey etkileşimlerini ve ayrıntılı çalışmayı aktarın; gerçek konuşma ve rüya manzaraları için gidin.


28 Kasım 2021 Pazar Kova Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Kova, etkilemek için giyin. Önemli kişilerden oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı olan güneş ile birlikte, sosyetik onbirinci eviniz, dostluk gruplarınız ve dünyaya ait olma duygunuz aracılığıyla anlayışlı Merkür’ün yanı sıra, fırsatlar sınırsızdır. E-postanızı kontrol edin ve happy hour’u kaçırmayın. Sosyal hayatınız oldukça hareketli ve ilgi odağı sizsiniz. Bununla birlikte, ironi, aşk gezegeninin gizli on ikinci mahremiyet, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla geri tepmesinden kaynaklanmaktadır. Bilinçsiz zihninize uyum sağlamanın yanı sıra, bu süre zarfında daha fazla engellenmiş hissetmeye eğilimlisiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.