Kova Burç Yorumları 23 Kasım 2021

Kova burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 23 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 23 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 23 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

İş cephesinde çok fazla çekiş varken, sevdiklerinize zaman ayırmak oldukça zor oldu, ancak güneşin Yay burcuna geçişi – dernekler, topluluk ve dünyaya ait olma hissinden oluşan on birinci eviniz aracılığıyla – değişmek üzere. daha iyisi için dinamik, Kova. Ne de olsa güneş, uyum arayan yedinci anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli evlerinizi yönetir. Bu nedenle, aileniz ve arkadaşlarınızla bir araya gelmenin yanı sıra, önemli biriyle birlikte seçeneklerinizi keşfetmek için ilham almış hissediyorsunuz. Bu arada, bazılarınız bir flört uygulamasına atlayıp şansınızı test etmeye karar verebilir.

Kova Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Nedense bugün her şey mümkün görünüyor. Nedenini tam olarak bulamasan bile senin için büyük bir gün. Bazı eski sınırlar genişleyecek ve dün olduğundan çok daha fazla özgürlüğe sahip olduğunuzu fark edebilirsiniz.

Hayatınızdaki iyi ve kötü şeyleri sıralayın. Biraz bakış açısı kazanın.

Kova Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Kova burcu olarak, diğer burçlara göre arkadaş gruplarınız ve sosyal hayatınız ile daha çok ilgilenirsiniz. Güney ay düğümünün Yay burcundaki varlığı, son bir buçuk yılda artık size hizmet etmeyen topluluk bağlarını serbest bırakmanıza ve büyümüş özlemleri bırakmanıza yardımcı oldu. Salı günü gökyüzü, güney ay düğümü ile birlikte aydınlatıcı güneşi bulur ve sosyal grubunuzda bu hikayeye odaklanmanıza yardımcı olur.

Kova Burcu 23 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Gizli süper güçlerinden yararlanma zamanı, Kova! Mars, kariyerinizi harekete geçirerek, başarılı olmanız için size iddialı bir aşırı hız verirken, Venüs, organizasyon, yapı ve otorite için yeteneklerinizi nazikçe çağırıyor. Bu iki gezegen birlikte, potansiyelinizi kariyerinizle uyumlu hale getiren bir altmışlık açı oluşturur. Başarılı olmak için hedeflerinizi ve çabalarınızı şekillendirebileceğinden, bir oyun planına sahip olmanın size büyük fayda sağladığını görebilirsiniz. Onay arıyorsanız, ay hala iş hayatınızı etkiliyor, bu nedenle iş arkadaşlarınız duruma nasıl yükseldiğinizi ifade edebilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.