Kova Burç Yorumları 22 Kasım 2021

Kova burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 22 Kasım 2021 Pazartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Başkaları bugün sizin cömertliğinize ihtiyaç duyuyor ve siz de araya girmek için mükemmel bir konumdasınız. İyi bir amaca karşı koyamayacağınızı biliyorsunuz! Ve başka bir sürpriz: fedakarlığın bu kadar seksi ve çekici olabileceğini kim bilebilirdi?

Uğraştığın dramla başa çıkmanın en iyi yolu, akışına bırakmaktır.

Kova Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Tek veya romantik bir şekilde bağlı, Venüs’ün gizemli onikinci kapanış eviniz, rüyalar ve sahne arkasındaki her şey boyunca fantezi dolu yolculuğu, en azından şimdilik, her şeyi aşağıdan aşağıya tutma olasılığınızı gösteriyor. Bununla birlikte, dünyadaki onuncu kariyer, otorite ve itibar eviniz aracılığıyla Mars’a olan cüretkar altmışlığı göz önüne alındığında, iş anlamına gelir, yani bir durumun sorumluluğunu resmi olarak almaya karar verebilirsiniz, Kova. Tek zorluğun mu? Luna’nın Chiron’la olan karesi, geçmişten gelen duyguları tetikleyecek veya iletişim kurmaya çalışırken sizi kafanızda tutacaktır. Ayakta kalın ve tutkularınızın peşinden gidin.

Kova Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük Burç Yorumu

Bugün hemen işe koyulmaya hazırsın Kova. Ay, inisiyatif alan Yengeç’ten geçerek, odaklanmanızı tamamlanmamış işlere ve uğraşılması gereken iş yüklerine yönlendirir. Kendinize enerjinizi göndermek için bir proje verin, çünkü büyük veya küçük başarılar elde ettiğinizde en iyi hissedeceksiniz. Dikkatinizi diyetinizin ve egzersizinizin etrafında dönen duygulara çevirin ve bu araçlar aracılığıyla vücudunuzla yeniden bağlantı kurmanıza izin verin.

Kova Burcu 22 Kasım 2021 Pazartesi Günlük İş Burç Yorumu

Kova, işte bile başkalarından onay veya onay arama arzusu olmadan inanılmaz derecede bağımsız olma eğilimindesiniz. Yine de, ay tatlı Yengeç burcundayken, iş sektörünüzü, rutinlerinizi ve alışkanlıklarınızı vurgularken bugün farklı hissedebilirsiniz. Duygusal ay, iş yerinizde onaylanma arzusunu ateşleyebilir. Özellikle ay organizasyonu teşvik ettiğinden, bir şeyler başarabileceğiniz veya çalışma ortamınızı iyileştirebileceğiniz için işinizle özellikle gurur duyabilirsiniz. Bu nedenle, iş arkadaşlarınızdan destekleyici sözler almaktan ve hatta bir iş arkadaşınızın onayını almaktan korkmayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.