Kova Burç Yorumları 20 Kasım 2021

Kova burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 20 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Her zamankinden daha hassas hissediyorsanız, hepsi tutulma mevsimi sayesinde, Kova. Umutsuzluğa kapılma; Ay bugün meraklı İkizler burcuna kayarak romantik beşinci evinizi aşk, tutku ve zevkle harekete geçirecek ve bu da kalbinizin arzularını çevreleyen temalara vurgu yapacak. Bununla birlikte, romantik bağlantınızın geçerliliğini ikinci kez tahmin etmeye ve/veya kendi değerinizi sorgulamaya daha yatkın olduğunuz için, zorluk Luna'nın karesinden zor Neptün'e – istikrar arayan ikinci değerler eviniz aracılığıyla – kaynaklanabilir. Ya sana her şeyin göründüğü gibi olmadığını söylesem? Başka bir tutulma yolda; son dakika kararları vermeyin.

Kova Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

İyi dinleyin ve takip edin. Şu anda, her şeyin tam olarak mükemmel olmadığına dair dırdırcı bir duyguya sahip olabilirsiniz. Her şey istediğiniz gibi olduğunda, geri çekilip olayların gelişmesine izin vermekten çok mutlu olursunuz, ancak şu anda durum böyle değil.

Kova Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Şu anda Merkür Jüpiter karesiyle, uzun vadeli kariyer hedeflerinizi düşünmenin zamanı geldi. Kova, bundan bir yıl sonra kariyerinde nerede olmak istiyorsun? Peki ya beş yıl? On? Neyi başarmak istediğinizi takip etmek için bir tür oyun planı oluşturmak önemlidir. Venüs bugün Mars'a altmışlık açı yaptığından, organize olmak düşündüğünüzden daha kolay olabilir. Ancak bunun bir kısmı, ne tür hedeflere sahip olduğunuz ve hangi yapının sizin için en uygun olduğu konusunda dürüst olmaktır.

Normalde yapmayacağınız biriyle bağlantı kurun — ne kadar açık fikirli olduğunuzu gösterin.

Kova Burcu 20 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi günü gökyüzünün altında önemli bilgiler ortaya çıkıyor, Kova. Messenger Mercury, bugün kendisini hem vizyon sahibi Jüpiter hem de yenilenme arayan Pluto ile bağlantılı buluyor ve sizi mevcut kariyer yörüngenizle ilgili önemli gerçeklerle yüzleşmeye teşvik ediyor. Bu eşleştirme hem canlandırıcı hem de vahşice dürüst, bu da sohbet açısından ilginç bir gün geçirmenizi sağlıyor. Başka bir yerde, eğlenceli İkizler ayı sizi yaratıcı olmaya ve neşe veren aktivitelere dönmeye teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.