Kova Burç Yorumları 18 Kasım 2021

Kova burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 18 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Luna istikrar arayan dördüncü eviniz, aile meseleleriniz ve duygusal temelleriniz üzerinde geziniyor, ancak aynı zamanda dünyadaki otorite, hırs ve kaderle ilgili otoriter onuncu eviniz aracılığıyla meraklı Merkür'e karşı çıkıyor. Kova, duygusal istikrar arzunuz eylem planınızla uyumlu olabilir veya olmayabilir, ancak bunu sadece zaman gösterecek. Bekar? Hem ay hem de Merkür, konfor arayan ikinci istikrar eviniz aracılığıyla Neptün ile uyum içinde olacak ve bu da size değerlerinize öncelik vermenizi ve kendi değerinize sahip çıkmanızı hatırlatıyor. Her gün ve her seferinde bir adım atın.

Kova Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bir koreograf, Frankenstein'a dayanan bir bale yazar. Uyumsuz unsurları bir araya getirip heyecan verici ve yeni bir şey bulamayacağınızı kim söyleyebilir? Cesur olun, hatta belki de pervasız olun.

Kova Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Mars'ın geri giden Uranüs'e karşı çıkması sayesinde iş ve ev biraz kaotik olabilir. Ancak, bu muhalefet, kariyerinizde etkili olabilecek beklenmedik bir şey yapmak için faydalı olabilir! Neyse ki, günümüz transitleri sayesinde kaos bastırılabilir. Merkür geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığında, Mercurial yetenekleriniz profesyonel değerinizin odak noktası olabilir. Kova burcu, yazma, düzenleme ve topluluk önünde konuşma gibi yetenekler, alanınızdaki en büyük hediyeleriniz olabilir! Ardından Venüs geri giden Uranüs ile üçgen açı yapar, bu da profesyonel yapınızın ve bağlılığınızın geçiminizi belki de alışılmadık şekillerde olumlu yönde etkilediğini ima eder.

Bir teklif gerçek olamayacak kadar iyi görünüyorsa, kabul etmeden önce yüzeyin altına bakın.

Kova Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Perşembe günü gökyüzü işleri yoluna koymak için çalışır, Kova. Etkileyici Merkür, kendini yaratıcı Neptün ile denize doğru sürüklenirken bulur ve çalışma alanındaki yaratıcı projeler için eterden ilham almanıza yardımcı olur. Herhangi bir ayrıntılı çalışma veya sert ve hızlı gerçeklik gerektiren şeylerle uğraşmaktan kaçının. Başka bir yerde sevgili Venüs, elektrikli Uranüs ile birleşerek yakın aile ilişkilerine taze bir soluk getirmenize yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.