Kova Burç Yorumları 17 Kasım 2021

Kova burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Kova burcunu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 17 Kasım 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Aşk Burç Yorumu

Gözlerini ödülden ayırma ve sürece ayak uydurmaya çalış Kova. Bugünün Luna ve Uranüs arasındaki – duygusal olarak yönlendirilen dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla – aşırı hevesli Mars'a karşı – onuncu otorite eviniz aracılığıyla – duygusal bir çekişme yaratabilir, özellikle de sizin söz konusu olduğunda, duygusal bir çekişme yaratabilir. kontrol arzusu. Bekar da olsanız da, zaten bağlı olsanız da, diğerleriniz içerliyor olabilir. Bu nedenle, ifade için bir çıkış bulduğunuzdan emin olun. Gömülü duygular aniden yüzeye çıkabilir ve bazılarının farkında olmayabilirsiniz. Durumun sonucunu zorlamamaya çalışın.

Kova Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İlişki Burç Yorumu

Biraz planlama uzun bir yol kat eder. Yakın gelecekte büyük ve eğlenceli bir şey bekliyorsunuz, ancak şimdi tüm küçük ayrıntıları örtün. Bu senin hayalin olmayabilir, ama biliyorsun ki her şey yakında bitecek.

Kova Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük İş Burç Yorumu

Kariyerinde önünü açmaya hazır mısın Kova? Güneş Plüton'a altmış açı yapmaya devam ederken, liderlik ve yapı için gizli yeteneğiniz kariyer yolunuzda daha fazla parlıyor. Kariyerinizde ilerleme kaydettikçe, Mars'ın karşıt Uranüs gerilemesi sizi biraz uzaklaştırabilir. Kariyeriniz geliştikçe muhalefet ev hayatınızı ve ailenizi sarsıyor, bu nedenle iş/yaşam dengeniz beklenmedik bir şekilde bozulabilir. Herhangi bir iş/yaşam dengesizliğini dengelemeye yardımcı olmak için, evinizde ve işyerinizde yolda kalmak için öncelik verebileceğiniz bir görev listesi oluşturun.

Yakında kendinizi daha topraklanmış hissedeceksiniz. O zamana kadar bu duygusal dalgalarda sörf yapmaya çalışın.

Kova Burcu 17 Kasım 2021 Çarşamba Günlük Burç Yorumu

Bugün biraz kayalık arazi için hazırlanın, Kova. Feisty Mars, bugün kendisini değişim talep eden Uranüs ile düşmanca bir bağlantıya kilitlenmiş buluyor ve sizi kamusal ve özel hayatınız arasında köpüren tahrişlerle yüzleşmeye teşvik ediyor. Herhangi bir kariyer değişikliği veya yaşam alanı talebi etrafında harekete geçmek önemlidir, çünkü bu enerji, durgun sorunları çözmeye yardımcı olur. Bu güçlü enerji, otorite figürleriyle gerginlik yaratabilir, bu yüzden nasıl tepki verdiğinize dikkat edin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.