Kova Burç Yorumları 16 Kasım 2021

Kova burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Kova burcunu 16 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 16 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 16 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevrenizdeki yolculuğunu tamamlamadan önce, gizli onikinci kapanış eviniz, rüyalar, gizli gündemler ve bilinçsiz kalıplar aracılığıyla güç merkezi Pluto’yu kare yapacak. Hayal kurduğunuzu ve/veya bir şeyler düşündüğünüzü söylemek yetersiz kalır, Kova. Bu, aşk hayatınızı bir sır olarak saklayan veya belki de gerçeğinizi bastıranlarınız için özellikle önemlidir. İyi haber şu ki, ay burcunuzda şanslı Jüpiter ile büyüleyici bir altmışlık açı oluşturacak ve bu da sizi umut, inanç ve iyimserlikle güçlendirecek. Mutluluğunuzu takip edin.

Kova Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Seni tanıyorum, gizli hayranların gizli komploculardan çok daha olası. Dostluğunuzun ve doğaya güveninizin sizi başkalarının gerçek gündemlerine karşı kör etmesine izin vermeyin. Kötü olduklarından değil, mutlaka. Sadece ekstra dikkatli ol.

Kova Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Güneş Jüpiter ile kare açı yapmaya devam ettikçe büyüme sancıları yaklaşıyor. Ama değişime açıksanız, o zaman bu kare size profesyonel olarak fayda sağlar, Kova! Güneş bugün Plüton’a altmışlık açı yaptığından, liderlik ve girişimcilik yeteneklerinizden yararlanmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Altmışlık, kariyer yolunuzda faydalı olabileceğinden, sizi yapılandırılmış profesyonelliğinizi açıklamaya davet ediyor! Mars, geri giden Uranüs’e de karşı olduğu için, değişime ne kadar çok eğilirseniz, değerli bir profesyonel risk almak o kadar kolay olacaktır. Bununla birlikte, muhalefet kişisel olarak dahil olmaktan daha profesyonel olabilir.

Gözünü yakalamaya çalıştığın biri aniden sana bakıyor!

Kova Burcu 16 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

Bir Kova olarak duygusal meseleleri soğukkanlı, sakin ve toplanmış bir şekilde ele almayı tercih edersiniz. Salı günü gökyüzü, berraklık getiren güneş ve nazik ay dönüşüme aç Plüton’a uzanırken, yüzeyin altına bakmanızı ve neyin iltihaplandığını kabul etmenizi hatırlatır. Bu güçlü eşleştirme, size durgun duygusal sorunlara yeni bir yaklaşımı benimseme şansı vererek, terapi ve diğer şifa yöntemleri için ideal bir gün olmasını sağlar.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.