Kova Burç Yorumları 14 Kasım 2021

Kova burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 14 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Kova burcunu 14 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 14 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Derin yansıtıcı sularda yüzüyordun, Kova. Ay hassas Balık burcundan ayrılıp heyecan verici Koç burcuna doğru ilerlerken, evren bugün sizi hava almaya teşvik ediyor. Bu geçiş, yerel hareket, kendini ifade etme ve başkalarıyla iletişimsel bağlantılara olan ihtiyacınızı ateşler. Fazla enerjiniz için kendinize bir çıkış yolu arayın ve konuşmanız gereken insanlara ulaşmaktan çekinmeyin.

Kova Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, kapanış, rüyalar, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şeyle ilgili gizli on ikinci evinizde dolaşmaya devam ediyor. Yalnızlığına çok mu düşkünsün, Kova? Leydi Venüs ayrıca, meraklı üçüncü iletişim eviniz, düşünce süreçleriniz ve yakın çevreniz aracılığıyla yaralı şifacı Chiron ile çatışacak ve bu da, geçmişteki kırgınlıkları uyandırabilecek ve/veya ne pahasına olursa olsun geri çekilme ihtiyacını tetikleyebilecek. Ay da haritanızın bu bölgesinden geçecek ve bu süreçte Chiron ile kavuşum yapacak. Belki de bu, göğsünüzden bir şeyler çıkarmak veya size hizmet etmeyen düşünce kalıplarına daha yakından bakmak için bir fırsattır.

Kova Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Duygularınızın katılaşmasına izin vermek için kötü bir zaman. Onları gerçekten uzatmadan önce bir süre duygularınızla dalga geçmeniz gerekir. Aşk laboratuvarında birkaç test yapın ve sizin için en uygun olanı görün, ardından sonuçlarınızı yayınlayın.

Kova Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Ay değişken Balık burcundayken para akıldadır. Kova, ay enerjisiyle mali durumunuzda potansiyel olarak stresli olabilecek bir dalgalanma fark edebilirsiniz. Ancak ay enerjisi pozitiftir çünkü işinizde fedakarlığınız, esnekliğiniz ve şefkatiniz için değerli olduğunuzu gösterir. Günün ilerleyen saatlerinde Ay Koç burcuna geçerek zihninizi ve konuşmalarınızı ateşleyecek. İş arkadaşlarınızla sohbet etmek ilgi çekici olacaktır, ancak agresif bir tondan uzak durmaya çalışın. Bir tartışma çok ciddi olmadığı sürece eğlenceli olabilir.

Rutininiz nihayet yerine oturuyor. Bir süre otomatik pilotta uçmanın keyfini çıkarın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.