Kova Burç Yorumları 13 Kasım 2021

Kova burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? Kova burcunu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 13 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Ay, istikrar arayan ikinci konfor, finans ve değer sistemleri evinizde gezinmeye devam ediyor, ancak bu süreçte her şeyi kapsayan Neptün ile güçlerini birleştirecek. İster bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün astrolojisi size kendinizi ilk sıraya koymaya devam etmenizi hatırlatıyor, Kova. Başka bir notta, Luna’nın Pluto’yu güç merkezi olarak altmışlığı – gizli onikinci eviniz, rüyalar ve bilinçsiz kalıplar aracılığıyla – hem duygusal hem de romantik ortaklıklarınızda gölge tarafınıza ışık tutuyor. Hala önceki bir ilişkiden iyileşiyorsan, acele etme. Bu devam eden bir çalışma ve tam olarak olman gereken yerdesin.

Kova Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendinizi ne kadar hazırlıksız hissederseniz hissedin, bugün yeni bir şeye başlayın. Günün enerjisi sizin için biraz garip ama yeni başlangıçlar için mükemmel ve tam da ihtiyacınız olan şey bu.

Kova Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Güneş geri giden Neptün ile üçgen açı yapmaya devam ederken kariyer aklınızda olabilir. Kariyerinizi yeni, paha biçilmez şekillerde düşünmeye gelebileceğiniz için bu üçlü rüya gibi olabilir. Yine de para sorunu hala dokun ve git olabilir. Merkür de bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, iş-yaşam dengenizde bir değişiklik olabilir. Uranüs retrosu evinizi sallıyor ve bu da potansiyel olarak biraz istikrarsızlığa neden oluyor. Bu arada Mercury, kariyerinize odaklanmak için evde izin almanıza neden olabilecek bir sonraki profesyonel hamleniz için beyin fırtınası yapıyor.

Bugün her şey iyilikle ilgili – bunu başkalarında takdir edin ve kendiniz uygulayın.

Kova Burcu 13 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Önemli içgörüler kendilerini Cumartesi günü göklerin altında tanıtıyorlar, Kova. İletişimsel Merkür, düzensiz Uranüs ile bir muhalefete girerek ev hayatınız, aileniz ve kariyer yolunuz hakkında çığır açan konuşmalar veya haberler başlatıyor. Bu alanlardaki durgun problemlerin etrafında yer açmak için bu elektrik enerjisini kullanın. Bu arada, uzaylı Balık ayı, ilham veren Neptün ile birleşerek yeteneklerinizi ilham verici bir şekilde ortaya çıkarmanıza yardımcı olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.