Kova Burç Yorumları 12 Kasım 2021

Kova burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Kova burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 12 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Masaya ne getirdiğini biliyorsun çünkü muhtemelen satın aldın Kova. Şu anda ister bekar, ister romantik bir şekilde bağlı olun, bugünün – önemli diğerlerinin yedinci evinizin göksel yöneticisi – güneş ile istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla Neptün arasındaki üçgen açı, konu size geldiğinde daha seçici olmanızı hatırlatır. enerjik değiş tokuşlar. Değerli zamanınıza ve enerjinize gerçekten layıklar mı? Luna’nın mistik onikinci yalnızlık eviniz aracılığıyla uyum arayan Venüs’e seksiliği, ara sıra bir şeyleri kendinize saklamanın değerine ışık tutuyor. Aşkınız bir istisna değildir.

Kova Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Üstüne atıp sürüklemek istiyormuş gibi hissedebilirsin ama en iyi sonlar her zaman ani olur. Bunu bu kadar düşünme. İşine bak ve yoluna devam et. Ayrıntılara takılırsanız, durum daha karmaşık hale gelecektir.

Kova Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Kova, Mars bugün Satürn ile karesini bitirirken kariyerinize olan güveniniz yenilenmiş hissedebilir. Kare sona erdiğinde, güneş ile geri giden Neptün arasında bir üçgen açı başlar. Yenilikçi bir işaret olarak, profesyonel vizyonunuzdan faydalanma beceriniz hayret vericidir. Kariyerinin nereye gitmesini istiyorsun? Mesleğinizde neye değer verilmesini istiyorsunuz? Dönüştürücü üçlü, başarı, para ve tanıtım vizyonunuzu önceliklendirmenize yardımcı olabilir. Bu arada Neptün’ün üçlü açıdaki retro etkisi, harekete geçmek yerine plan yapma zamanının geldiğini gösteriyor.

Bu rutininizin bir revizyona ihtiyacı var. En yakın arkadaşınızdan fikir isteyin.

Kova Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma günü gökyüzü sizi gerçek olmayan bir dünyaya çağırıyor, Kova. Aydınlatıcı güneş, bugün rüya gibi Neptün ile yumuşak bir bağ kurarak sizi hayal gücü, uykululuk ve sıradanlıktan kaçma arzusuyla dolduruyor. Mevcut kariyer yolunuzla ilgili ilham verici vizyonlardan yararlanıyorsunuz, bu da yeni konseptler oluşturmak ve yeni projeler için fikirleri not almak için ideal bir gün haline getiriyor. Üretken önlemlere hazır değilseniz, elinizden gelenin en iyisini hissetmek için dinlenmeye yetişmenize izin verin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.