Kova Burç Yorumları 11 Kasım 2021

Kova burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Kova burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Kova burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKova burcu 11 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Hayal kurmak eğlencelidir, Kova. Ayrıca, Venüs hala mistik onikinci rüyalar, karma, gizli gündemler ve perde arkasındaki her şey evinizde dolaşıyor, bu yüzden büyük olasılıkla gizli zevklerinize mazeretsiz bir şekilde düşkün oluyorsunuz. Tek veya zaten romantik bir şekilde bağlı, bugünün burcunuzdaki ay-Jüpiter kavuşumu, bolluğunuzu aydınlatıyor ve aynı zamanda sizi daha iyimser yapıyor. Bunu söyledikten sonra, süreçte sağlıklı bir dengeyi koruduğunuz sürece biraz eğlenmenin yanlış bir tarafı yok. Karışımda Jüpiter varken bir şeyleri denize atmak kolaydır, bu yüzden onu çarpıtmayın.

Kova Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Aniden etrafınızdaki herkes tonlarca duygusal bagaj taşıyor gibi görünüyor. Hepsi nereden geldi? Bugünün kolay ve havadar olacağını düşündünüz, ama görünüşe göre daha zor olacak.

Kova Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bugün ilk dördün burcunuzda olduğundan, işteki kişisel gelişiminizi yansıtmanın zamanı geldi. Şu anda Merkür, kariyer ve başarı sektörünüzde Mars ile kavuşum yapıyor, bu nedenle iş hayatınızda özellikle güçlenmiş hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, her iki gezegen de profesyonel duruma yükseldikçe artan acıyı gösteren Satürn ile kare açı yapıyor. Bu nedenle, kariyer yolunuza uyacak şekilde kim olduğunuzu düzenleyebileceğiniz için bu ay tam zamanındadır. Hayalinizdeki kariyere ulaşma yeteneğinize daha fazla güvenmek için kendi kendini sınırlayan inançları veya güvensizlikleri ortadan kaldırabilirsiniz.

Yaratıcılığınız bugün minnettar, bunalmış bir iş arkadaşınızı kurtaracak. Sen bir kahramansın.

Kova Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Kariyer meselelerinin hepsi yılın bu zamanında önemlidir, Kova. İster mevcut gidişatınızı yeniden değerlendiriyor olun, ister sabit bir yolda tırmanıyor olun, bu arenada tüm düğümleri çözmeye niyetlisiniz. Perşembe günkü gökyüzü, burcunuzda ilk dördün ortaya çıkarken sizi bir an için bu odaktan çeker. Bu ay tutulması, kariyer talepleriniz ve bağımsız ihtiyaçlarınız arasındaki mevcut ayrımı vurgular.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.