Kova Aylık Burç Yorumları Neler? Kova Burç Yorumu Aralık 2021

Kova burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? Kova burcunun Aralık ayı neler bekliyor? Kova burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? Kova burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? Kova burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Kova burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Kova Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Yeni bir başlangıç

Kova, bu Aralık, Yay burcunda bir güneş tutulması olarak bir destekle başlıyor ve sosyal bölgeniz her şeyi hareket ettiriyor. Bu tutulma, bazı altın fırsatlar getiren karşılaşmalarla çakışabilecek bir süper ay olarak ikiye katlanıyor. Yeni deneyimlere ve yeni zorluklara yol açabilecek tüm seçenekleri keşfetmeye hevesli olacaksınız.

Ve ateşli Mars 14 Aralık’ta Yay burcuna geçerken, bir rüyayı hayata geçirmenin zamanı geldi. Bir süredir bir şeyler yapmayı düşünüyor musun? Eğer öyleyse, bu güçlü etki sizi harekete geçmeye hazır bulabilir.

13’ünde, konuşkan Merkür hareket ederken ruhsal sektörünüze de odaklanılır ve meditasyon, yoga veya güzel bir çevrede yürüyüşler gibi huzurlu aktiviteler için zaman ayırmanız için sizi teşvik eder. Hayat olduğu gibi yeterince meşgul ve bu bölgedeki düşünceli Merkür, yavaşlamanız ve yeniden şarj olmanız için bir çağrı olabilir.

18 Aralık’ta zevk bölgenizde bir tatil etkinliğine veya kutlamasına denk gelebilecek ve gerçekten keyif aldığınız bir şey olabilecek bir dolunay var. Yine de duygular yüzeye çıkabilir ve onları paylaşmak zorunda kalabilirsiniz. Sonuçları yapmadan önce düşünün ve daha sonra pişman olabileceğiniz bir şey yapmaktan veya söylemekten kaçının.

Tatlı Venüs, Oğlak burcunda ve on dokuzunda başlayarak ruhsal bölgenizde geri sarar ve 29 Ocak 2022’ye kadar öyle kalır. Sonuç olarak, kendinizden şüphe etmeye başlayabilirsiniz. Bu deneyimleri daha olumlu bir ışık altında görebilmeniz için yeniden çerçevelemenize yardımcı olabilecek bir danışman veya yaşam koçuyla bağlantı kurmaktan yararlanabilirsiniz.

Güneşin 21 Aralık’ta pratik Oğlak burcuna geçişi, kozmosun sizi dinlenmeye ve iyileşmeye teşvik ettiği daha sessiz bir yılın habercisidir. Tatil sezonunun tadını çıkarın, ancak gevşemek için de zaman ayırdığınızdan emin olun.

Son olarak, neşeli Jüpiter, yirmi sekizinci ayda Balık burcuna ve para bölgenize geçerek gelirinizi ve nakit akışınızı artırma şansı getirir.


Kova Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Bu ay, hükümdarınız olan öngörülemeyen Uranüs ve geleneksel Boğa arasındaki ortaklık sizi biraz geride tutuyor, ancak Boğa’nın topraklama enerjisi olmadan, raylardan uçuyor olabilirsiniz. Sahip olmadıklarına susamak yerine sahip olduklarına şükret, Kova.

Akrep’te talep eden Mars ile 8 Aralık’taki yenilikçi burcunuzdaki geniş Jüpiter arasında, bazı zor romantik kararlarla gerçekten mücadele etmenize neden olan o kadar da eğlenceli olmayan bir kare var. Kalbinde, gerçekten bunun için gitmek istiyorsun, ama seni engelleyen bir şey var. Herhangi bir şüpheniz varsa, beklemek en iyisidir.

On sekizinde, havadar İkizler burcundaki dolunay ve güneş tutulması aşk hayatınıza çok yönlülük getirir, ancak yeni biriyle bir şey peşinde koşmadan önce bir ilişkiyi sonlandırdığınızdan emin olun. Biraz zararsız flört iyidir, ama sınırın nerede olduğunu biliyorsun ve bunun ne anlama geldiğini biliyorsun.

Gelecek odaklı burcunuzdaki iyimser Jüpiter ile 23 Aralık’taki Boğa burcundaki Uranüs arasında tatil planlarınızı gerçekten alt üst edebilecek zor bir kare var. Takviminizi kontrol etmeden önce mevcut veya potansiyel bir partnerin davetine evet demek, bir sürü gariplik yaratabilir.


Kova Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Mesleki umutlarınız ve hedefleriniz bu ay değişiyor. 4 Aralık’ta güneş tutulması meydana geldiği ve 13 Aralık’ta Mars Yay burcuna geçtiği an, havada bir değişim hissedebilirsiniz, bu da ileriye doğru ilerlemek istediğiniz şeyin stokunu almanıza izin verir.

Satürn ve Uranüs 2021’de üçüncü ve son kez yirmi üçüncüde karşı karşıya geldiğinde, size hayallerinizi kurmanın ve görmenin kesin bir yolunu sunan bir vizyon tahtası oluşturmak isteyebilirsiniz. Gelecek için niyetinizi şu anda belirleyin. Bu, profesyonel hedeflerinize doğru ilerlemenize yardımcı olabilir. Arzularınızı bir kez netleştirdiğinizde, onların gerçek olması çok uzun sürmeyecektir. Öngörülebilir tek aksilik, bu yönün tutkunuzun peşinden gitmenizi engelleyen fobileri ve korkuları harekete geçirebilmesidir.

İyi haber şu ki, Uranüs’ün güçlü enerjisi sizi ilerlemekten ve başarı aramaktan alıkoymayacak. Meslektaşlarınız ilerleme isteğinizi destekler ve hatta üst yönetime ilerlemenizi tavsiye edebilir. 28 Aralık’ta Jüpiter Balık burcuna geçtiğinde onlardan yardım isteyin. Geçmişte kariyer hedeflerini desteklediğiniz için başarı arayışınızda size yardım etmek istiyorlar. Bir ekip çalışmasının parçası olmak, bu ay profesyonel yolunuzda size yardımcı olabilir.


Kova Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Kelepçe mevsimi geldi ve 4 Aralık’taki güneş tutulması sırasında başvuruları alıyorsun. O soğuk geceler için sıcacık birini arıyorsun. 13’ünde, Mars Yay burcuna girdiğinde resmi yapın ve sizi yılı eğlenceli bir notla bitirmek için sıradan bir kaçamak yapmaya teşvik edin.

En iyi randevu geceniz 18 Aralık’ta Dolunayın İkizler burcunda olduğu zamandır. İlk buluşma için ideal olmasa da, eğlendiğiniz biriyle yaratıcı bir randevu gecesi için mükemmeldir. Kartlarını doğru oynarsan onları ökse otunun altına alabilirsin, Kova.

On dokuzuncu, Venüs geri gittiğinde kalp kırıklığı ve sonlar getirebilir. Önümüzdeki birkaç hafta boyunca, bir ilişki bittikten sonra bırakmanız ve devam etmeniz zor olabilir. 21 Aralık’ta güneş Oğlak burcuna geçtiğinde kendinizi flört oyunundan çıkarın. Ekstra stres yaratmadan kendinize iyi bakmanız gerekiyor.

2021 sona ererken, Jüpiter yirmi sekizinde Balık burcuna geçtiğinde flört geleceğinizi düşünün. Bir süre bekar kalacaksınız, bu yüzden 2022 için plan yapabilmek için bir ilişkide neye değer verdiğinizi düşünün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.