Koç Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

Koç burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? Koç burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? Koç burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta yıldızlar aşk için sıralanıyor. Koç, romantik bir buluşma mümkündür.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, kaynak evinizdeki Akrep’teki Merkür ve kariyer evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs ile başlar ve her ikisi de İkizler’deki Kuzey Düğüm ile kavuşum yapar. Bu bir yod oluşturur. Yolda bir çatala ulaştınız. Bir yol finansal bir beklenmedik düşüşe, diğeri ise olumlu tanımaya yol açar. Koç, sadece bir yoldan gidebilirsin. Kararınız size kendiniz hakkında bir şeyler söyleyecektir.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür, Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen, dostluk evinizde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bir arkadaşınız size inanmadığını söyleyebilir. Sizi yapmadığınız bir şeyle suçlayabilirler. Koç, bir yanlış anlaşılma orantısız hale gelebilir. Ve bugün öfkeniz tüyler ürpertici (yani, normalden daha fazla tüylerinizi diken diken ediyor). Adımına dikkat et.

Koç Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Bazen daha azı daha fazladır, sevgili Ram. Ay, haftanın ilk bölümünde Oğlak burcundan geçerken bu önermeyi hatırlamak isteyeceksiniz. Tamamen kapatmak istemezsiniz, ancak kartlarınızı göğsünüze yakın tutmak veya biraz daha az kullanılabilir olmak, özellikle ayın gizemli Akrep güneşi ile yararlı bir bağlantı kurduğu sekizinci ayda, auranıza bir gizem duygusu getirecektir. .

Kullanılamayan eğiliminizin gizli bir nedeni olsa da, aslında bu hafta tabağınızda bir sürü kişisel nişan olacak! Ay Kova burcunda kamp kurduğunda, dokuzuncusu, dışarı çıkıp arkadaşlarınızla iyi vakit geçirmenizi isteyen bir değişim tezahür edecek. Bu, özellikle arkadaşlarınızla eğlenirken süper sevimli görünüyorsanız, sosyal medya gönderileri aracılığıyla aşkınızın ilgisini çekmek için mükemmel kozmik ortamı yaratacaktır. Sadece, elde edilmesi zor olan nazlı oyununuzun fazla ileri gitmediğine dikkat edin. Biriyle gerçekten romantik bir ilginiz varsa, bu onu tamamen mahvetmenize hizmet etmeyecek – ama aynı zamanda flört durumunuzun dışında canlı bir hayatınız olduğunu fark etmeleri de incitmeyecek.

Koç Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayı tüm hızıyla geçtiğine göre, profesyonel yolunuz söz konusu olduğunda neye yatırım yapmak istediğinizi ciddi olarak düşünmenin zamanı geldi.

7 Kasım Pazar günü Merkür, Venüs’ü son kez altmışlık açıya getiriyor! Kariyerinizde başkalarıyla halka açık bir şekilde bağlantı kurmak için yatırım odaklı herhangi bir ilhamı tamamlamak için mükemmeldir. Pazartesi, duygusal enerjinizi başarılarınıza ve profesyonel kimliğinize odaklayan Ay’ın Oğlak burcuna girmesi dışında biraz yavaş. Pazartesi ve Salı arasında şu veya bu nedenle daha fazla ilgi odağı olabilirsiniz. Ardından 8 Kasım Salı günü Merkür, 11 Kasım Perşembe gününe kadar sürecek Mars ile kavuşumuna başlıyor. Bu birkaç gün beyin fırtınası için çok önemli! Bağlantı, sizden farklı profesyonel yolları, özellikle neye yatırım yapmak istediğinizi ve profesyonelliğinizi nasıl radikal bir şekilde dönüştürmek istediğinizi keşfetmenizi istiyor. Odaklanmanız nispeten kolay olacak! Kavuşma sırasında hırslı hissetmeyi bekleyin! Hem Merkür’ün hem de Mars’ın, özellikle de Mars’ın, kavuşum sırasında bir noktada Satürn ile kare açı yapacağını unutmayın. Kare, hangi profesyonel bağlantıların ve özlemlerin odaklanmaya değer olduğunu soracağından, yuvarlanmanızı yavaşlatmak için mükemmel olacaktır.

Koç Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken her zamanki bağımsızlığınızın ve aksiyon filmi hızınızın biraz azalmasını bekleyin. Pazartesi günü biraz karamsar hissediyor olabilirsiniz ve hareket değil, konuşmak en iyi ilaçtır. Yapmanız gereken iş fiziksel değil, duygusaldır. Haftanın ortasına doğru, ticari marka cesaretiniz ve rekabet gücünüz yeniden yürürlüğe giriyor ve olumlu bir şekilde cesaret ve parlaklıkla dolup taşıyorsunuz. İşleri çabucak gerçekleştirin çünkü Perşembe, Cuma ve Cumartesi günleri hayatın daha sıradan ayrıntılarıyla meşgul olursunuz. Cumartesi gecesi ve Pazar günü, atasözü “diğer adama” dikkat edin ve her şey yolunda gidecek.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.