Koç Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Koç burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? Koç burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? Koç burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması bir eğitim olanağı sunuyor. Koç, bir karara varabilirsin.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep burcunda, kaynaklar evinizde, Balık burcunda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün kendinizi çok cömert hissedebilirsiniz (ve genellikle cömertsiniz). Bir hayır kurumu için nasıl kaynak toplayabileceğinize bakıyor olabilirsiniz veya belki de genç akrabalarınıza para gönderiyorsunuzdur. Koç, bir komşu için bir hediye sepeti hazırlaman mümkün. Ve tüm bunlar bir tatil neşesi duygusuyla yapılır.

30 Kasım Salı günü, Merkür, Yay burcunda, maneviyat evinizde, topluluk evinizde Kova’da Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Ait olduğunuz bir organizasyon için bir tatil partisine katılıyor olabilirsiniz. Dekorasyon, yemek ve açık bardan sorumlu kişi siz olabilirsiniz. Bugün, hazırlıklar yapmak, listeler yapmak ve işleri halletmekle meşgulsünüz.


Koç Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Mars, sakin Neptün ile faydalı bir bağlantı paylaştığından, hafta sizin için rüya gibi bir durumda başlıyor, sevgili Ram. Bu enerji, tutku ve fantezi arasındaki mükemmel dengeyi sağlayarak, o özel kişinin ayaklarından fırlamak için mükemmeldir. Özellikle yaratıcı bir çıkış veya özel birini içeriyorsa, şu anda rüyalarınıza kaçma dürtüsüyle savaşmayın.

Romantik bir ilgiyle bağlantınız konusunda emin değilseniz, Akrep ayının Mars’a yaklaştığı 2 Aralık akşamı daha emin hissedeceksiniz. Bu enerji, sizi ve etkileşimde bulunduğunuz kişileri duygularının arkasına hareket etmeye teşvik edecek ve sosyal ipuçlarına dikkat etmenizi önemli hale getirecektir. Bu sırada biri aniden sizden soğumaya başlarsa, aşk kartlarda olmayabilir.

Yay burcunun Jüpiter ile hayırlı bir bağlantı paylaştığı 4 Aralık’ta arkadaşlarınızla ve topluluğunuzla yeniden bağlantı kurmak için biraz zaman ayırın. Müttefiklerinizle macera aramak moralinizi yükseltecek ama aynı zamanda yeni biriyle tanışmanıza da olanak sağlayacak. Bu günde kendinizi ortaya koymaktan korkmayın ve birlikte çalıştığınız kişilerle iletişim bilgilerini paylaştığınızdan emin olun.


Koç Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Önümüzdeki heyecan verici bir hafta hakkında konuşun, Koç! Bu haftanın transitleri, işinize odaklanmaya devam ederken Kasım’dan Aralık’a geçiş yapmanıza yardımcı olacak.

Güneş, 28-30 Kasım Pazar gününden Salı gününe kadar Yay burcundaki Merkür ile kavuşum yaparken, zihninizin fikirlerle dolup taştığını görebilirsiniz. Bu birkaç gün, mesleki gelişiminizi olumlu yönde etkilemek için yeni deneyimler veya eğitim fırsatları bulmak için etkili olabilir. Bu süre zarfında Mars, Neptün’ü geri giderken üçgenlediğinden, yatırım yapmak için yeni profesyonel girişimlerin hayalini kurabilirsiniz. Özellikle profesyonel girişimler konusunda tutkulu hissedebilirsiniz, özellikle bunlara zaman, para ve enerji yatırdıysanız! Venüs, haftanın yarısı boyunca Mars’a sekstil yaptığından, profesyonel coşkunuzun destek topladığını göreceksiniz, bu da çabalarınızı ilerletmenize yardımcı olabilecek yeni bağlantılar kurmanıza izin verebilir. 1 Aralık Çarşamba günü, Neptün nihayet yetenek ve zayıflıklardan oluşan gizli sektörünüze doğrudan istasyonlar yapıyor! Şimdi doğrudan, hayal kurmak için mükemmel olan, fantezide kaybolmadan sınırsız hayal gücünüze dokunabilirsiniz.

Son olarak, 4 Aralık Cumartesi günü Yay burcundaki maceralı yeni ay tam güneş tutulması, sizi kariyer yolunuzda çok ileriye götürecek yeni fırsatları tezahür ettirmek için mükemmel!


Koç Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında sahnedeki kapağı havaya uçuracaksınız ve görebileceğiniz yeni şeyler için biraz yer açacaksınız. Geçmişle bağlantınız daha da sıkılaştığı için Çarşamba gününe kadar tasarruf etmek veya harika şeyler için çevrimiçi avlanmak isteyebilirsiniz. Hafta sonu başlamadan hemen önce, bir telefon görüşmesi bazı ilginç haberler getirecek. Cumartesi ve Pazar günleri duygularınızı çözmenin sağlıklı bir yolunu bulmanız gerekecek.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.