Koç Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

Koç burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası için burç yorumları neler? Koç burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası neler bekliyor? Koç burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 22 Kasım – 28 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta kariyer yolunuz aydınlandı. Koç, bir yön seçiyorsun.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, Merkür’ün Akrep burcunda, kaynak evinizde, kariyer evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmasıyla başlıyor. Önümüzdeki haftayı araştırırken, farklı bir iş istediğinizi düşünüyor olabilirsiniz. Aslında, serbest meslek sahibi olarak veya perakendeden tıp veya mühendislikten restoran yönetimine geçerek kariyerinizi dönüştürmek isteyebilirsiniz. Bugün, önümüzdeki birkaç hafta içinde uygulamaya başlayabileceğiniz bir planın haritasını çıkarmak için iyi bir gün.

23 Kasım Salı günü, macera evinizde Yay burcundaki güneş, bilgi evinizde Kuzey Düğüm ile karşıt açı yapıyor. Bugün, cevapları bulabilirsiniz. Soruların bir listesini yapın ve kişi adları, telefon numaraları veya uygulamalara bağlantılar dahil olmak üzere aradığınız bilgileri alacaksınız. Koç, olasılıkları görüyorsun.

Koç Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Ay, sulu Yengeç’ten geçerken enerji seviyeleriniz haftanın ilk bölümünde bir darbe alabilir. Bu ay yerleşimi, haritanızın evi yöneten bölümünü harekete geçirecek ve zamanınızı dışarıda geçirmek yerine evde kalmanızı teşvik edecek. İyi haber şu ki, diğerleri besleme havasında olacak, bu yüzden bu titreşimler hoşlandığın kişiyle rahat bir gece geçirmeni sağlayabilir. Kendinizi yalnız hissediyorsanız, sevdiğiniz kişiden bir film gecesi için gelmesini isteyin ve bu romantik hislerin içinde erimenize izin verin.

Yirmi dördüncü, Merkür Yay’a girerken sizin için manevi bir dönemi işaretleyecek ve haritanızın kişisel felsefeleri yöneten bölümünü harekete geçirecek. Şu anda ruh eşi tipi bağlantılar için can atacaksınız, bu da varlıklarıyla size ilham vermeyen kişilerle bağları kesmenizi kolaylaştıracak. Bir partnerde gerçekten ne istediğinizi düşünmek için önümüzdeki birkaç haftayı kullanın ve diğer taraftan rehberlik aradığınızdan emin olun. Sadece evrenden gelen eşzamanlılıkların veya işaretlerin hayatınızı ele geçirmesine izin vermemeye çalışın ve özellikle Başak ayının kaderin düğümlerine sert bir t-kare oluşturduğu yirmi altıncıda, ayırt etmeyi kullandığınızdan emin olun.

Koç Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Geçen hafta stresli hissettirmiş olabilir, ancak neyse ki bu hafta önemli ölçüde daha sakin görünüyor. Koç, bu hafta doğru yatırımları yapmak için geçen hafta olan her şeyi bir düşünün.

21 Kasım Pazar gününden itibaren güneş, bir ateş burcu olan Yay burcuna giriyor! Yay mevsimi, ilerledikçe mesleğinize olan tutkunuzu artıracak. Profesyonel bakış açınızı genişletebilecek, alanınızdaki yeni alanları keşfetmek için mükemmel bir mevsim. 24 Kasım Çarşamba günü Merkür Yay burcuna girdikten sonra yeni kavramları keşfetme veya becerilerinizi geliştirme şansı daha uygun olacaktır. Ancak Merkür zararına olacak, bu nedenle iş yerinde düşüncesizce konuşmaya dikkat edin. Tüm hafta boyunca Venüs ve Mars arasında güzel bir altmışlık var, bu da dönüşüm ve yatırım için gizli sektörünüzü kariyer sektörünüzle birleştiriyor. Kariyer yolunuzu değiştirerek daha üretken hissedebilirsiniz. Yay mevsimi sizi bir inanç sıçraması yapmaya teşvik edebilir, böylece sekstil, kariyerinizde yeni bir şeyler denemeniz için yeteneklerinizi kolaylaştırabilir.

Haftanız 27 Kasım Cumartesi günü Başak burcundaki son dördün ile sona eriyor. Editoryal ay tutulması bu hafta işten yarım kalan işleri birleştiriyor.

Koç Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu haftanın başlarında bir otorite figürüyle bazı önemsiz sorunlarla karşılaşabilirsiniz, ancak bunun sizi çok fazla üzmesine izin vermeyin, çünkü işler oldukça hızlı bir şekilde normale dönecektir. Haftanın ortasında öncülük etmeniz gerekecek, çünkü çalışanlarınız en basit şeyler hakkında karar vermekte zorlanacaklar. Hafta sonu boyunca arka planda kalın, çalışanlarınızın işlerini yapmasına yardımcı olun, ancak en erken Pazar gününe kadar kendinizinkini bırakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.