Koç Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Koç burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası için burç yorumları neler? Koç burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası neler bekliyor? Koç burcunu 15 Kasım – 21 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 15 Kasım – 21 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 15 Kasım – 21 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta ay tutulması para evinizi harekete geçiriyor. Koç, bir plan yapma zamanı.

15 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş, kaynak evinizde, Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün para kazanmak senin aklında. Parlak bir fikriniz olabilir. Şimdi sadece oyununuzu yapmak için kaynak toplama meselesi. Aşmanız gereken iki engel var. Biri acele, diğeri ise erteleme. Araştırma yaptığınızda ve planı uyguladığınızda başarı gelir.

16 Kasım Salı günü Akrep burcundaki güneş, kariyer evinizde Plüton ile altmışlık yapmak üzere hareket ediyor. Şimdi işinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Koç, zamanını boşaltmak için düzenli olarak yaptığın bir şeyi otomatikleştirmek veya düzene sokmak istiyor olabilirsin. Bu pozitif enerji ile iş gününüzü dönüştürebilirsiniz.

Koç Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Sevgili Ram, haftanın başında ay burcunuzdan geçerken popülerliğiniz artacak. Diğerleri dikkatinizi çekmek için yarışırken, bu kozmik iklimi biraz öz bakım uygulamak için bir fırsat olarak kullanmalı ve kişisel ve profesyonel hedeflere olan bağlılığınızı yeniden teyit etmelisiniz.

Toros ayı, tatlı Venüs ile faydalı bir bağlantı paylaşırken joker karakter Uranüs ile ittifak kurduğunda, hafta ortası aşk için fırsatlar getirecek. Bu gün sürprizlerle dolu olacak ve romantik çeşitliliğin tesadüfi karşılaşmaları ortaya çıkabilir. Ufukta öngörülebilir ortakları olmayan bekarsanız, bu, birinin ortaya çıktığı gün olabilir. Bir yabancıyla sohbete başlamak, sağa kaydırmak veya aşık olduğunuz kişiye ulaşmak olsun, şu anda aşk olasılığına açık olun. Mars (yönetici gezegeniniz) ve Uranüs arasındaki bir karşıtlık sizi acele kararlardan pişmanlık duymanıza neden olabileceğinden, hiçbir şeye çok hızlı girmemeye çalışın.

İkizler ayı Satürn ile faydalı bir bağlantı paylaştığında, uygulanması gereken kişisel sınırları belirlemek için on dokuzuncuyu kullanın. İster kendinize zaman ayırmak, ister eski sevgilinizi engellemek veya arkadaşlarınıza belirli konuların konuşulmadığını bildirmek olsun, ihtiyacınız olan yere bir çizgi çekmekten çekinmeyin.

Koç Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Koç, reçel dolu, mali odaklı bir haftaya hazır mısın?

15 Kasım Pazartesi gününden itibaren güneş Jüpiter ile kare açı yapıyor ve başarının mümkün olduğunu ancak çok çalışmadan olmayacağını gösteriyor. Jüpiter’in profesyonel topluluğunuzu ve özlemlerinizi nezaketle genişletmesine izin vermek için güneşin dönüştürücü doğasına yaslanmanız gerekecek. 16 Kasım Salı günü, güneş Plüton’a altmışlık açı yaparken, Mars geri giden Uranüs’e karşı çıkıyor. Altmışlık, tesadüfi yatırımlar sayesinde kariyerinizdeki büyümeyi gösterirken, muhalefet mali durumunuzda devrim yaratıyor. Altmışlık kısa ömürlüdür, ancak muhalefet 18 Kasım Perşembe gününe kadar sürecek. Ardından Merkür geri giden Neptün ile üçgen, Venüs geri giden Uranüs ile 18 Kasım Perşembe üçgen açı yapacak. Merkür-Neptün üçgeni sezgilerinizi dinlemenin zamanının geldiğini gösteriyor bu dönüşüm döneminden en iyi şekilde yararlanmak için doğru değerlendirmeleri iş başında yapmanız dileğiyle! Bu arada, Venüs-Uranüs retrograd üçgeni, kariyerinizde kaydedilen herhangi bir ilerlemenin yalnızca profesyonel değerinizi artırmakla kalmayıp, aynı zamanda cüzdanınızı da olumlu yönde etkilediğini gösterir.

Son olarak, 19 Kasım Cuma günü Boğa burcundaki dolunay tutulması, finansal bir bölümü hızla kapatacak ve muhtemelen durgun bir finansal dönemin sona erdiğini ve hatta işinizde değerinden şüphe duyduğunuzu gösterecek.

Koç Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta sonu atasözü ‘diğer adam’a dikkat etmek için nasıl özel bir özen gösterdiğini hatırlıyor musun? Bu cömert tavrınızı en azından Pazartesi gününe kadar sürdürün. Birisi şu anda senin cesaretin ve karizmanın yanında olmaya dayanabilir. Hafta ortasına doğru, en azından duygusal olarak, kalın bir çamurun içinden geçiyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ancak yavaş, sessiz bir yürüyüş tam da şu anda kalbinizin (ve kafanızın) ihtiyacı olan şey olabilir. Endişelenmeyin: En geç Perşembe akşamına kadar yüksek hızlı, aksiyon dolu halinize geri döndünüz! Pazar günü, kendinizden şüphe etmeyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.