Koç Burç Yorumları 5 Kasım 2021

Koç burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 5 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 5 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 5 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 5 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün, samimi birlikteliklerden oluşan erotik sekizinci evinizdeki ay ve otoriter onuncu eviniz aracılığıyla güç merkezi Pluto arasındaki tatlı altmışlık, size güçlü bir ilham dalgası enjekte ediyor, bu da doğal olarak go-alıcı gezegen hükümdarınız Mars’ın varlığını tamamlıyor, ama orada daha fazla. Anlaşmalar, uzlaşma ve bire bir bağlantılardan oluşan yedinci evinizin göksel hükümdarı Leydi Venüs, Oğlak burcundaki göz kamaştırıcı ilk çıkışını ve halk arasında kötü şöhretli onuncu evinizde yapıyor. Taahhüt etmeye hazırsın, Koç. Asıl soru şudur: Sadakatin nerede yatıyor? Luna genişleyen Jüpiter’i kare yapacak, bu yüzden şansınızı test etmeyin.

Koç Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Kendi işinize veya sosyal çevrenize olan ilginizi kaybettiğinizden değil. Kendinizi sadece başkalarına doğru çekilmiş buluyorsunuz. Enerjiniz şu anda tamamen farklı yönlere yönlendiriliyor ve insanlar buna güceniyorsa, bu sizin sorununuz değil.

Koç Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Koç, Venüs Oğlak burcuna girerken ve Merkür Akrep burcuna girerken şansınız bugün dönebilir. Venüs artık miras, kariyer ve kamu statüsü sektörünüzü tatlandırıyor. Venüs enerjisi, profesyonel gelişiminizden yararlanan faydalı ortaklıkları ve fırsatları çekmek için mükemmeldir! Bu arada Merkür, dönüşüm ve yatırımları göz önünde bulundurarak strateji oluşturabilir. Merkür enerjisi, yeni ay hedefleriniz ve tezahürlerinizle hemen ilerlemeye başlamak için beyin fırtınası yapmak için mükemmeldir. Venüs ve Merkür birlikte, mesleki gelişiminizi büyük ölçüde etkileyebilecek karşılıklı yarar sağlayan düzenlemeler aramanızı teşvik edebilir.

Dış dünyayı görmezden gelmek şimdi iyi bir fikir. İç sesinize dikkat edin.

Koç Burcu 5 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Büyük değişiklikler başlıyor, Koç. Manyetik Venüs, geniş kapsamlı Yay aleminden ayrılır ve uzun süre kalmaktan keyif aldığı pratik Oğlak burcuna ilerler. Venüs, şimdi Mart ayına kadar kariyerinize ve itibarınıza faydalı fırsatlar çekmek için çalışıyor! Bu arada, haberci Merkür, derin duygulara sahip Akrep’e dalıyor ve şimdi 24 Kasım’a kadar zihinsel dikkatinizi ele alınmamış ilişki sorunlarına yöneltiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.