Koç Burç Yorumları 30 Kasım 2021

Koç burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? Koç burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 30 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Küçük bir rüya gör, Koç. Kolektif, Cupid’in okuyla vuruluyor. Ve iyi, sen bir istisna değilsin. Başka bir deyişle, ister bekar olun, ister romantik bir şekilde bağlı olun, günümüzün büyüleyici Venüs-Neptün altmışlığı kitaplardan biri. Şimdi, Venüs’ün şu anki konumunu göz önünde bulundurursak – yani kamuya açık onuncu otorite eviniz ve patron hareketleriniz – şansınız ya yaptığınız işe aşık oluyorsunuz ya da birlikte çalıştığınız birine düşüyorsunuz. Kulağa aşırı geliyor, senin için bile ama beni bir dinle. Bahsettiğimiz şey Venüs ve Neptün, yani teknik olarak her şeyin fantezisine kapılıyor olabilirsiniz.


30 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Yolunuza her türlü engel çıkarsa şaşırmayın. Gücünüzü toplamanız ve ilerlemeniz gerekiyor. Ve bunu yapmanın, özellikle de o elin sahibi şirin biriyse, birinin elini ödünç vermekten daha iyi bir yolu var mı?


30 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bugün bir öncekinden daha astrolojik olarak yüklü! Güneş-Merkür kavuşumu, devam eden Venüs-Mars sekstiliyle desteklenen profesyonel ilhamını sürdürüyor. Buna ek olarak, güneş ve Merkür, benzersiz ancak yapılandırılmış bir ilham isteyen Satürn’ü altmış çizer. Topluluklarınızda bilgece öğütler veya sağlam fırsatlar bulabilirsiniz. Bir sonraki profesyonel hedefiniz için bir oyun planı oluşturmanın da zamanı gelmiş olabilir. Bu arada, Venüs geri giden Neptün ile altmışlık ve Mars geri giden Neptün ile üçgen açı yapıyor. Koç, tüm ayrıntılara sahip olana kadar yeni yatırımları geri çekerken sezgisel yeteneklerinden yararlanmak isteyebilirsin.


30 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yeni bir başlangıç ​​hissettiğinizde bugün tereddüt etmeden ilerleyin. Cesur ol!


30 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Salı gününün kozmik manzarası, hayal gücü ile pratik Koç’un hoş bir karışımını sunuyor. Aydınlatıcı güneş, gerçekçi Satürn’e uzanarak, kendinizi konfor alanınızın ötesine geçerek uzun vadeli planlarınızı ve hırslarınızı temellendirme fırsatı sunar. Bu arada, manyetik Venüs büyülü Neptün ile dans eder ve günü kariyer konularına idealist ve ilham verici bir yaklaşımla doldurur.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.