Koç Burç Yorumları 28 Kasım 2021

Koç burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 28 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2021 Pazar Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Kişisel ilerleme kaydetmek için hala zamanınız var. Önünüze atlamanın bir yolunu bulun ve bu amaç ve hedeflerin bazılarına ulaşın. Hala eğlenebilirsin, ama en azından bir şeyin değişmesi gerekiyor.


28 Kasım 2021 Pazar Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Olayları tahmin etme yeteneğiniz şu anda psişik sınırını aşıyor. Bağırsaklarına göre hareket et.


28 Kasım 2021 Pazar Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

İş yükünüze baskı uygulama zamanının geldiğini biliyorsunuz, Koç. Ay bugün, yolundaki herhangi bir görevi başarmak isteyen gayretli Başak’tan geçiyor. Yine de Luna, sevgilisi Venüs ve aralıklı Neptün ile bazı rüya gibi karşılaşmalara girer ve fantezi veya romantik hayallerle dikkatin dağılmasını kolaylaştırır. Olmak istediğiniz kadar üretken değilseniz, kendinizi hırpalamayın.


28 Kasım 2021 Pazar Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, genişlemeyle ilgili maceralı dokuzuncu eviniz aracılığıyla meraklı Merkür’ün yanında oturmaya devam ediyor ve bu da bilinmeyen bir bölgeye giriş yapmak için güçlü bir arzu uyandırıyor. Keşfedilecek ve öğrenilecek çok şey var ve sen tam da bunu arıyorsun Koç. Ve eğer özlemini çektiğin şey romantizmse, daha fazlasını söyleme. Kızgın gezegen hükümdarınız Mars, baştan çıkarıcı Venüs’e tam altmışlık bir açı oluşturuyor, ancak burada bitmiyor. Ay ayrıca, genel enerjiyi, özellikle de bir çeşit strateji düşünenleriniz için iltifat eden göksel meslektaşlarıyla – Mars ve Venüs – uyum içinde olacaktır. Önceden plan yapın, ancak fazla düşünmemeye çalışın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.