Koç Burç Yorumları 26 Kasım 2021

Koç burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 26 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Sonradan pişman olacağın bir şey söylemeden önce düşün Koç. Bu, özellikle aşk, tutku ve zevkle ilgili beşinci evinizdeki ay ile macera, bilgelik ve bilinmeyen bölgeyle ilgili geniş dokuzuncu evinizden geçen Merkür arasındaki bugünkü kare göz önüne alındığında geçerlidir. Aşina olduğunuz belirli bir konu veya bir tür dini inanç sistemi ile ilgili olsun, bu enerji bir dizi anlaşmazlığı tetiklemeye eğilimlidir – bu konuda küçük olanlar. Gerçekten buna değer mi? Luna’nın genişleyen Jüpiter’e karşı duruşu da sizi normalden daha açık sözlü yapabilir, bu yüzden sözlerinizi akıllıca kullanın.

Koç Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün endişe ve umursamama arasında mutlu bir denge bulmak için elinizden gelenin en iyisini yapın. Başkalarının sizin hakkınızda ne düşündüğü hakkında biraz fazla düşünüyorsunuz, bu bazı yönlerden yardımcı olabilir, ancak diğerlerinde oldukça sağlıksız olabilir.

Koç Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Koç, çalışma haftasını güçlü bir notla bitirmeye odaklan! Ateşli armatürler, işinize olan tutkunuzu körüklemeye, gücünüzü ve dayanıklılığınızı artırmaya devam ediyor. Enerjiniz yüksek, bu da birkaç görevi aynı anda halletmek için mükemmel. Mars Akrep’te olduğundan, birkaç göreve odaklanabilirsiniz. Sabit Mars enerjisi, kendinizi profesyonel mükemmelliğe adadığınız için sürüşünüzü sabit tutar. Bununla birlikte, burcunuz Oğlak burcundaki Venüs ile kare açı yapıyor, bu nedenle iddialı veya agresif olarak kabul edilebileceğiniz için şu anda nasıl karşılaştığınız konusunda gerginlik olabilir.

Duygularınızın bugün sizi ele geçirmesine izin vermeyin. Kişisel olmayan bir bakış açısı edinin.

Koç Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün kozmik manzarası ruh halini yükseltmeye çalışıyor, Koç. Baş döndürücü Aslan ayı, günü rüya gibi büyük Jüpiter ile karşıtlık içinde geçirerek, yaratıcı enerjinizden yararlanmanıza yardımcı olurken, hayalinizdeki planlardan hangisini takip etmeye değer olduğunu incelemenize yardımcı olur. Daha sonra, Ay, görevi yerine getiren Başak burcuna doğru ilerler ve dikkatinizi yaklaşan iş yüklerine ve sağlık ve diyet durumunuza yönlendirir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.