Koç Burç Yorumları 25 Kasım 2021

Koç burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunu 25 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 25 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 25 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

İyi tatiller, Koç. Aşk, tutku ve zevkten oluşan romantik beşinci evinizdeki bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan ayın şenlikli yolculuğu her zaman bir zevktir, ancak oyunda sert yönler olduğunda değil. Örneğin, ay sadece sıcak gezegen hükümdarınız Mars ile – seks, birleşme ve ruh eşi bağlantılarından oluşan sekizinci eviniz aracılığıyla – aynı zamanda istikrar arayan ikinci değer sistemleri evinizden geçerken devrim yaratan Uranüs ile de çatışacaktır. . Sakin ol ve gerekirse gözden uzak durmaya çalış. Rahatınız bugün birden fazla şekilde test edilebilir. Sizin için doğru olanı yapın ve fazla düşünmemeye çalışın.

Koç Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün sizin için ilk şeyler olacak ve kimse bundan pek hoşlanmayacak. Belki de tatlımla görüşmek yerine geç saatlere kadar çalışmanız veya yaratıcı bir dürtüyle ilgilenmeniz gerekiyor, ancak bunu daha sonra telafi edebilirsiniz.

Bugün için en iyi strateji, hiçbir stratejiye sahip olmamaktır. Gündemleri bir kenara bırakın.

Koç Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Koç, Perşembe günü gökyüzünün altında bir ya da iki hayal kırıklığı ile güreşirken bulman muhtemel. Ay, yaratıcı gücü olan Aslan’da sinsi sinsi sinsi sinsi dolaşıyor ve sizi kendi seçtiğiniz bir sahnede benzersiz yeteneklerinizi paylaşmaya teşvik ediyor. Luna’nın değişim talep eden Uranüs ve Mars’a askerlik yapan yönetici gezegeniniz ile karesi, daha iyi yönetime ihtiyaç duyan mali durumunuz ve yakın ilişkilerinizdeki stresleri gidermenize yardımcı olur.

Koç Burcu 25 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Henüz kovuldun mu, Aries? Güneş Yay’da ve ay Aslan’dayken, işte durdurulamazsınız! Ateşli armatürlerin momentumu sayesinde işyerinde çok fazla güce sahip olacaksınız. Tutumunuz ve kişiliğiniz çalışma ortamınızı büyük ölçüde etkileyebilir. Yani, bu iki yoldan biriyle algılanabilir. Tutkulu, iddialı ve mutluysanız, iş bunu yansıtacaktır. Bununla birlikte, stres kaynakları sizi etkiliyorsa, aşındırıcılığınız veya saldırganlığınız çalışma ortamınıza yansıyabilir. Kolektif enerjiyi sallayabileceğiniz için vicdanlı olun!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.