Koç Burç Yorumları 18 Kasım 2021

Koç burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? Koç burcunu 18 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 18 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 18 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Kendinizi duygusal olarak ifade etmek bugün her zamankinden daha zor görünebilir, Koç. Bu, özellikle samimi birliktelikleriniz ve paylaşılan kaynaklarınız etrafında dönen temalar için geçerlidir. Örneğin, Merkür'ün şüpheli sekizinci enerji alışverişi evinizdeki yolculuğunun ortasında, istikrar arayan ikinci değer sistemleriniz aracılığıyla aya doğrudan bir muhalefet oluşturacaktır. Sizin ihtiyaçlarınız ve eşinizin ihtiyaçları bu süre zarfında muhtemelen akılda kalacak. Bununla birlikte, asıl zorluk, karşılıklılık eksikliğinden kaynaklanabilir – ya sizden ya da sevgilinizden. Daha parlak bir notta, Merkür'ün zor Neptün ile tatlı üçgen açısı telepatik iletişim için bir fırsat olarak hizmet edebilir.

Koç Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Bekle ve izle gibi bir gün, özellikle de konu romantizm olduğunda. Hoşlandığınız kişi meşgul görünebilir, ancak boşvermeniz gereken bir karizmanız var. Bu kişinin bir molaya ihtiyacı olduğunda, kahve ve hoş bir sohbetle dikkatlerini dağıtmayı teklif edin.

Koç Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

İlham her yerden gelebilir, özellikle de bugün Merkür Neptün'ün geri giden üçgen açı yaptığından beri. Uyumlu üçlü, iş alanınızda daha anlamlı bir şey aramanızı istiyor. İşinizin hangi kısmı tutkuyu ateşliyor, Koç? Venüs'ün geri giden Uranüs üçgeninde vurgulandığı gibi, size neşe getirebilecek olan yön size para da getirebilir. Profesyonel çabalarınız veya beklenmedik bir nakit akışı için bir tür takdir alabilirsiniz! Mesleğinizi düşünürken, işinizde kalbinize ve cüzdanınıza hitap eden bir şey bulun.

Herkese açık bir forumda fikirlerinizi savunmaya hazır olun. Konuşmanız herkesi ikna edecek.

Koç Burcu 18 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Değişiklikler bu hafta bitmiyor, Koç. Değer belirleyici Venüs, değişimi teşvik eden Uranüs ile destekleyici bir bağlantı oluşturduğundan, kariyer cephesinde ayarlanması gerekenlere kendinizi bırakın. Başka bir yerde, haberci Merkür, gizemli Neptün ile rüya gibi bir hizaya girer, ilham verici, şiirsel bir kendini ifade etme olanağı sunar, ancak sert ve hızlı gerçekliğin ayrıntılarına odaklanmayı zorlaştırır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.