Koç Burç Yorumları 14 Kasım 2021

Koç burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 14 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? Koç burcunu 14 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 14 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 14 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

Aralıklı uykunuzdan uyanma zamanı, Koç. Pazar günü gökyüzü, ayın diğer dünya Balıklarından burcunuza geçişini görür ve eylem ve kendini ifade etme ihtiyacınızı canlandırmaya yardımcı olur. Luna, düşük aktiviteli bir günün tadını çıkarır ve kozmik müdahale olmadan istediğiniz gibi yapmayı kolaylaştırır. Bireysel ihtiyaçlarınızı karşılayarak ve dikkatli egzersiz ve yemek yeme yoluyla vücudunuzla tekrar senkronize olarak kendinizi en iyi şekilde hissedeceksiniz.

Koç Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Bu süre zarfında çevrenize karşı aşırı duyarlısınız, Koç. Bu özellikle, uyum arayan Venüs ile burcunuzdaki yaralı şifacı Chiron arasındaki bugünkü kare göz önüne alındığında geçerlidir. Bekar veya zaten romantik bir şekilde bağlı olan bu iyileştirici ama zorlu sinerji, sizi ilişki sorunlarınızla ve genel terk edilme duygularınızla yüzleşmeye teşvik ediyor. Bir dizi engelin üstesinden geliyorsunuz, ancak hepsi devam eden bir çalışma. Luna ayrıca burcunuzdaki yaralı şifacının yakınında oturuyor olacak, ancak aynı anda on birinci topluluk eviniz aracılığıyla Satürn’e altmışlık bir açı oluşturacak. Her şey başarısız olduğunda, destek için kabilenize yaslanın.

Koç Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün yeni biriyle tanışma olasılığı çok yüksek. Ne de olsa enerji dolusunuz ve şehri kırmızıya boyamaya hazırsınız. Dışarı çıkın ve tüm insanlarınızı faaliyetlere dahil etmek için çaba gösterin. Unutma, onların da bağlantıları var.

Koç Burcu 14 Kasım 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Ay enerjisi bugün seninle konuşuyor mu Koç? Ay bugün Balık burcunda ilk sırada yer alıyor ve bilinçaltı bölgenizi aydınlatıyor. Rüya gibi ay daha dinlendirici olabilir, bu da iş için şarj etmeniz gerekiyorsa mükemmeldir. Neyse ki ay, gün geçtikçe kendi ateşli burcunuz için tatlı Balık bırakır! Ay enerjisi parlak bir ivme kazandığında, sadece gününüzü değil, önümüzdeki haftayı da fethetmeye hazır hissedeceksiniz! Bununla birlikte, ay burcunuzda dürtüsel olabilir, bu nedenle enerjinizin bir kısmını koruduğunuzdan emin olun.

Son zamanlarda kontrol edemediğiniz şeylere tepki veriyorsunuz. Bırak ve hayatı kabul et.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.