Koç Burç Yorumları 12 Kasım 2021

Koç burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? Koç burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? Koç burcunu 12 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 12 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıKoç burcu 12 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Telepatik iletişim çok mu? Güneş, erotik sekizinci evinizi cinsel kimya, samimi birliktelikler ve ruh eşi bağlantılarınız boyunca yakmaya devam ediyor, enerji alışverişlerinizden paylaşılan kaynaklarınıza kadar her şeyi vurguluyor ve romantik bağlantılarınızın temeline daha yakından bakıyorsunuz Koç. Gizli onikinci eviniz, rüyalar ve perde arkasındaki her şey aracılığıyla mistik Neptün ile uyum içinde oturan bu nazik sinerji, sizi önemli birine karşı daha fazla şefkat duymaya teşvik ediyor. Ancak bu, enerjiniz konusunda seçici olmamanız gerektiği anlamına gelmez, bu yüzden bu süre boyunca muhakeme yeteneğinizi kullandığınızdan emin olun.

Koç Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün küçük şeylerde tonlarca tatmin bulacaksınız. Evi temizlemek bir angaryadır, ancak aynı zamanda tedavi edici de olabilir. Özellikle müziği patlatırsanız ve bunu yaparken eğlenirseniz. Bir şey olursa, size bir memnuniyet ve başarı hissi verecektir.

Koç Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Sonunda harekete geçmeye hazır mısın, Koç? Mars bugün Satürn’le olan karesini sonlandırıyor ve neredeyse bir hafta süren huzursuzluğu sona erdiriyor. Bir engel varsa, çözülebilir. Kare sona erdiğinde, güneş geri giden Neptün ile üçgen açı yapmaya başlar. Sezgisel üçlü, iki gizli sektörü bir araya getiriyor – biri yatırımlarla ilgilenen, diğeri ise yeteneklerinize ve zayıf yönlerinize bakan. Başlamaya başladığınızda, işte doğru aramaları yapmak için içgüdülerinizi kullanın. Üçlü, çok iyi bir anlaşma gördüğünüzde sezgisel olarak bilmek için gizli gücünüzden yararlanmanıza yardımcı olabilir!

Bir aile geleneği paha biçilmez bir fikir sağlar. İyi bir çocuk olduğun için mutlu değil misin?

Koç Burcu 12 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Cuma gününün kozmik manzarası, zorlu bir haftanın ardından yatıştırıcı bir merhem görevi görür, Koç. Aydınlatıcı güneş, mutlu Neptün ile destekleyici bir bağlantıya kilitlenir ve gün boyunca eterik bir pus yaratır. Evren, olayların mistik yönleriyle koşullarınızı daha iyi anlamanızı sağlamaya çalışırken, vizyonlar, rüyalar ve semboller bugün özel bir anlam taşıyor. İyileştirmeye, barışı korumaya ve duygusal bir çıkış sağlamaya öncelik verin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.