Koç Burç Yorumları 1 Aralık 2021

Koç burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? Koç burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? Koç burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu 1 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Ayırt etme yeteneğini kullan, Koç. Ay bugün için için için yanan Akrep’e kayıyor, cinsel kimya, paylaşılan kaynaklar ve ruh-ruh bağlantıları ile ilgili sekizinci evinizi harekete geçiriyor, bu da muhtemelen aşk hayatınızda daha fazla duygusal yoğunluk arzuladığınız anlamına geliyor. Bununla birlikte, duygusal yakınlık arzunuz ve bu süre zarfında size sunulan fırsatları keşfetme arzunuz arasında parçalanmış hissedebileceğiniz için, yakalama, Luna’nın Satürn karesinden kaynaklanabilir. En iyi kısım? Leydi Venüs, Akrep’teki yeraltı dünyasındaki yoğunluk dolu yolculuğunun ortasında, kızgın gezegen hükümdarınız Mars ile uyum içinde olacak. Tutku, şehvet ve kararlılıkla dolup taşıyorsunuz.


1 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Önümüzdeki zaman için ruhsal pillerinizi yeniden şarj etmek için, birkaç gün daha denenmiş ve doğru olana bağlı kalın. İster bir konser ister bir romantizm olsun, yeni bir şeye başlamanın zamanı değil.


1 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Bil bakalım bugün hangi istasyonlar yönlendiriyor, Koç? Neptün! Şimdi doğrudan gizli sektörünüze gidin, zihinsel sis dağılır. İdeal profesyonel yaşamı hayal etme yeteneğinizden ve hatta profesyonel hayallerinize ulaşma yeteneğinizden şüphe duymuş olabileceğiniz için son birkaç ay karanlık olabilir. Gerileme döneminde işinizde gezinmek zor olabileceğinden, yolunuzu net bir şekilde görmekte bile sorun yaşayabilirdiniz. Şimdi doğrudan, Neptün sizden sezginizi dinlemenizi istiyor. Yüksek benliğiniz sizi şefkat, sihir ve hizmetle dolu özgecil bir yola çağırıyor. Hazır mısın?


1 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Yapmanız gereken belli. Artık bahane yok; harekete geçme zamanı.


1 Aralık 2021 Çarşamba Koç Burcu Günlük Burç Yorumu

Bir Koç olarak, frenleri ne zaman pompalamanız gerektiğini nadiren anlarsınız. Ay, yalnız bir Akrep’te yüzerken, Çarşamba gününün gökyüzünün yavaşlamanıza ve daha yansıtıcı bir tepe boşluğuna geçmenize yardımcı olmasına izin verin. Luna, günü ağır Satürn’ün bulunduğu zorlu bir meydanda geçirerek başarıya giden yolda çözülmesi gereken tıkanıklıkların altını çiziyor. İdeal olarak, düşük bir profil tutmayı ve en yakın sırdaşlarınızla veya yakın bir partnerle kendinizi duygusal olarak açık tutmayı hedefleyin.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.