Koç Aylık Burç Yorumları Neler? Koç Burç Yorumu Aralık 2021

Koç burcunun Aralık ayı için burç yorumları neler? Koç burcunun Aralık ayı neler bekliyor? Koç burcunun Aralık ayı aşk hayatında neler bekliyor? Koç burcunun Aralık ayı iş hayatı nasıl geçecek? Koç burcunun Aralık ayı ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları Koç burcu Aralık ayı aylık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

Koç Burcu Aralık Ayı Aylık Burç Yorumu

Bükümler ve Dönüşler

Yeni maceralara hazır mısın Koç? 4 Aralık’ta Yay burcunda gerçekleşecek canlı güneş tutulması ile bu ay hareketli bir başlangıç ​​yapıyor. Uzak ufuklara sahip sektörünüz üzerinde bir vurgu var, bu yüzden bilinmeyene adım atmanın ve bazı harika keşifler yapmanın zamanı geldi.

Güneş tutulması yeni bir başlangıç ​​için şansınız. Bir fırsatı yakalamaya hazırsanız, hayatınızı değiştirebilir.

Savaşçı Mars on üçünde özgür düşünen Yay burcuna geçiyor ve bu, yoğun bir kaç haftadan sonra bir rahatlama olabilir. Odağınız seyahat, macera ve yeni zorluklara ve deneyimlere dahil olmak olabilir.

Bu ay başka açılardan da öne çıkıyor, çünkü 18 Aralık’taki İkizler burcundaki dolunay, başarılı bir sonuca varan bir projeyi veya hedefi vurgulayabilir. Bunun arkasından parlak bir fikir doğabilir.

Oğlak burcundaki Nefis Venüs on dokuzunda geri hareketine başlayacak ve bu aşama 29 Ocak 2022’ye kadar sürecek. Tüm ilişkilerde olağan olan alış verişi bozulabilir ve sevgi akışı bozulabilir. Bu, yeni bir tahvil veya iş ortaklığı taahhüt etmek için en iyi zaman değil.

21 Aralık’ta güneş dört haftalık bir konaklama için Oğlak burcuna geçerek hedeflerinize ve emellerinize vurgu yapıyor. Birçokları için şenlikli bir zaman olsa da, gelecek yıl için niyetlerinizi belirlemek için biraz zaman ayırmanız iyi bir zaman olacaktır.

İhtiyatlı Satürn, yirmi üçüncüde elektrikli Uranüs ile üçüncü bir açı oluşturuyor; bu, bir devrim gerektiren bir durumda büyük bir atılımla çakışabilir.

Son olarak, neşeli Jüpiter 28 Aralık’ta Balık burcuna geçiyor ve 10 Mayıs’a kadar öyle kalıyor, bu da manevi faaliyetlere ve kendini geliştirmeye vurgu yapıyor. Potansiyelinizi sonuna kadar kullanmaya hevesliyseniz, hayallerinizi gerçekleştirmenize yardımcı olabilecek bir öğretmen veya yaşam koçuyla bağlantı kurmak için harika bir zaman.


Koç Burcu Aralık Ayı Aylık Aşk Burç Yorumu

Koç, Cinsel Mars, ayın başında yoğun Akrep’i ziyaret ederken, siz ve ilgi duyduğunuz biri arasındaki kimya çizelgelerin dışında. İyice sıkıştın ve özgür olmak istemiyorsun. Bunun senin için kötü olduğu hissine sahip olabilirsin, ama gerçekten umursamıyorsun. Tehlikeli olmak iyi hissettiriyor.

4 Aralık’ta bilgi arayan Yay burcundaki yeni ay ve güneş tutulması, sizi aşk hakkında öğrenebileceğiniz her şeyi öğrenmeye teşvik ediyor. Bu noktada bir katılımcıdan çok bir gözlemci olsanız bile, bu ay tutulmasından gelecekte size yardımcı olacak bazı değerli bilgiler edinebilirsiniz.

Mars on üçünde, ateş burcu Yay burcuna geçtiğinde, hemen harekete geçersiniz. Şu anda kesinlikle niceliği kaliteye tercih ediyorsun, ancak bazen şanslı olabilir ve her ikisini de tutkulu bir deneyimde bulabilirsin.

Yaralı şifacı asteroit Chiron, 19 Aralık’ta doğrudan gittiğinde, nokta işaretinizdedir ve bu, duygusal acınızın bir kısmının dibine inmenize yardımcı olabilir. Geçmişteki acıların üzerinde duracak tipte değilsin Koç, ama şimdi romantik geçmişini keşfetmek iyileşmeye başlamana yardımcı olabilir.


Koç Burcu Aralık Ayı Aylık İş Burç Yorumu

Gezegen yöneticiniz Mars 13 Aralık’ta Yay burcuna geçtiğinde, aklınız başka yerde olduğu için işinize yerleşmeye hazır olmayabilirsiniz. Kariyer yolunuza ilgisiz değilsiniz, ancak tatil partileri sizi çağırdığında tüm enerjinizi şimdi vermek istemiyorsunuz.

Ancak, Venüs on dokuzunda geri hareketine geçtiğinde hava değişiyor ve 29 Ocak 2022’ye kadar da öyle kalacak. Bu açı profesyonel girişimleriniz için iyiye işaret değil. Aslında, eğlenceli aktiviteleri bile sıkıcı hale getirebilir. Önünüze gelen bir servet dönüşü olabilir, bu yüzden akışa devam etmek ve büyük bir değişiklik olmasını beklememek en iyisi olacaktır.

21 Aralık’taki kış gündönümü çok fazla değişiklik getirebilir. Sizi o gün güneşin Oğlak burcuna geçmesine hazırlayan bazı önemli kararlar alıyor olabilirsiniz. Oğlak burcunda geri giden Venüs ile birleşen bu enerji sizi güçsüz hissettirebilir.

Bir kere, tüm zamanınızı sizi kariyer hedeflerinizden uzak tutan anlamsız faaliyetlere harcamak istemeyebilirsiniz. Ofiste çok şey oluyor ama aynı zamanda şu anda daha fazla dikkatinizi gerektiren kişisel hayatınıza da odaklanmanız gerekiyor. Bu süre zarfında sizin için çalışan bir denge bulmaya çalışın.


Koç Burcu Aralık Ayı Aylık İlişki Burç Yorumu

Yıl sonu geldi ve 4 Aralık’taki güneş tutulması sırasında romantik hayatınızda kendinizi huzursuz hissediyorsunuz. Mevcut kaçamaklarınızdan sıkılmış olsanız da, 2022’den önce bir aşk daha yaşamak isteseniz de heyecan arıyor olacaksınız. . Ancak Koç, uyaralım: çitin diğer tarafındaki çimenler nadiren daha yeşildir.

Ayın on üçünde Mars Yay burcuna geçtiğinde yolda romantik fırsatlar doğabilir. Uçuşunuzda yanınızda oturan kişiyle flört edin. Beş gün sonraki İkizler burcundaki dolunay, dikkat çekmenize neden olabilir, ancak bir sürü flört uygulaması indirme dürtüsüne karşı koyabilir. Ne istediğinizi bilmiyorsanız tatmin edici olmayacaktır.

19 Aralık, Venüs Oğlak burcunda gerilemeye başladığında felaket getirebilir ve belki de kötü bir ayrılığa yol açabilir. Söylentiler flört itibarınızı mahvedebilir, bu yüzden iki gün sonra güneş Oğlak burcuna girdiğinde hasar kontrolü yapmaya başlayın. Herkese ne kadar harika bir av olduğunu göster.

Ay, yirmi sekizinde Jüpiter Balık burcuna girdiğinde, gelecek yıl tekrar flört havuzuna girmeden önce çok ihtiyaç duyduğun şifaları yapman için seni cesaretlendirdiğinde, içe dönük bir notla sona eriyor. Ancak, yine de gizli bir aşk yaşamanıza izin verilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.