İkizler Haftalık Burç Yorumları (8 Kasım – 14 Kasım Haftası)

İkizler burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası neler bekliyor? İkizler burcunu 8 Kasım – 14 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 8 Kasım – 14 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 8 Kasım – 14 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta maceraya hazırsınız. İkizler, çantaların çoktan toplanmış gibi.

Hafta 7 Kasım Pazar günü, rutinler evinizdeki Akrep’teki Merkür ve kontrol evinizdeki Oğlak burcundaki Venüs ile başlar ve her ikisi de kendi İkizler burcunuzdaki Kuzey Düğüm ile birleşme yapar. Sizin için yeni bir yön açmak için birkaç olay çarpışıyor. Günlük hayatınıza bakabilir ve dramatik bir şey yapana kadar hiçbir şeyin değişmeyeceğini anlayabilirsiniz. Ama İkizler, bu tür bir macera tam size göre.

10 Kasım Çarşamba günü Akrep burcundaki Merkür Mars ile güçlerini birleştiriyor ve bu iki gezegen seyahat evinizde ve yabancı olan her şeyde Kova burcundaki Satürn ile kare açı yapıyor. Bugün yabancı ülkelerden insanlarla karşılaşabilirsiniz. Başka bir ülkede İngilizce öğretmek için başvurabilir veya uzun zamandır ihtiyaç duyduğunuz bir tatil için ev takasına bakabilirsiniz. Ex-Pat gruplarını egzotik yerlerde araştırmaya başlayabilirsiniz. Bazı Geminiler bugün Barış Gücü’ne katılmayı düşünecek.

İkizler Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Venüs kuzey ay düğümüyle dengesiz bir açı paylaştığından, haftanın ilk bölümünde gelecekten ve birine ne kadar derinden bağlanmak istediğinizden emin olamazsınız. Kimsenin onlarla ilerlemeniz için size baskı yapmasına izin vermeyin ve belirsizlik anlarında hareketsiz kalmanın sorun olmadığını unutmayın.

Yönetici gezegeniniz Merkür, aksiyon gezegeni Mars ile bir ittifak oluşturduğundan, onuncu gün, yolunuza önemli bir değişiklik getirecek. Bu kozmik iklim sırasında istediğiniz şeyle daha uyumlu hissedeceksiniz ve evren sizi içgüdülerinizi takip etmeye zorlayacak. Bu enerji, hedeflerinize, planlarınıza ve ilişkilerinize ivme kazandıracak, bu yüzden bir şey doğru gelmiyorsa, yapmayın. Bu iki gezegen ve Satürn arasındaki sert bir kare, sınırlarla ilgili sorunlara yol açabilir, bu nedenle kişisel eğiliminizde güçlü kalmanız gerekir.

Balık burcu, hareketli Neptün ile ittifak kurarken Cumartesi, yumuşak, romantik ve rüya gibi bir havanın habercisi olacak. Gün boyunca havada yürüyormuş gibi hissedeceksiniz, o özel kişiyle bir randevu için mükemmel bir fırsat yaratacaksınız. Eşleşme havasında değilseniz, bu titreşimleri uçup gitmek ve geleceğin neler getireceğini hayal etmek için kullanın.

İkizler Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Kasım ayının ikinci haftası inanılmaz verimli geçecek, İkizler!

9 Kasım Salı günü başlayıp 11 Kasım Perşembe gününe kadar sürecek olan Merkür Mars ile kavuşana kadar hafta biraz yavaş başlıyor. Dönüştürücü birleşim üretkendir! İşi devralmak, kararları vermek ve görevleri devretmek için ilham alabilirsiniz. Zihniniz aşırı derecede hırslı olduğundan, kendiniz ve hatta iş arkadaşlarınız için bazı yüksek beklentiler belirleyebilirsiniz. Neyse ki, birleşme oldukça yönlendirilmiş bir enerjidir, bu nedenle yapılacaklar listenizdeki her şeyi nakavt etmeyi kolay bulabilirsiniz. Ancak, 9-12 Kasım Salı günleri arasında Mars, Satürn’le kare açı yapıyor. Kare, yeni fırsatlar aramak ve hatta becerilerinizi geliştirmek için mücadele edebileceğinizi gösteriyor. Mesleğinizde bir eğitim fırsatı bulma hedefini belirleyebilir, ancak bunu tamamlamak için mücadele edebilirsiniz. Merkür ayrıca Çarşamba ve Perşembe günleri Satürn ile kare açı yaptığından, işinizde kolay olmayan bir şey olduğunda hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Neyse ki, 12 Kasım Cuma günü geri giden güneş üçgeni Neptün’ün keyfini çıkarmak için karelerden geçebilirsiniz. Üçgen son derece yaratıcı ve karizmatik – çalışma haftanız için mükemmel bir son!

İkizler Burcu 8 Kasım – 14 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Hafta başlarken aklınız paranızda ama sadece küçük bir planlama ile bütçenizin kölesi olmaktan kurtulabilirsiniz. Tüm faturalarınızı düzene sokmak için Pazartesi günü biraz zaman ayırın. Haftanın ortasına doğru, düşünceleriniz (neyse ki!) daha eğlenceli konulara kayacak ve fikir alışverişinde bulunmak ve eğlenceli bir tartışmaya girmek isteyen benzer düşünen insanların sıkıntısı olmayacak. Perşembe, Cuma ve Cumartesi, ayrıntılara ve sinir bozucu işlere yönelmek için iyi günler ve bu, tüm odak noktanızın romantizm üzerinde olduğu Pazar için iyi bir haber.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.