İkizler Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

İkizler burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 29 Kasım – 5 Aralık haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 29 Kasım – 5 Aralık haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güneş tutulması sizi aşka yaklaştırabilir. İkizler, kalbini takip et.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, iş evinizdeki Mars Akrep burcundayken, kariyer evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığında başlıyor. Bugün yöneticinizle şirketinizde yükselmek hakkında konuşabilirsiniz. İkizler, bu yerde kurumsal merdiveni tırmanmak istemiyorsanız, başka bir yerde çalışmanız için sayısız olasılığa bakmak isteyebilirsiniz. Şimdi ilginç ve kazançlı fırsatlar getirebilecek birçok iş fırsatı var.

30 Kasım Salı günü, ilişkiler evinizdeki Yay burcundaki Merkür, kaçış evinizde Kova burcundaki Satürn ile altmışlık açı yapıyor. Bugün, heyecan verici bir ilişkiniz olabilir. Yabancı bir ülkeden ilgi çekici bir aksana sahip biriyle tanışabilirsiniz. Hikayelerine hayran olabilirsiniz. Romantizm yaşanabilir.Bu hafta güneş tutulması sizi aşka yaklaştırabilir. İkizler, kalbini takip et.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, iş evinizdeki Mars Akrep burcundayken, kariyer evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığında başlıyor. Bugün yöneticinizle şirketinizde yükselmek hakkında konuşabilirsiniz. İkizler, bu yerde kurumsal merdiveni tırmanmak istemiyorsanız, başka bir yerde çalışmanız için sayısız olasılığa bakmak isteyebilirsiniz. Şimdi ilginç ve kazançlı fırsatlar getirebilecek birçok iş fırsatı var.

30 Kasım Salı günü, ilişkiler evinizdeki Yay burcundaki Merkür, kaçış evinizde Kova burcundaki Satürn ile altmışlık açı yapıyor. Bugün, heyecan verici bir ilişkiniz olabilir. Yabancı bir ülkeden ilgi çekici bir aksana sahip biriyle tanışabilirsiniz. Hikayelerine hayran olabilirsiniz. Romantizm yaşanabilir.


İkizler Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Yönetici gezegeniniz Merkür, Yay güneşi ile kavuştuğunda, canlı kişiliğiniz haftanın başında başkalarının dikkatini çekecek. Sevgili İkizler, dışarı çıkıp keşfetmek için harika bir zaman, bu da romantizmle sonuçlanan tesadüfi karşılaşmalara yol açabilir. Dikkat edilmesi gereken nokta, herhangi biriyle gerçek bir arkadaşlık bulamayacağınızdır; zihnin entelektüel ve felsefi bir buluşmasını özleyeceksiniz.

Güneş, Satürn ve Chiron kozmik olarak birleştiğinde, ruhsal yönünüzle yeniden bağlantı kurmak için 30 Kasım’ı kullanın. Bu, bir yoga dersi almak veya ruhunuzu beslemek ve arkadaşlığa ihtiyaç duymak için bir meditasyon grubuyla bağlantı kurmak için mükemmel bir zamandır. 4 Aralık’taki güneş tutulması sizin için romantik bir şekilde ortalığı karıştıracak ve bu da sizi oyundan atabilir. Önümüzdeki altı ayın gidişatını belirleyebileceğinden, bu günde zamanınızı kime harcadığınıza dikkat edin. Dikkatinizi, sizi gerçekte olduğunuz gibi görmeyen birine vermekten kaçının ve başka birinin beklentilerini karşılamak için değişmeniz gerektiğini düşünüyorsanız, muhtemelen onlar sizin için doğru eşleşme değillerdir.


İkizler Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

İkizler, kariyerinin bu hafta yükselişe geçmesine hazır mısın?

28 Kasım Pazar gününden itibaren güneş, profesyonel taahhütlerinizde ateşi körükleyerek Yay burcundaki Merkür ile kavuşum yapacak. Venüs altmışlık Mars ve geri giden Mars üçgeni Neptün’ün karşılıklı desteğiyle bu kavuşum Salı gününe kadar sürdüğünden, profesyonel ilişkilerinizin ve kontratlarınızın tüm hızıyla devam ettiğini görebilirsiniz! Birleşim heyecanı kışkırtır ve sizi risk almaya davet eder. Altmışlık, dönüştürücü çabalarınızı iş hayatınıza bağlar ve yatırımlarınızın başarılı olacağını ima eder. Çalışma ortamınızda kayda değer bir değişiklik görebilirsiniz. Üçlü, çabalarınız için heyecanı körüklediğinden, diğerleri kariyeriniz konusunda ne kadar tutkulu olduğunuzu fark edebilir. Neptün istasyonları 1 Aralık Çarşamba günü yön verdiğinde, görünüşe göre her şey bir araya gelecek. Kariyer yolunuz için vizyonunuz açıktır, hayal etme ve hayal etme yeteneğiniz tarafından cesaretlendirilir. Venüs haftanın büyük bölümünde Neptün’e de 60’lık açı yapacağından, dönüşümünüzün nasıl kolayca ortaya çıktığını fark edebilirsiniz. Kendi ustalığınızın kariyerinizi nasıl önemli ölçüde etkilediği giderek daha belirgin hale gelecek!

Son olarak, Yay burcundaki yeni ay tam güneş tutulması, önümüzdeki altı ay boyunca beklenmedik ortaklıklar ve sözleşmeler için bir portal açacak!


İkizler Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Ne kadar uzak görünürlerse görünsünler, Pazartesi günü tüm çalışanlarınızla görüşün. Kesinlikle bazı sıcak ipuçları alacaksınız. Sıkıca tutulan birkaç sır, hafta ortası biraz daha halka açık hale gelmeye başlayacak, bu yüzden kulaklarınızı açık tutun. O koca beyniniz Perşembe ve Cuma günleri tüm hızıyla vızıldayacak, bu yüzden size doğru gelen herhangi bir yöne gitmenize izin verin. Nereye gittiğinden emin olmasanız bile hafta sonu bir şeyler yapmaya başlayın.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.