İkizler Haftalık Burç Yorumları (22 Kasım – 28 Kasım Haftası)

İkizler burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası için burç yorumları neler? İkizler burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası neler bekliyor? İkizler burcunu 22 Kasım – 28 Kasım haftası aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 22 Kasım – 28 Kasım haftası ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 22 Kasım – 28 Kasım haftası haftalık burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, sırların kilidini açmak için anahtarlara sahipsiniz. İkizler, ipuçlarını takip ediyorsun.

Hafta 21 Kasım Pazar günü, iş evinizdeki Merkür Akrep burcundayken, yatırım evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yaparak başlıyor. Bugün, yatırım yapmanın bazı ince noktalarını ele alabilirsiniz. İkizler, bu araştırma, analiz ve hatta potansiyel yatırımın iniş ve çıkışlarını tam olarak anlamanız için bazı renkli pasta grafikler oluşturmak için harika bir zaman. Kripto para birimi gibi daha az geleneksel bir şey yapacaksanız bu idealdir.

23 Kasım Salı günü, ilişkiler evinizdeki Yay burcundaki güneş, benlik evinizdeki Kuzey Düğüm ile karşıtlık kurar. Bugün partneriniz sizin aynanız. Yaptıkları rahatsız edici şeyler, kendi davranışlarınız hakkında mesajlardır. Bu, yakın arkadaşlarınız ve iş arkadaşlarınız için de geçerlidir. Bugün, ne zaman başka biri kanınızı kaynatsa, kendinize “Ben de aynı şeyi nasıl yapıyorum?” diye sorun.

İkizler Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık Aşk Burç Yorumu

Son zamanlarda aşk bölümünde biraz şanssızlık yaşıyorsanız, gelgitler, İkizler ayının uğurlu Jüpiter’i destekleyici bir yönü paylaştığı yirmi birinci sabahı başlayacak. Bu kozmik iklimi aşk hayatınız etrafında niyetler belirlemek için bir fırsat olarak kullanın ve hangi konuda yardım alabileceğinizi evrene ilettiğinizden emin olun. Akşamın ilerleyen saatlerinde Yay sezonu başlıyor ve güneş, haritanızın romantik ortaklıkları yöneten bölümünü aydınlatırken romantik yolculuğunuza daha da fazla destek getiriyor.

Çiftleşmek için kendinizi motive hissedecek olsanız da, yirmi üçüncü kişiye bu konuda baskı yapmaktan kaçının. Yengeç burcu, aşk odaklı Venüs ile karşı karşıya gelecek, bu da kendinizi desteklemezseniz ve duygularınızı adım adım ilerletmezseniz kalp ağrısına yol açabilir. Güneşin güney ay düğümü ile bir ittifak oluşturduğu bu günde, geçmişten gelen eskiler de yeniden ortaya çıkabilir. Yalnız hissediyor olsanız bile, hissettiğiniz rahatlık kısacık olacağından ve nihayetinde bir sonraki büyük aşkınızın önüne geçebileceğinden, toksik eski sevgililere dönme cazibesinden kaçının.

Yönetici gezegeniniz Merkür, yirmi dörtte Yay burcuna girecek ve romantik netlik söz konusu olduğunda aklınızı tekrar oyuna sokacak. Bu gezegensel yerleşim, sohbetler başlatmak ve yeni bağlantılar kurmak için mükemmeldir, bu yüzden önümüzdeki birkaç hafta boyunca kendinizi orada bıraktığınızdan emin olun!

İkizler Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İş Burç Yorumu

Geçen haftaya kıyasla bu hafta, özellikle de karşı burcunuzun sezonu başlarken, işte size taze bir soluk gibi gelecek!

21 Kasım Pazar günü güneş Yay burcuna geçtiğinde zihniyetiniz bağlılık odaklı hale gelir. Yay burcu cesur, unutulmaz ve korkutucu derecede dürüsttür. Zıt burcunuzun sezonuna girerken, zamanla iş ortaklarınız, müşterileriniz ve iş arkadaşlarınızla daha doğrudan olabilirsiniz. 24 Kasım Çarşamba günü Merkür Yay burcuna geçtiğinde, iş yerinde konuşurken kendinizi daha güvende hissedeceksiniz. Güneş ve Merkür arasında, tonunuz cesur, etkileyici ama yine de meraklı. Şimdi neye ihtiyacınız olduğunu sormanın veya işinizde amacınızı bildirmenin tam zamanı! Ancak, bunun yerine profesyonel özgürlüğü tercih edebileceğiniz için sıkı bir ortaklık içinde çalışmaya daha az eğilimli hissedebilirsiniz. Venüs tüm hafta Mars’ı üçgen yaptığından, iş hayatınız çarpıcı bir şekilde değişmek üzere. Bu altmışlığın üretkenliği stresten uzak hissedilecek. İş yerinde yolunuzu açmak için özellikle heyecanlı hissedebilirsiniz! Bu geçişlerden en iyi şekilde yararlanmak için profesyonel olarak teşvik edici yeni girişimler düşünün.

27 Kasım Cumartesi günü Başak burcundaki son dördün ayının altında, bu haftanın görevlerini tamamlarken yolda kalacaksınız.

İkizler Burcu 22 Kasım – 28 Kasım Haftası Haftalık İlişki Burç Yorumu

Bu hafta erken kalkın, çünkü biri sizden çekiniyor. Bir süreliğine ulaşamayacağınız bazı gizli bilgiler var ve bu, hayatı birdenbire hepiniz için çok daha basit hale getirecek. Birisinin Çarşamba veya Perşembe günü söylediği bir şey, uzun süredir üzerinde durduğunuzu düşündüğünüz bir konu hakkında sizi döndürecektir. Bu hafta sonu o tatlı kızla olabildiğince açık konuş, ancak su altında konuşuyormuş gibi hissedebilirsin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.