İkizler Burç Yorumları 9 Kasım 2021

İkizler burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunu 9 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 9 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 9 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Aşk Burç Yorumu

Düşünecek çok şeyin var ve önceliklerini sıralıyorsun İkizler. Sevgilinizle bir gelecek mi planlıyorsunuz? Durum tespitinize odaklanın ve kendinizin yoldan çıkmasına izin vermeyin. İyi haber şu ki, hem gezegen yöneticiniz Merkür hem de cüretkar Mars, sorumlu günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemlerinden sorumlu altıncı evinize enerji vermeye devam ediyor, bu da emrinizde bol miktarda enerjiniz olduğu anlamına geliyor. Kötü haber mi? Meraklı Merkür, geniş dokuzuncu macera, bilgelik ve bilinmeyen bölge eviniz aracılığıyla yapılandırılmış Satürn ile eş zamanlı olarak karşı karşıya gelecek. Gözlerinizi belirli bir sonuca dikmiş durumdasınız, ancak size meydan okunuyor.

İkizler Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İlişki Burç Yorumu

Cesur olun ve çok fazla seçenek denemek yerine ikna edici bir hamle yapın. Milyonlarca çılgın fikrinizle bugün kalabalığı kazanamayabilirsiniz, ancak tek bir devasa fikir sadece hile yapabilir.

İkizler Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük İş Burç Yorumu

Nispeten verimli bir gün olabilir, İkizler. Bugünden itibaren Merkür, çalışma hayatınızı ve rutininizi güçlendiren Akrep burcundaki Mars ile kavuşum yapıyor. Merkür’ün işiniz için büyük planları var, Mars ise bunların arkasındaki itici güç. Ancak, Mars Satürn ile kare açı yaptığı için üretkenliğiniz sınırlı hissedilebilir. Şu an itibariyle Satürn size mesleğiniz hakkında değerli dersler vermekle meşgul. Bu nedenle, nerede olduğunuzu ve kariyer yolunuzda nerede olmak istediğinizi değerlendirebildiğiniz için meydanın duraklamış ilerlemesi muhtemelen gereklidir. Ancak bu kare sizi hala huzursuz hissettirebilir, bu da sinir bozucu olabilir.

Önünüze her zamankinden daha az engel çıkıyor — şimdi çıkış zamanı.

İkizler Burcu 9 Kasım 2021 Salı Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, genellikle diğer insanlarla ağır, duygusal karşılaşmalardan kaçınmayı hedeflersiniz. Ağır Oğlak, hayal kırıklığı yaratan Plüton ile birleştiğinde, bu kaçınmayı kabul etmeniz ve bugün ateşin içinden geçmeniz gerekebilir. Bu güçlü eşleştirme, özellikle bir çıkışa ihtiyaç duyan samimiyetle ilgili hassas duygusal sorunları çözmenize yardımcı olur. Başka yerlerde, Merkür’ün Mars ile birleşmesi, çalışma cephesinde eylem, ivme ve doğrudanlık ihtiyacınızı ısıtır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.