İkizler Burç Yorumları 7 Kasım 2021

İkizler burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 7 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunu 7 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 7 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 7 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün, erotik sekizinci seks eviniz, samimi birliktelikler ve enerjik değiş tokuşlar aracılığıyla meraklı gezegensel yöneticiniz Merkür ve tatlı Venüs arasındaki cazip sekstil, mevcut zihniyetiniz ve önemli bir ortaklığın temeli arasında tatlı bir sinerji yaratıyor. İşe koyulmaya hazır mısın, İkizler? Luna, Venüs’ün yanında oturacak, boğucu tutkularınızı duygusal dünyanızla birleştirecek, ancak aynı şekilde, gerçek anlaşmanın bu olduğunu bilmiyorsanız bir hamle yapmak üzere değilsiniz. Bu arada, ilişki sektörünüzdeki ay ile anlaşılması zor Neptün arasındaki kare, kafa karışıklığı duyguları yaratacaktır.

İkizler Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük İlişki Burç Yorumu

Akışla gitmeyi öğrenin. Değişim hemen olmuyor. Bunu aklınızda tutun. Yine de çabalamaya değer. Önünüzde nispeten kolay bir gelişme fırsatı varsa, topuklarınızı kazmayın.

İkizler Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük İş Burç Yorumu

Merkür’ün Venüs’e altmışlık açı yaptığı son gün olduğu için, beyin fırtınası seansınız sona eriyor. Son birkaç günü düşünün. İş denince aklına nasıl bir yatırım geldi? Belki de sonunda bir 401K’ya kaydolmak, yeni bir iş fırsatını kabul etmek, hatta iş yerinizde bazı şeyleri değiştirmeye karar vermekti. Her ne olursa olsun, bir karar verme zamanı! Ay karşı burcunuzda olduğu için, bir inanç sıçraması yapmak için ilham alabilirsiniz. Sezgisel olarak doğru gelen kararla gidin.

Sizi neyin engellediğini belirlemek için ihtiyacınız olmayan şeylere bakmanız yeterlidir.

İkizler Burcu 7 Kasım 2021 Pazar Günlük Burç Yorumu

En yakın ilişkilerinde neler oluyor İkizler? Pazar günkü gökyüzü, dalgın Yay burcunun gerçekliği çözen Neptün ile kareleri kesişirken, odağınızı bu yöne çevirmeye teşvik ediyor. Bu yakın bağlarda gizemli olan herhangi bir şey hakkında sohbet etmek veya sadece birlikte olmak için rahat, verimsiz bir yaklaşımı benimsemek için ideal bir gün. Daha sonra Luna, içe dönüklük ve yakınlık ihtiyacınızı yoğunlaştıran topraklanmış Oğlak burcuna geçer.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.