İkizler Burç Yorumları 30 Kasım 2021

İkizler burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 30 Kasım 2021 Salı günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 30 Kasım 2021 Salı günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

30 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Seyahat programında sırada ne var, İkizler? Kabul edelim, güneş, taahhütlü anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci evinize enerji verip yeniden canlandırırken, dolu ve meşgul olmanıza, çifte randevuya çıkmanıza ve/veya diğer önemli kişinizle spontane maceralar planlamanıza şaşmamalı. Bu özellikle, haritanızın bu alanını aynı anda ateşleyen meraklı gezegen cetveliniz Merkür için geçerlidir. Bununla birlikte, daha da önemlisi, günümüzün çekici Venüs-Neptün altmışlığı, birleşme, cinsel kimya ve ruh bağlarından oluşan sekizinci evinizi eşzamanlı olarak harekete geçirecek, bu nedenle muhtemelen sadece bir kaçıştan daha fazlası olabilir. Bu arada, Luna’nın romantizmle ilgili beşinci evinizden geçişi, romantizm arzunuzu yoğunlaştırır.


30 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

İkna edici konuşmanızı yapmak için doğru anı bekleyin ve şu anda ürettiğiniz çok sayıda fikrin tadını çıkarın, ancak henüz konuşmayın. Düşüncelerinizi tutarlı bir anlatıya dönüştürmek için biraz zaman ayırın.


30 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Taahhütlerinde ilerleme kaydettin mi İkizler? Güneş Merkür ile kavuşum yapmaya devam ederken, hafta geçtikçe profesyonel ilişkilerinizin ve sözleşmelerinizin değiştiğini görebilirsiniz. Venüs ve Mars arasındaki süregelen altmışlık, geçişe yardımcı olur. Güneş ve Merkür Satürn ile altmışlık açı yaptığından, taahhütlerinizin yeni zirvelere ulaşabileceğini görebilirsiniz. Bir sözleşmenin parçası olarak yeni bir semineri veya çalıştayı kabul edebilirsiniz. Seyahatin profesyonel anlaşmalarınızın bir parçası olması da mümkündür. Meslektaşlarınızın ve sözleşmelerinizin sizi profesyonel olarak götürebileceği her yere açık olun!


30 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

İyiyi kötüyle birlikte atmayın – tüm çöplerde kurtarılacak bir şeyler vardır.


30 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

İkizler olarak, dualite dünyasında yaşamak hakkında her şeyi biliyorsunuz. Salı günü gökyüzü, fantezi ile istikrar sunan benzer bir yin ve yang karışımına sahiptir. Aydınlatıcı güneş, gerçekçi Satürn ile bir anlaşmaya varıyor ve size ortaklıklar ve işbirliklerinde istikrarlı bir şekilde uzun süreli, geleceğe yönelik planlar yapma şansı sunuyor. Bu arada, sevgili Venüs’ün rüya gibi Neptün ile uyumu, samimi ortaklıklarınızı renklendirmek için ilham ve hayal gücüne izin verir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.