İkizler Burç Yorumları 28 Kasım 2021

İkizler burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 28 Kasım 2021 Pazar günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 28 Kasım 2021 Pazar günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

28 Kasım 2021 Pazar İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Seyahat etmek, hatta hareket etmek isteyebilirsiniz ya da hayatınızda başka bir değişiklik yapmaya karar verebilirsiniz. Ne de olsa, bazı şeyleri biraz farklı görmeye başlıyorsunuz ve bu her türlü ilginç fikri kışkırtıyor olabilir.


28 Kasım 2021 Pazar İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Aşırı hareketleri izleyin. Cüzdanını sıkı tut – ve ağzını da!


28 Kasım 2021 Pazar İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Sessiz bir güne ihtiyacın var, İkizler. Telefonunuzu saklayın, oda arkadaşlarınızdan uzaklaşın ve rahatlamak için kendinize küçük bir sığınak yapın. Ay, Başak’ta süzülür ve köklerinize yeniden bağlanma ihtiyacınızı vurgular. Luna, yolunda rüyalar yaratan Neptün ve değer arayan Venüs ile gözlerini kilitler ve kariyer hedeflerinizi bir sis bulutu haline getirir. Gün için belirsiz olmalarına izin verin.


28 Kasım 2021 Pazar İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, meraklı gezegen hükümdarınız Merkür’ün yanında oturmaya devam ediyor, bire bir bağlantılarınızı ve kararlı ortaklıklarınızı çevreleyen temalara vurgu ve netlik getiriyor, ancak burada bitmiyor. Aşk bölümündeki merakınızı gidermeye çalışırken, ay, sekizinci seks eviniz, paylaşılan kaynaklarınız ve ruh eşi bağlantılarınız aracılığıyla Venüs’ü cilveli hale getirmek için tatlı bir hizalama oluşturacak. İkizler, tatlınızı tatil için eve getirirken rahat hissediyor musunuz? Bekar ya da alınmış, başka bir zihin, beden ve ruhla birleşme arzusu vardır. En iyi kısım? Gerçek anlaşmayı arıyorsunuz ve daha azına razı olmak üzere değilsiniz.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.