İkizler Burç Yorumları 27 Kasım 2021

İkizler burcunun 27 Kasım 2021 Cumartesi günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 27 Kasım 2021 Cumartesi günü neler bekliyor? İkizler burcunu 27 Kasım 2021 Cumartesi günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 27 Kasım 2021 Cumartesi günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 27 Kasım 2021 Cumartesi günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 27 Kasım 2021 Cumartesi günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 27 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Aşk Burç Yorumu

Gerçeğinizi söyleyin, ancak diğer inanç sistemlerine de yer ayırdığınızdan emin olun, İkizler. Güneş ve Merkür, uyum arayan, anlaşmalar, uzlaşma ve diğer önemli yedinci eviniz aracılığıyla güçlerini birleştireceğinden, bu özellikle bu süre boyunca geçerlidir. Yakalayış? Ayın titiz Başak burcuna geçişi üzerine – dördüncü eviniz, aileniz ve en içteki duygularınız aracılığıyla – ilişki sektörünüzde Merkür ile karşı karşıya gelecek. Başka bir deyişle, bir durumun ayrıntılarını aşırı analiz ediyor ve/veya tamamen yolunuza saplanmış ve hatta başka birinin bakış açısını göremeyecek kadar inatçı olabilirsiniz.

İkizler Burcu 27 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İlişki Burç Yorumu

İnatçılık söz konusu olduğunda sabır bugün anahtardır! Sakinleşmeniz (en azından biraz) ve henüz sizin bakış açınıza gelmemiş olan bir arkadaşınızı veya oda arkadaşınızı çok fazla zorlamadığınızdan emin olmalısınız.

İkizler Burcu 27 Kasım 2021 Cumartesi Günlük İş Burç Yorumu

Mutlu Cumartesi, İkizler! Ev ve aile sektörünüzde Başak burcunda son çeyreğin yaşanmasıyla birlikte dikkatinizi işinizden evde yapılabilecek işlere kaydırabilirsiniz. İlgilenebileceğiniz bazı ev projeleri veya görevleri olabilir. Ay tutulması, işinizi eve götürme eğiliminde olduğunuz anlamına da gelebilir, bu nedenle bugün evden çalışıyor veya fazla mesai için bir ofise gidiyor olabilirsiniz. Bu yoğun bir ay olduğu için, görevden göreve atlıyormuş gibi hissedebilirsiniz.

Geri çekil ve etrafındaki insanlara bir bak. Birinin iyi tavsiyene ihtiyacı var.

İkizler Burcu 27 Kasım 2021 Cumartesi Günlük Burç Yorumu

Cumartesi gökyüzü, dikkatinizi hayatınızdaki önemli hikayelere çekiyor, İkizler. Yansıtıcı Başak burcundaki üçüncü dördün ay sahneye çıkar ve ilişki konularına yaklaşımınızda değişiklik yapılmasını ister. Gerçeklik vizyonunuzu çarpıtan eski duygularla boğuşurken, geçmiş ve şimdi arasında sıkışmış hissetmeniz muhtemeldir. Geçmişinizin hangi unsurlarından vazgeçmeye değer olduğunu kabul etmeyi hedefleyin.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.