İkizler Burç Yorumları 26 Kasım 2021

İkizler burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü neler bekliyor? İkizler burcunu 26 Kasım 2021 Cuma günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 26 Kasım 2021 Cuma günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 26 Kasım 2021 Cuma günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Aşk Burç Yorumu

Venüs, seks, ruhsal ilişkiler ve ruh eşi bağlantılarıyla ilgili perili sekizinci evinizde göz kamaştırırken, muhtemelen romantik birlikteliklerinizde duygusal yoğunluğu arzuluyorsunuz. Bu doğru mu, İkizler? Elbette, sorumluluk sahibi altıncı eviniz, günlük ritüelleriniz ve hizmet eylemleriniz aracılığıyla Mars’ın jilet keskinliğindeki hassasiyeti, her zamankinden daha fazla ayrıntılara odaklandığınız için duruma yardımcı olmuyor. Üstüne üstlük, iletişim sektörünüzdeki ay ile gezegen yöneticiniz Merkür arasındaki günümüzün zorlu karesi, duygusal alışverişlerinizde sürtüşme yaratabilir. Bu da tavşan tutma etkisini tetikler, bu nedenle analiz felcinden uzak durun.

İkizler Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İlişki Burç Yorumu

Ne kadar uğraşırsanız uğraşın, bir kişinin gerçeğini silkeleyemezsiniz. Diğer insanlar net olmadığında buna dayanamazsın. Ve buna alışmış olsanız da, bugün gibi günlerde, özgün olmama bir kızarıklık gibi geliyor!

İkizler Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük İş Burç Yorumu

Ateşli armatürler, iletişiminizi coşkuyla renklendirerek, haftayı olumlu bir şekilde sonlandırıyor İkizler. Ay coşkulu Aslan burcunda olduğundan, iletişiminiz sıcak ve arkadaş canlısı, taahhütlerinizde uyumu güçlendirmek için mükemmel. Güneş ve Merkür, sözleşmeler ve ilişkiler sektörünüzü güçlendirdiğinden, bu sektördeki hedeflerinizi, arzularınızı ve ihtiyaçlarınızı ifade etmenin daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Özellikle bir sözleşme veya sözleşmede değişiklik yapmak istiyorsanız, bir iş ortağını veya müşteriyi belirli bir şekilde yönlendirmek için ideal bir zaman olabilir.

Geleceğin ne getireceğini bilmiyor olabilirsiniz ama biraz gizem iyi bir şey olabilir.

İkizler Burcu 26 Kasım 2021 Cuma Günlük Burç Yorumu

Gün içinde kendinizi iki farklı insan gibi hissedebilirsiniz, İkizler. Ayın dışa dönük Aslan burcundaki varlığı, ayaklarınızın üzerinde durmanızı ve etrafınızdakilerle bağlantı kurmanızı teşvik ederken, büyük planlı Jüpiter ile karşıtlığı sizi mevcut yörüngenizle ufkunuzu genişletmeye teşvik ediyor. Daha sonra, ay ileriye doğru yansıtıcı Başak burcuna geçerek sizi ana üssünüzle yeniden bağlantı kurmaya ve düşük bir sosyal profili korumaya teşvik eder.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.