İkizler Burç Yorumları 11 Kasım 2021

İkizler burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü için burç yorumları neler? İkizler burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü neler bekliyor? İkizler burcunu 11 Kasım 2021 Perşembe günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 11 Kasım 2021 Perşembe günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtlarıİkizler burcu 11 Kasım 2021 Perşembe günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

İkizler Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Aşk Burç Yorumu

Güneş, Mars ve meraklı gezegen hükümdarınız Merkür, günlük ritüeller, durum tespiti ve hizmet eylemleriyle ilgili sorumlu altıncı evinizi ateşlemeye devam ediyor ve muhtemelen günlük görevlerinizle meşgulsünüz. Çıkma fikrine gönülsüz olduğunuzdan değil; Bu süre zarfında sadece sıkıcı yapılacaklar listenize odaklanıyorsunuz, İkizler. Macera, bilgelik ve inanç sistemlerinden oluşan geniş dokuzuncu eviniz aracılığıyla bugünün şanslı ay-Jüpiter birleşimini düşünürken, kozmosun size aynı anda heyecan verici bir fırsat bahşettiğini not etmek önemlidir. Bununla ilerlemeye karar verip vermemek size kalmış.

İkizler Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İlişki Burç Yorumu

Belki bir iki günlüğüne arkadaşlarına ara vermelisin. Sonuçta kimse mutlu görünmüyor. Aslında hepsi huysuz. Ve hepsi sebepsiz. Kolektif kötü tutum sizi gerçekten üzüyor. Kendi başına üşümende sorun yok.

İkizler Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük İş Burç Yorumu

Bir ayar yapmaya hazır mısın İkizler? Mevcut işinizde potansiyelinizi harekete geçiren Merkür kavuşumu Mars ile iş yerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Bununla birlikte, her iki gezegen de Satürn’e kare açı yapıyor ve sizden sonraki deneyimlerinizi, fırsatlarınızı ve mesleki eğitiminizi ciddi olarak düşünmenizi istiyor. Neyse ki, Kova’daki ilk çeyrek ay, mevcut çabalarınızı düzenlemenize yardımcı olabilir. Son birkaç gün içinde olduğundan daha değişken hissedebilirsiniz, bu nedenle bu ay boyunca uyum sağlamak kolay olabilir. İşin püf noktası, düzenlediğiniz şeyle yaratıcı olmaktır!

Gerçekten sevebileceğiniz bir yöne doğru yavaş bir hareket var, bu yüzden işleri hızlandırın.

İkizler Burcu 11 Kasım 2021 Perşembe Günlük Burç Yorumu

Son zamanlarda hepiniz çalışıyorsunuz ve oyun yok, İkizler. Akrep mevsimi, daha organize olmaya ve sağlığınızı tekrar yoluna koymaya çalışırken, mevcut iş ortamınızdaki düğümleri çözmeye tamamen odaklanmanızı sağlar. Perşembe günü gökyüzü, mevcut günlük işiniz ve daha büyük yaşam planlarınıza ulaşmanız arasında yapılacak değişiklikleri vurgulayarak, ilerleyen Kova burcundaki ilk dördün ayının gelişine tanık olur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.