İkizler Burç Yorumları 1 Aralık 2021

İkizler burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü için burç yorumları neler? İkizler burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü aşk hayatında neler bekliyor? İkizler burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü iş hayatı nasıl geçecek? İkizler burcunun 1 Aralık 2021 Çarşamba günü ilişki durumu nasıl olacak? Tüm bu sorularınıza yanıtları İkizler burcu 1 Aralık 2021 Çarşamba günü günlük burç yorumlarında sizler için cevaplıyoruz.

1 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Aşk Burç Yorumu

Bugünün seksle ilgili sekizinci evinizdeki Venüs, paylaşılan kaynaklar ve ruh eşi bağlantıları ile sorumlu altıncı eviniz ve titizlik ile hareket eden Mars arasındaki tatlı sekstili, tutkulu romantizm arzunuz ve cinselliğin bedensel fizikselliği arasında cızırtılı bir sinerji yaratır. hepsi bu. Yay piliç vay vay. Yanıyorsun, İkizler. Olduğu gibi, güneş, taahhüt ettiğiniz yedinci anlaşmalar, uzlaşmalar ve diğer önemli evlerinize enerji vermeye devam ediyor ve gezegen yöneticiniz Merkür çok geride değil. Bu nedenle, ister bekar olun, ister romantik olarak bağlı olun, genel olarak genişleme ve ekip çalışması için eşit miktarda fırsat var.


1 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İlişki Burç Yorumu

Bugün her şeyi çabucak düzeltebilmelisiniz. O arkadaşınla ya da aşık olduğun kişiyle aranda küçük bir yanlış anlaşılma girmesine izin verme. Gerçekten neler olduğunu anlayın.


1 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük İş Burç Yorumu

Neptün retrosu, üzerinde çalışmak için net bir vizyonunuz veya hedefiniz olmadığı için kariyerinizi biraz zorlaştırmış olabilir. Bununla birlikte, Neptün istasyonları bugün başarı, miras ve kariyer sektörünüze doğrudan yön veriyor, bu nedenle yolunuzda gezinmek daha kolay olabilir! İkizler, zihniniz karışıklık veya illüzyondan uzak olduğu için profesyonel kararlarınızda daha rahat hissedebilirsiniz. Kariyerinize sanat, şefkat ve hizmet aşılamak daha kolay olabilir. Özellikle mesleki çabalarınız ve başarılarınız konusunda gerçekçi iseniz, beklentilerinizi de not alabilirsiniz.


1 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Bonus Burç Yorumu

Biri sert çıkarsa, blöf yapma dürtüsüne direnin. Geri çekil ve bekle.


1 Aralık 2021 Çarşamba İkizler Burcu Günlük Burç Yorumu

Kendini işine bırak, İkizler. Üretken olmak için yetiştiriyorsunuz ve ay keskin zekalı Akrep’te sinsi sinsi dolanırken çok uzun süredir başgösteren bıraktığınız yapılacaklar listenizden bir şeyler çiziyorsunuz. Ay kendini, sınırlamaları belirleyen Satürn’ün bulunduğu zorlu bir karede bulur ve gelecekteki seyahat ve eğitim planları olasılığı konusunda hayal kırıklığı yaratır. Stres artarsa, zihni ve bedeni yeniden birleştirmek için egzersize ve sağlıklı beslenmeye dönün.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.