Haftalık Burç Yorumları (29 Kasım – 5 Aralık Haftası)

Haftalık burç yorumları ile Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi,Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu

Koç Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması bir eğitim olanağı sunuyor. Koç, bir karara varabilirsin.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep burcunda, kaynaklar evinizde, Balık burcunda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bugün kendinizi çok cömert hissedebilirsiniz (ve genellikle cömertsiniz). Bir hayır kurumu için nasıl kaynak toplayabileceğinize bakıyor olabilirsiniz veya belki de genç akrabalarınıza para gönderiyorsunuzdur. Koç, bir komşu için bir hediye sepeti hazırlaman mümkün. Ve tüm bunlar bir tatil neşesi duygusuyla yapılır.

30 Kasım Salı günü, Merkür, Yay burcunda, maneviyat evinizde, topluluk evinizde Kova’da Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Ait olduğunuz bir organizasyon için bir tatil partisine katılıyor olabilirsiniz. Dekorasyon, yemek ve açık bardan sorumlu kişi siz olabilirsiniz. Bugün, hazırlıklar yapmak, listeler yapmak ve işleri halletmekle meşgulsünüz.


Boğa Burcu

Boğa Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, önemli bir hedef için ihtiyacınız olan kaynaklar kullanılabilir hale geliyor. Boğa, güneş tutulması bir kapı açabilir.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep burcunda, ilişkiler evinizde, dostluk evinizde Balık burcunda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Aşkı arıyorsanız, uzağa gitmeniz gerekmeyebilir. Bir tanıdık sizinle bir bağlantı kurmakla oldukça ilgili olabilir. Boğa, son zamanlarda bir partide veya sosyal etkinlikte yeniden tanışmış olabilirsiniz. İşaretlerin hepsi orada.

30 Kasım Salı günü, yatırım evinizdeki Yay burcundaki Merkür, ihtiyatlı hareket evinizde Kova burcundaki Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Egzotik yatırımların havai fişekleri ve tantanaları vardır, ancak sağlam bir yatırım portföyü geceleri uyumanıza yardımcı olur. Yatırımlarınıza bakmak, hesaplarınızı yeniden dengelemek ve temettüleri denenmiş ve gerçek bir şeye yeniden yatırmak için iyi bir gün.


İkizler Burcu

İkizler Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güneş tutulması sizi aşka yaklaştırabilir. İkizler, kalbini takip et.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, iş evinizdeki Mars Akrep burcundayken, kariyer evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığında başlıyor. Bugün yöneticinizle şirketinizde yükselmek hakkında konuşabilirsiniz. İkizler, bu yerde kurumsal merdiveni tırmanmak istemiyorsanız, başka bir yerde çalışmanız için sayısız olasılığa bakmak isteyebilirsiniz. Şimdi ilginç ve kazançlı fırsatlar getirebilecek birçok iş fırsatı var.

30 Kasım Salı günü, ilişkiler evinizdeki Yay burcundaki Merkür, kaçış evinizde Kova burcundaki Satürn ile altmışlık açı yapıyor. Bugün, heyecan verici bir ilişkiniz olabilir. Yabancı bir ülkeden ilgi çekici bir aksana sahip biriyle tanışabilirsiniz. Hikayelerine hayran olabilirsiniz. Romantizm yaşanabilir.Bu hafta güneş tutulması sizi aşka yaklaştırabilir. İkizler, kalbini takip et.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, iş evinizdeki Mars Akrep burcundayken, kariyer evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaptığında başlıyor. Bugün yöneticinizle şirketinizde yükselmek hakkında konuşabilirsiniz. İkizler, bu yerde kurumsal merdiveni tırmanmak istemiyorsanız, başka bir yerde çalışmanız için sayısız olasılığa bakmak isteyebilirsiniz. Şimdi ilginç ve kazançlı fırsatlar getirebilecek birçok iş fırsatı var.

30 Kasım Salı günü, ilişkiler evinizdeki Yay burcundaki Merkür, kaçış evinizde Kova burcundaki Satürn ile altmışlık açı yapıyor. Bugün, heyecan verici bir ilişkiniz olabilir. Yabancı bir ülkeden ilgi çekici bir aksana sahip biriyle tanışabilirsiniz. Hikayelerine hayran olabilirsiniz. Romantizm yaşanabilir.


Yengeç Burcu

Yengeç Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güneş tutulması önceliklerinize yeniden odaklanıyor. Yengeç, kendini beslemenin zamanı geldi.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep’te, romantizm ve macera evinizde, seyahat evinizde Balık’ta Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Sevgilinizden çok uzaktaysanız, onları şaşırtmak için uçağa atlamaya hazır olabilirsiniz. Şu anda sevgilinizle yaşıyorsanız, doğaçlama bir tatil için onları elinden tutmak isteyebilirsiniz. Ve aşkı arıyorsanız, aramanızı posta kodunuzun ötesine taşımayı düşünün.

30 Kasım Salı günü, iş evinizdeki Yay burcundaki Merkür, fatura evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Mali sorumluluğa odaklanmak için iyi bir gün. Yengeç, otomatik fatura ödemesi ayarlamayı düşünün veya e-posta bildirimleriyle kağıtsız kalın. Yazılı bir bütçe yapmak için oturabilirsiniz. Başlayın ve bugün oldukça motive olabilirsiniz.


Aslan Burcu

Aslan Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması dünyanızı sallayabilir. Leo, önünde yeni bir yol var.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep burcunda, evinizin ve ailenizin evinde, kaynaklar evinizde Balık burcunda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Muhtemelen yetenekli bir aileden geliyorsunuz. Hepiniz daha büyük bir amaç için bir araya gelirseniz neler başarabileceğinizi düşünün. Bugün Leo, bir aile şirketi kurmayı veya pasif gelir kaynakları yaratmak için kaynakları birleştirmeyi tartışabilirsiniz. Nereden başlayacağınızı bilmiyorsanız, bir aile beyin fırtınası oturumu yapın.

30 Kasım Salı günü Merkür, Yay burcunda, çocuk ve doğurganlık evinizde, ilişkiler evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Çocuklarınız varsa, bunlardan birinin tatil için eve bir sevgili getirmesi olasıdır. Ya da birisi hamileliği ilan ettiğinde aileniz genişliyor olabilir. Aileden biri evcil hayvan alıyor olabilir.


Başak Burcu

Başak Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması aileye bazı değişiklikler getiriyor. Başak, heyecan daha yeni başladı.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep burcunda, iletişim evinizde, ilişkiler evinizde Balık burcunda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Sen ve sevgilin çok önemli bir kararda göz göze gelebilirsiniz. Başak, muhtemelen birbirinizi desteklemeye hazırsınız. Aşkı arıyorsanız, harika bir kimyaya sahip olduğunuz birini bulabilirsiniz. Çevrimiçi flört kutunuzu gözden geçirin ve kimin size “göz kırptığını” görün.

30 Kasım Salı günü, aile evinizdeki Yay burcundaki Merkür, rutin evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Bugün, kimseyi ilgilendirmez yapılacaklar listenizi kontrol eden Energizer Bunny’siniz. Başak, çamaşır yıkama veya yemek hazırlama gibi günlük görevleri verimli bir şekilde yerine getiriyor ve hatta belki de garajı organize ediyorsun. Günün sonunda yorgun olabilirsiniz, ancak bir tatmin duygusuyla.


Terazi Burcu

Terazi Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması daha az konuşma ve daha fazla hareket gerektiriyor. Terazi, bir yön seçiyorsun.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep’te, para evinizde, iş evinizde Balık’ta Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Daha fazla çalışırsan… daha fazla para getirme fırsatın var. Terazi, bu daha fazla saat veya daha fazla sorumluluk almak anlamına gelebilir. Bu, kurulması zaman ve enerji gerektiren pasif gelir kaynaklarıyla ilgili olabilir.

30 Kasım Salı günü iletişim evinizdeki Yay burcundaki Merkür, çocuk ve genç evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Birisi tavsiye için size gelebilir. Sizin bilgeliğinizi ve deneyiminizi arıyorlar. Aniden, bir seyirci gibi ender bir fırsatınız olur. Bu çok sık olmaz, bu yüzden sürdüğü sürece tadını çıkarın.


Akrep Burcu

Akrep Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta başarıya giden yola girebilirsiniz. Akrep, para zihniyetinizle başlar.

29 Kasım Pazartesi günü, kendi burcunuzdaki Akrep burcundaki Mars ile romantizm ve macera dolu evinizde Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yapacak şekilde hafta başlıyor. Bugün, bir aşk romanından fırlamış gibi görünen biriyle karşılaşabilirsiniz. Akrep, buna uzun süre kalan bakışlar, nazik okşamalar ve belki de tutkulu öpücükler dahildir. Bugün, sevgilinizle fiziksel görüşmeyi düşünün ve işlerin buharlaşmasına ve heyecanlanmasına izin verin.

30 Kasım Salı günü para evinizdeki Yay burcundaki Merkür, konut evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Eviniz sizin için bir gelir kaynağı olabilir. Belki de Airbnb’de bir oda kiralamaya veya daireyi garajın üzerine koymaya karar verdiniz. Akrep, kiralık mülk almak veya arazi satın almak için aile üyeleriyle birlikte kaynakları çekiyor olabilirsiniz. Bugün, refahınızı genişletmenin yollarını bulabilirsiniz.


Yay Burcu

Yay Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, kendi Yay burcunuzda olan güneş tutulması, hayatınıza önemli değişiklikler getirme potansiyelini getiriyor.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep’te, dinlenme ve iyileşme evinizde, Balık’ta Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Yay, işte tam gaz gidiyor ve ailenize ve arkadaşlarınıza karşı nazik bir ev sahibi olabilirsiniz. Şimdi bir izin gününe ve birinin seninle ilgilenmesine ihtiyacın var. Bunu programınıza eklemeyi düşünün.

30 Kasım Salı günü Merkür, kendi burcunuzda ve güven evinizde, iletişim evinizde Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Yay burcu, bir grubun önünde konuşmanız, bir toplantıya liderlik etmeniz veya büyük bir duyuru yapmanız istenebilir. Biri sana mikrofonu veriyor ve neyse ki onu kanatlamakta iyisin. Merkez sahne almak için bir fırsat kollayın.


Oğlak Burcu

Oğlak Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta güneş tutulması, sezgisel yeteneğinize yeni bir ilgi getirebilir. Oğlak, manevi yolda yürüyorsun.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü Mars’ın Akrep burcunda, dostluk evinizde Balık burcunda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Bir arkadaşınızla yoğun bir bağlantınız olabilir. Bu, birbirinizin en karanlık sırlarını öğrendiğiniz derinleşen bir bağlantı olabilir. Oğlak, korkmuş veya kararsız hissettiğinizde konuşmak için gerçekten güvenebileceğiniz bir kişidir. Ve onlar için aynı güç sütununu sunabilirsiniz. Bu, ikinizin bir araya gelmesi ve bu dostluk üzerinde çalışmaya devam etmesi için güzel bir gün.

30 Kasım Salı günü Merkür Yay burcunda, dinlenme ve iyileşme evinizde, değerler evinizde Kova burcunda Satürn’e altmışlık açı yapıyor. Kaliteli uykuyu öncelik listenizde yukarılara taşımanın zamanı geldi. Uykunuzu izlemek için bir uygulama kullanmayı düşünün. Oğlak, yatak odasında yağan yağmur veya okyanus dalgaları gibi ortam sesleri ekleme gibi şeyler de yapabilirsiniz.


Kova Burcu

Kova Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması nerede sıkışıp kaldığınızı anlamanıza yardımcı oluyor. Kova, kurtulmak üzeresin.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, kariyer evinizdeki Akrep burcundaki Mars ile, para evinizdeki Balık burcundaki Neptün ile üçgen açı yaparken başlıyor. Kova, bugün amirinizle şirkette yükselme hakkında konuşmak için harika bir gün. Saat başına nasıl daha fazla kazanabileceğinizi veya daha iyi bir komisyon yüzdesi nasıl alabileceğinizi tartışın. Bu şirkette sizin için fırsatlar olduğunu düşünmüyorsanız, muhtemelen farklı bir iş için özgeçmişinizi göndermenin zamanı gelmiştir.

30 Kasım Salı günü, Merkür Yay burcunda, dostluk evinizde, kendi Kova burcunuzda Satürn’e altmışlık açı yapıyor. İyi bir destekleyici arkadaş grubunuz olması muhtemeldir, ancak onlarla çok fazla zaman geçiremeyebilirsiniz. Kova, bu, takılabileceğin ileri tarihler ayarlamak için iyi bir gün. Bu, özellikle arkadaşlarınız uzakta yaşıyorsa ve seyahat düzenlemeleri yapmanız gerekiyorsa önemlidir.


Balık Burcu

Balık Burcu 29 Kasım-5 Aralık Haftası Haftalık Burç Yorumu

Bu hafta, güneş tutulması kariyer ve meslek alanınızı aydınlatıyor. Balık, bu büyük bir değişimin başlangıcı olabilir.

Hafta 29 Kasım Pazartesi günü, Mars’ın Akrep burcunda, eğitim evinizde, kendi Balık burcunuzda Neptün ile üçgen açı yapmasıyla başlıyor. Okulda olabilirsiniz veya çocuklarınızdan birine derslerine yardım ediyor olabilirsiniz. Bu, bir okul danışmanıyla veya idareyle konuşmak için iyi bir zamandır. Profesyonel bir lisans almak istiyorsanız, bu lisansları yöneten devlet kurumuyla iletişime geçmenin tam zamanı.

30 Kasım Salı günü, kariyer evinizdeki Yay burcundaki Merkür, perde arkasındaki çalışma evinizde Kova burcundaki Satürn ile altmışlık açı yapıyor. Balık, büyük bir proje üzerinde çalışıyor olabilirsin. Bugün ofis kapınızı kapatmayı düşünün, böylece derin işler yapmaya odaklanabilirsiniz. Muhtemelen bu konuda yalnız çalışacaksın. Bugün iyi bir yardım bulmak zor olabilir.


Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.