Haftalık Burç Yorumları (15 Kasım – 21 Kasım Haftası)

Haftalık burç yorumları ve Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarının burç yorumları yazımızda.

Koç Burcu
Koç Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta ay tutulması para evinizi harekete geçiriyor. Koç, bir plan yapma zamanı.

15 Kasım Pazartesi günü, Akrep burcundaki güneş, kaynak evinizde, Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün para kazanmak senin aklında. Parlak bir fikriniz olabilir. Şimdi sadece oyununuzu yapmak için kaynak toplama meselesi. Aşmanız gereken iki engel var. Biri acele, diğeri ise erteleme. Araştırma yaptığınızda ve planı uyguladığınızda başarı gelir.

16 Kasım Salı günü Akrep burcundaki güneş, kariyer evinizde Plüton ile altmışlık yapmak üzere hareket ediyor. Şimdi işinizde değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz. Koç, zamanını boşaltmak için düzenli olarak yaptığın bir şeyi otomatikleştirmek veya düzene sokmak istiyor olabilirsin. Bu pozitif enerji ile iş gününüzü dönüştürebilirsiniz.


Boğa Burcu
Boğa Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Boğa burcunuzda bir ay tutulması bu hafta gökyüzünü aydınlatıyor. Boğa, ilgi odağısın.

15 Kasım Pazartesi günü, ilişkiler evinizde Akrep burcundaki güneş, takvim evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Daha sosyal olmak, arkadaşlarınızla yeniden bağlantı kurmak ve sevgilinizle daha fazla zaman geçirmek istiyorsunuz. Bunların hepsi zamanlamaya bağlı. Şu anda boş zamanınız, gerçekten yaşamınızla alakalı olmayan videoları kaydırarak veya izleyerek tüketilebilir. Bugün bu kalıptan kurtulmak için güzel bir gün. Bir arkadaşınızı arayın ve bir akşam yemeği randevusu ayarlayın.

16 Kasım Salı günü Akrep burcundaki güneş, felsefe evinizde Plüton’a altmışlık açı yapmak üzere hareket ediyor. “Bir koda göre yaşayan” bazı insanları duymuşsunuzdur. Boğa, kurallara göre yaşıyorsun, ama bunların farkında değilsen, görünmez bir şekilde senin hayatını kontrol ediyor olabilirler. Yol gösterici ilkelerinizi tanımlamak için iyi bir zaman. Kendinizi sağlık bilincine sahip biri olarak görürseniz, artık kötü beslenmeyle mücadele etmeyeceksiniz. Kendinizi hırslı görüyorsanız, Cumartesi günü çalışıp çalışmayacağınızı asla sorgulamazsınız.


İkizler Burcu
İkizler Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu haftaki ay tutulması, maneviyat evinizden geçecek. İkizler, derin bir bağlantı kurabilirsiniz.

15 Kasım Pazartesi günü rutinler evinizde Akrep burcundaki güneş, bilgi evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Twitter beslemenizi kontrol etmek ve Facebook’ta gezinmek günlük rutininizin bir parçası olabilir. Ancak bu bilginin size ilham verip vermediğini kendinize sorabilirsiniz. Bugün rutininizde bir değişiklik yapmayı düşünün.

Akrep burcundaki güneş, 16 Kasım Salı günü yatırım evinizde Plüton ile altmışlık açı yapmak üzere hareket ediyor. Bu, hesaplarınızı gözden geçirmek için güzel bir gün. İkizler, net değerinizi hesaplayabilir veya portföyünüzün yeniden dengelenmesi gerekip gerekmediğini görebilirsiniz. Yatırım yapmakta yeniyseniz, ilk hisse senedinizi alıyor olabilirsiniz. Veya bir Bitcoin türevi gibi daha egzotik bir şeye bakıyor olabilirsiniz. Bu yönün araştırmaya uygun olduğunu, ancak mutlaka şans olmadığını unutmayın.


Yengeç Burcu
Yengeç Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta ay tutulması hayata değişiklikler getiriyor. Kanser, başı çekiyorsun.

15 Kasım Pazartesi günü aşk ve macera dolu evinizde Akrep burcundaki güneş, samimiyet evinizdeki Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün, kelimenin tam anlamıyla çoraplarınızı (ve belki başka giysilerinizi de) indiren yeni biriyle tanışabilirsiniz. Yengeç burcu, bu samimi ve seksi yönünüzü keşfetmek için aradığınız fırsat olabilir.

Akrep burcundaki güneş, 16 Kasım Salı günü ortaklıklar evinizde Plüton ile altmışlık açı yapmak üzere hareket ediyor. Şimdi, sevgilinizin son birkaç mesajını analiz ederek ilişkinizin psikolojisini keşfediyor olabilirsiniz. Aldığınız çeşitli emojiler hakkında ne düşündüklerini görmek için arkadaşlarınızla veya tanımı doğrulamak için Emojipedia’yı kontrol ediyor olabilirsiniz. Duygusal olarak döndüğünüzü fark ederseniz, şimdiki ana dönün. Nefes al. Kendine iyi davran.


Aslan Burcu
Aslan Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu haftaki ay tutulması sizi daha çok fark ettiriyor. Leo, kabul edildin.

15 Kasım Pazartesi günü, yaşam düzenlemeleri evinizde Akrep burcundaki güneş, ilişkiler evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Siz ve hayat arkadaşınız konutunuzu tartışıyor olabilirsiniz. Belki birlikte taşınıyorsunuz, evinizi yeniden finanse ediyorsunuz ya da sadece taşınmayı düşünüyorsunuz. Bu, paketlemeye başlamadan önce ne istediğinizi gözünüzde canlandırarak Evrenden biraz yardım alma fırsatınız.

Akrep burcundaki güneş, 16 Kasım Salı günü iş evinizde Plüton’a altmışlık açı yapıyor. Bugün, bir iş fırsatı kendini gösteriyor. Leo, şirkette saatler, daha iyi bir vardiya veya daha iyi bir pozisyon alabilirsin. Hedefinize yönelik harekete geçmek anahtardır. Fırsat ortaya çıkar, ancak size teslim edilmez.


Başak Burcu
Başak Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, ay tutulmasıyla birlikte seyahat planları değişebilir. Başak, bir acil durum planına ihtiyacın olabilir.

15 Kasım Pazartesi günü Akrep burcundaki güneş, yazışma, telefon görüşmeleri ve yazışmalar evinizde, zaman yönetimi evinizde Jüpiter Kova burcundayken kare açı yapın. Bugün, e-posta gelen kutunuzu boşaltmak, telefon aramalarını cevaplamak ve metinlere cevap vermek için saatler harcayabilirsiniz. Başak, bitmek bilmeyen bir dizi soru zamanınızı silip süpürebilir. Bu insanların her birine değer veriyor olsanız da bazen aramalarınızı kontrol edecek özel bir sekreteriniz olmasını dilersiniz.

16 Kasım Salı günü, Akrep burcundaki güneş, romantizm ve macera dolu evinizde Plüton’a altmışlık açı yapmak üzere hareket ediyor. Bugün, harika olduğu ortaya çıkan biriyle bir randevuyu kabul edebilirsiniz. Başak, ideal aşk adayınıza uymayabilecek biri, ancak çok ilginç nitelikleri var. Ve sizinle oldukça ilgilenebilirler.


Terazi Burcu
Terazi Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, ay tutulması kaynak evinizi aydınlatıyor. Terazi, dengeni buluyorsun.

15 Kasım Pazartesi günü para evinizde Akrep burcundaki güneş, risk alan evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Sizin için çalışacak paraya sahip olmak, bir miktar risk almayı gerektirir. Yatağın altındaki paraya faiz işlemez. Öte yandan, üçlü kaldıraçlı ısmarlama bir dilim yatırımındaki para, uykunuzu kaybetmenize neden olabilir. Terazi, bir orta yol var ve bugün bunun nerede olduğunu keşfetmek için iyi bir gün. Her bütçeye uygun yatırım var. Biraz keşif yapmanın zamanı geldi.

16 Kasım Salı günü Akrep burcundaki güneş, ailenizin evinde Plüton’a altmışlık açı yapıyor. Aile üyelerine kanepenizi mi, eski dizüstü bilgisayarınızı mı yoksa son iki gündür boş odanızda duran büyükannenizin sallanan sandalyesini mi istiyorlar diye soruyor olabilirsiniz. yıllar. Günün sonunda, evinizde daha az eşyanız ve daha fazla alanınız olabilir.


Akrep Burcu
Akrep Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Ay tutulması ortaklıklar evinizi aydınlatıyor. Akrep, bu eşleşmenize yardımcı olabilir.

15 Kasım Pazartesi günü güneş, Akrep burcunuzda (doğum günün kutlu olsun!), ailenizin evinde Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Hayatınızdaki insanlar dikkatleri üzerinize çekiyor. Kutlamaya değer olduğunu düşünüyorlar. Genel olarak, ilgi odağı olmayı sevmiyorsunuz, ancak bu, mikrofonu alıp kadeh kaldırma zamanınız olabilir. Gülümseyin ve iltifatlarını kabul edin (ve beğenmediğiniz restoranın hediye kartını daha sonra istediğiniz zaman yeniden verebilirsiniz). Akrep, önemli olan düşüncedir.

Güven evinizdeki Akrep burcundaki güneş, 16 Kasım Salı günü Plüton’a altmışlık açı yapacak şekilde hareket ediyor. Bu, bir iş durumunda kendinizi öne çıkarmak için mükemmel bir zaman. Akrep, zam isteyebilir veya yönetici pozisyonuna başvurabilirsiniz. Bir podcast başlatmak veya canlı yayın yapmak isteyebilirsiniz. Yeni bir iş istiyorsanız, bugün özgeçmişinizi göndermeyi düşünün.


Yay Burcu
Yay Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, ay tutulması rutinlerinizi bozabilir. Yay, kademeli iyileştirmeler yapabilirsiniz.

15 Kasım Pazartesi günü sezgi evinizdeki Akrep burcundaki güneş, iletişim evinizde Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün oldukça sezgiselsin. Gün boyunca semboller ve işaretler görebilirsiniz. Yürürken vahşi bir hayvan kafasını çalılıklardan çıkarabilir. Saate bakıyorsun ve 11:11. Küçük bir internet araştırması size bu alâmetlerin anlamını söyleyecektir. Yay, mesajlar alıyorsunuz.

Sihirli evinizdeki Akrep burcundaki güneş, 16 Kasım Salı günü para evinizdeki Plüton’a 60’lık açı yapıyor. Bir ritüel para girişini artırabilir. Para dizileri gibi Feng Shui tedavilerini ön kapınızın etrafına yerleştirebilirsiniz. Metalik bir altın mum yakabilir ve piyango biletinize biraz mum damlatabilirsiniz. Yay burcu, ılık banyo suyunuza portakal ve ananas esansiyel yağları ekleyerek bir refah banyosu yapabilirsiniz.


Oğlak Burcu
Oğlak Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, ay tutulması sizi maceraya teşvik ediyor. Ve Oğlak, romantizm bir olasılık.

15 Kasım Pazartesi günü topluluk evinizde Akrep burcundaki güneş, değerler evinizde Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Sen görev ve sorumluluğu anlayan bir insansın. Ancak bazen çevrenizdeki insanlara katkıda bulunmaktan ne kadar keyif aldığınızı hafife alırsınız. Bugün topluluk içinde bir şeyler yapmak için iyi bir gün. Oğlak, bu bir hayır kurumuna yardım etmek veya Belediye Meclisi için çalışmak gibi resmi bir şey olabilir. Ya da mahallede yürürken biraz çöp toplayabilirsiniz.

Akrep’teki güneş, 16 Kasım Salı günü kendi Oğlak burcunuzda Plüton’a altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün kimliğiniz kişisel güçle birleşiyor. Bu, ayağa kalkabileceğiniz ve sayılabileceğiniz anlamına gelir. Ofiste yapmak istediğiniz değişiklikler hakkında patronla konuşabilirsiniz ve o sizi dinleyebilir. Ağ grubunuz için bir yönetim kurulu pozisyonu (belki de zorlu sayman pozisyonu) için koşabilirsiniz. Bilinen bir konu hakkındaki duygularınızı dile getirmek için bir protestoya gidebilirsiniz.


Kova Burcu
Kova Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, yaşam düzenlemeleriniz ay tutulmasından etkilenebilir. Kova, seçenekleri görüyorsun.

15 Kasım Pazartesi günü itibar evinizde Akrep burcundaki güneş kendi Kova burcunuzda Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün, beklenmedik bir tanıtım alabilirsiniz. Patron sizi övmek için bir toplantıda ayırabilir. Kova, yüksek satış veya mükemmel hizmet için bir ödül kazanabilirsiniz.

16 Kasım Salı günü Akrep burcundaki güneş, büyü evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Yeni bir iş arıyorsanız, bu gün sihir yoluyla yardım çağırmak için iyi bir gün. İdeal hayatınız hakkında birkaç paragraf yazmak ve sarı bir mum yakmak isteyebilirsiniz (sarı mutluluğu temsil eder). Kova, takmak için bir parça altın takı çıkar, çünkü sana değerli olanı aramanı hatırlatır.


Balık Burcu
Balık Burcu 15 Kasım – 21 Kasım Haftalık Burç Yorumları

Bu hafta, ay tutulması iletişim alanınızı aydınlatıyor. Balık, fikrini değiştirebilirsin.

15 Kasım Pazartesi günü eğitim evinizde Akrep burcundaki güneş, Kova burcundaki Jüpiter ile kare açı yapıyor. Bugün süngerin suyu çekmesi gibi bilgiyi emiyorsun. Sorularınıza cevap verebilecek deneyime sahip ilginç bir kişiyle tanışabilirsiniz. Veya Balık, tam olarak sorunuza cevap veren bir YouTube kanalı bulmuş olabilirsiniz.

16 Kasım Salı günü Akrep burcundaki güneş dostluk evinizdeki Oğlak burcundaki Plüton ile altmışlık açı yapmak için ilerliyor. Bugün çok az insan tanıdığınız bir partiye katılarak arkadaş çevrenizi genişletebilirsiniz. Balık, bu yeni insanlarla tanışmak için bir fırsat. Bugün bazı önemli bağlantılar kurulabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.