Günlük İş Burç Yorumları 7 Kasım 2021

7 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Pazar günü için 7 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
7 Kasım 2021 Pazar Koç Burcu Yorumları

Bugün Merkür’ün Venüs’e altmışlık açı yaptığı son gün. Yeni bir çalışma haftasına başlamadan önce geçen haftaki beyin fırtınası oturumunuzu tamamlamak için mükemmeldir. Ay bir ateş burcunda olduğu için, Yay, beyin fırtınası seanslarınızda harekete geçmek için ilham alabilirsiniz. Koç, hangi fırsatları değerlendirebilirsin? Belki de alanınızda yeni bir şeyler öğrenmek için bir kursa gitmek için ilham alacaksınız. İdeal işinizle ilgili bir podcast gözünüze çarpmış olabilir. Bugün evde becerilerinizi geliştirmek isteyebilirsiniz. Geliştirmek için yapabileceğiniz çok şey var!


Boğa Burcu
7 Kasım 2021 Pazar Boğa Burcu Yorumları

Merkür’ün Venüs’e altmışlık açı yaptığı son gün olduğundan, yeni bir profesyonel maceraya atılmak için çağrıldığınızı hissedebilirsiniz! Boğa, hız değişikliğine hazır mısın? Bir sonraki sözleşmeniz sizi işiniz için yeni bir yere götürebilir. Bir sonraki profesyonel ortağınız, bir kursa gitmeniz veya kariyerinizde ilerlemek için bir beceri geliştirmeniz için size ilham verebilir. Ay heyecan verici Yay burcunda olduğundan, kendinizi yeni bir profesyonel girişime yatırım yapmak gibi hissedebilirsiniz. Ay enerjisi, kariyerinizin nereye gittiğini görmek için bir inanç sıçraması yapmanızı teşvik ediyor!


İkizler Burcu
7 Kasım 2021 Pazar İkizler Burcu Yorumları

Merkür’ün Venüs’e altmışlık açı yaptığı son gün olduğu için, beyin fırtınası seansınız sona eriyor. Son birkaç günü düşünün. İş denince aklına nasıl bir yatırım geldi? Belki de sonunda bir 401K’ya kaydolmak, yeni bir iş fırsatını kabul etmek, hatta iş yerinizde bazı şeyleri değiştirmeye karar vermekti. Her ne olursa olsun, bir karar verme zamanı! Ay karşı burcunuzda olduğu için, bir inanç sıçraması yapmak için ilham alabilirsiniz. Sezgisel olarak doğru gelen kararla gidin.


Yengeç Burcu
7 Kasım 2021 Pazar Yengeç Burcu Yorumları

Merkür, Venüs’ü bugün son kez altmış çizerken, bir sonraki tutku projenizi işte tanımlamanız için teşvik ediliyorsunuz. Belki bu, bir hobiyi bir yan koşuşturmaya dönüştürerek ondan yararlanmayı içerir. Altmışlık, mevcut konumunuzdaki bir görevi yaratıcı bir şekilde ele almayı da ima edebilir. Her ne olursa olsun, bugün onu taahhüt etmeye daha meyilli hissedebilirsiniz. Ay, Yay burcunda olduğundan, hem bağımsız hem de onaylanma ihtiyacı hissedebilirsiniz. Yaptığınız işte cesur olun, ancak sizi destekleyecek birkaç meslektaşınız da olsun.


Aslan Burcu
7 Kasım 2021 Pazar Aslan Burcu Yorumları

Bugün Merkür, Venüs’ü son kez altmışlık açı yapıyor! Günlük iş rutinlerinizi ve iş-yaşam dengenizi nasıl ayarlayacağınızı düşünüyor olabilirsiniz. Altmışlık, mevcut hayatınızın neleri gerektirdiğini düşünmek için verimli bir geçişti. Çalışmak ve oynamak için zaman ayırıyor musunuz? İşinize yarayan bir rutininiz var mı? Çalışmak için çok fazla zaman harcadığınızı düşünüyorsanız, ay enerjisine yaslanın. Ay, sizi yaratıcılığınızı onurlandırmaya çağıran ateşli Yay burcunda. İşe dönmeden önce bugün bir hobinin tadını çıkarmak için zaman ayırın!


Başak Burcu
7 Kasım 2021 Pazar Başak Burcu Yorumları

Açıklama yapmak için son gün Başak! Merkür, Venüs’ü son kez altmışlık açıyla döndürürken, işte tutkunuzu nasıl ortaya koyabileceğinizi düşünmelisiniz. Merkür, iletişim sektörünüzü güçlendirirken, Venüs yaratıcı ve sanatsal alanınızdan yararlanıyor. Birlikte, sekstil, yaratıcılığınızı işyerinde yaymanız için size olumlu bir şekilde ilham verebilir. Belki de sunumlarınıza belirli bir yetenek katıyor, hatta süpervizörlerinizi bir tutku projesine dahil etmek için bir konuşma hazırlıyor. Her ne olursa olsun, bugün planlarınıza son rötuşları yapın!


Terazi Burcu
7 Kasım 2021 Pazar Terazi Burcu Yorumları

Mutlu Pazarlar, Terazi! Bugün Merkür’ün Venüs’e altmışlık açı yaptığı son zaman olduğundan, finansal planlarınızı kesinleştirmelisiniz. Özellikle becerilerinize değer veren bir işle finansal taahhütlere öncelik veriyorsanız, yeni yatırımlar düşünüyor olabilirsiniz. Bu, yeni bir role veya pozisyona daha fazla zaman ve enerji koymak anlamına gelebilir. Hatta tamamen yeni bir işe atıfta bulunabilir. Sonuçta, finansal olarak taahhüt edeceğiniz her şey, yalnızca profesyonel olarak kendinize nasıl değer verdiğinizi değil, aynı zamanda geçiminizi de güvence altına alacaktır. Bolluğunuzun gelmesi için heyecanlanın!


Akrep Burcu
7 Kasım 2021 Pazar Akrep Burcu Yorumları

Demek istediğin gibi söyle, Akrep. Bugün Merkür’ün Venüs’e altmışlık açı yaptığı son sefer olduğu için, konuşmak için güçlü hissedebilirsiniz. Venüs tonunuzu tatlandırırken Merkür, aklınızı konuşmanız ve kendiniz için ayağa kalkmanız için sizi teşvik ediyor. İş yerinde neye ihtiyacınız olduğunu sorduğunuzda çok ileri gitmeyi bekleyebilirsiniz. Örneğin, bu, yaklaşan çalışma haftası için önemli bir e-postayı veya sunumu bitirmek için mükemmel bir geçiş olabilir. Bu hafta iş sırasında belirli konuşmaları nasıl ele alacağınızı düşünmek bile harika bir kozmik kokteyl olabilir.


Yay Burcu
7 Kasım 2021 Pazar Yay Burcu Yorumları

Umarım, bugün son kez Merkür Venüs’e altmışlık açıyla aydınlanmış gölgelerden çıkarsınız. Altmışlık, özellikle maaşınızı ve profesyonel değerinizi düşünüyorsanız, olumlu düşünceyi gösterir. Ay burcunuzda olduğu için kendinizi oldukça yansıtıcı hissedebilirsiniz. İş yerinize ne getirdiğinizi ve iş arkadaşlarınızın sizi nasıl gördüğünü merak edebilirsiniz. Neyse ki, ay enerjisi kendinden emin, altmışlık ise iyimser bir zihniyete sahip. Bu nedenle, bugünün kozmik tahminini iş yerinizde kendinize güvenmeniz için bir teşvik olarak düşünebilirsiniz!


Oğlak Burcu
7 Kasım 2021 Pazar Oğlak Burcu Yorumları

Profesyonel ağınız Oğlak tarafından desteklendiğini hissediyor musunuz? Merkür bugün Venüs’e altmışlık açı yaptığından, bağlantılarınızın size ne kadar güvendiğini fark edebilirsiniz. Kariyer hedeflerinize doğru çalışırken, yol boyunca yardıma ve desteğe ihtiyacınız olacak. Altmışlık, daha büyük topluluğunuzun size yardım etmek için orada olduğunu gösterir. Nazik bir söz, tavsiye veya yapıcı geri bildirim olsun, köşenizde düşündüğünüzden daha fazla insan olduğunu bilin. Başarılı olduğunuzu görmek isteyen bir profesyonel bağlantı ağınız var.


Kova Burcu
7 Kasım 2021 Pazar Kova Burcu Yorumları

Son birkaç gün içinde dikkatinizi çeken şey ne oldu Kova? Merkür bugün Venüs’e altmışlık açı yaptığından, olumlu bir aydınlanma yaşayabilirsiniz. Merkür, başarılı ve başarılı olmak için kariyer yolunuzu düzenlemekle meşgulken, Venüs, alanınızdaki diğer kişilerle bağlantı kurmak için gizli yeteneğinizi yansıtmanızı istiyor. Başkalarıyla bağlantı kurmada ilk başta düşündüğünüzden daha iyi olduğunuzu fark etmiş olabilirsiniz. Müşteriler, meslektaşlar veya amirleriniz olsun, yardımcı profesyonel ilişkinin sizin için çalışmasını sağlayacak gizli bir süper gücünüz var.


Balık Burcu
7 Kasım 2021 Pazar Balık Burcu Yorumları

Profesyonel kova listenizde neler var, Balık? Merkür, Venüs’ü son kez altmışlık olarak açarken, kariyer yolunuz için yapılacaklar listenizi düzenlemelisiniz. Merkür merakı ateşliyor, büyük resmi düşünmenizi istiyor, Venüs ise sizi büyük hayaller kurmaya teşvik ediyor. Dışarıda ne olduğunu görmek için ağınıza ulaşmanın zamanı gelmiş olabilir. Eski bir bağlantının, hayalini kurduğunuz mükemmel fırsata sahip olduğunu bile görebilirsiniz. Bugünden başlayarak, başlamak için istek listenizdeki profesyonel fırsatları ve deneyimleri tanımlayın!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.