Günlük İş Burç Yorumları 20 Kasım 2021

20 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 20 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Bugün biraz hareketli olabilir, çünkü Venüs altmışlık Mars sayesinde kendi ustalık yolunuza devam etmek için teşvik edilmiş hissedebilirsiniz, ancak aynı zamanda Merkür kare Jüpiter'den gelen zihinsel bir blokla da uğraşabilirsiniz. Altmışlık, kariyerinizde ilerleme kaydetmek için dönüştürücü çabalarınızı destekler. Ancak kare, üstesinden gelmeniz gereken bir iletişim engeliniz olabileceğini gösterir. Gününüzde gezinirken, ayrıntılarınızı belirlemeyi veya bir yapılacaklar listesi oluşturmayı düşünmelisiniz, Koç. Tüm ayrıntılarınızı sağlamlaştırmak ve bir öncelikler listesine sahip olmak, çabalarınızda başarılı olmanıza yardımcı olabilir.


Boğa Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Tam gerilim büyüsünün bittiğini düşündüğünüz gibi, Merkür şimdi Jüpiter ile kare açı yapıyor. Boğa burcu, kariyerinize uygun bir sözleşme veya ortaklık hakkında fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. Neyse ki, kare sizden tam olarak iletişim kurmanızı istiyor, böylece siz ve diğer taraf üzerinde anlaşmaya varmak için ortak bir zemin bulabilirsiniz. Venüs ayrıca Mars'a altmışlık açı yaptığından, siz ve karşı taraf benzer profesyonel bakış açılarını paylaşırsanız konuşmayı kolaylaştırmak kolay olabilir. Altmışlık ayrıca çekici bir şekilde dürüst olabilir, bu nedenle açık sözlü bir konuşma şaşırtıcı derecede iyi geçebilir!


İkizler Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

İkizler, işle ilgili bir şey aklını meşgul ediyor olabilir. Merkür Jüpiter'le kare açı yaptığında, bir konuşma, bir projenin nasıl yürütüldüğü veya başka bir iş stresi hakkında endişe duyabilirsiniz. Meydanın stres kaynağı olsa da, yaratıcı bir çözüm noktası olabilir! Tüm açılardan değerlendirirken, durumu nasıl olumlu bir şekilde değerlendirebileceğinizi düşünün. Venüs, Mars'a altmışlık açı oluşturduğundan, endişelerinizi, geri bildirimlerinizi ve hatta önerilerinizi ifade etmenin nispeten kolay olduğunu görebilirsiniz. Meydanı iş yerinde bir dönüm noktası olarak düşünmelisiniz!


Yengeç Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

Merkür bugün Jüpiter ile kare açı yaptığında, üzerinde çalıştığınız tutku projenizde durma noktasına gelebilirsiniz. Yengeç, projeye çok fazla zaman, enerji ve hatta para yatırdığınızda ilerlemeyi durdurmak sinir bozucu olabilir. Ancak kareler, özellikle Venüs, Mars'a altmışlık açı yaptığında, uzlaşmaya yol açabilir! Altmışlık, bir partnerden veya meslektaştan gelen destekleyici bir eli gösterebilir. Küçük bir yardımın uzun bir yol kat ettiğini görebilirsiniz, özellikle de potansiyel olarak yeni bir ortak proje haline gelebilirse! Ama işin püf noktası, başka birinin devreye girmesine açık olmaktır.


Aslan Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Umarım bugün yeniden bir araya gelmek için işten bir adım geri atabilirsin, Leo. Merkür kare Jüpiter ile iş hayatınızın ne kadar zorlu olabileceği konusunda biraz bunalmış hissedebilirsiniz. Neyse ki kare, iş stresleriniz hakkında konuşmayı kolaylaştırmanıza yardımcı olabilir. Venüs Mars'a sekstil yaparken, stres etkenlerinizle ilgili konuşmalarınızın ne kadar canlandırıcı ve dürüst olabileceğine şaşırabilirsiniz. Bir kez konuşmaya başladığınızda, duramayacaksınız! Yardım istemek, görevlerinizi başka birine devretmek, hatta aklınızdan geçenleri açmak sorun değil.


Başak Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Merkür bugün Jüpiter ile kare açı yaptığı için bir yanlış iletişim veya fikir ayrılığı sizi rahatsız ediyor olabilir. Başak, iki şeyden birini yapabilirsin: orantısız bir şekilde havaya uçur ya da yanından geç. Analiz felcine takılıp kalmak yerine, bunu nasıl bir öğrenme eğrisi olarak kabul edeceğinizi düşünmelisiniz. Venüs Mars'a altmışlık açı yaptığında diyalog kolaylaşacak. Bakış açınızı paylaşmakta veya açık sözlü olmakta tereddüt etmeyebilirsiniz. Aslında, dürüstlük her türlü iletişimsel stres etkenini hafifletebilir çünkü o zaman siz ve iş arkadaşlarınızın tam olarak nerede durduğunu bilirsiniz.


Terazi Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Bugün Merkür, yaratıcılığınızı boğabilecek Jüpiter ile kare açı yapıyor. Terazi burcu, bu kare sayesinde tutku projelerinizde ilerleme kaydetmeye daha az eğilimli hissedebilirsiniz. Projenizin değerinden veya kendi zamanında ödeyip ödemeyeceğinden şüphe duyabilirsiniz. Ancak değer sorunu, Venüs'ün altmışlık Mars'ı tarafından dengelenecektir. Evinizden bir tür destek alabilirsiniz, özellikle de mesleki çabalarınıza maddi katkıda bulunabilecek aile üyeleriniz varsa. Buna karşılık, bu herhangi bir stres etkenini veya ilerleme eksikliğini hafifletebilir!


Akrep Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Akrep, ilk başta Merkür kare Jüpiter ile evde ihtiyaçlarınızı iletmek zor olabilir. Özellikle işiniz özellikle stresliyse veya profesyonel konularda tavsiyeye ihtiyacınız varsa, aklınızda çok şey olabilir. Ancak ailenizden ve arkadaşlarınızdan biraz destek almak için kırılganlık gerekir. Venüs'ün Mars'a altmışlık yapmasıyla açılmak daha kolay olabilir! Altmışlık, fikrinizi söylemeyi destekler, bu da iş stresinizi göğsünüzden atmak için ihtiyacınız olan destek olabilir. İnanılmaz geri bildirim veya tavsiye aldığınızda konuşmalar şaşırtıcı bir dönüş alabilir!


Yay Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Bugün Merkür kare Jüpiter, konuşmadan önce düşünmeniz konusunda sizi uyarıyor, Yay. Sohbete dalmak isteyebilirsiniz, ancak önce dikkatli bir şekilde düşünmeniz gerekir. Venüs'ün Mars'a altmışlık konumu ile konuşma, mesleki değerinize ve becerilerinize göre maaşınız etrafında dönebilir. Ücret hassas bir konu olabileceğinden, başarılı olmak için bu konuşmaya nasıl yaklaşabileceğinizi strateji olarak belirlemelisiniz. Örneğin, diğer işlerin, finansal argümanınız için deneyim ve profesyonellik seviyenizde olan bireyleri nasıl telafi ettiğini araştırın. Talebinizi destekleyecek bilginiz varsa, şansınız daha yüksek olacaktır.


Oğlak Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Profesyonel topluluğunuzda, belki de ücret, şartlar ve hatta bir girişimin (yani araştırma) varsayılan değeri etrafında dönen bir anlaşmazlık olabilir. Merkür kare Jüpiter, topluluğunuzun, savunması zor bir argüman olabilecek değer kavramıyla çelişebileceğini gösterir. Oğlak, başlangıçta hüsrana uğrayabilirsiniz, ancak Venüs Mars'a sekstil yaparken, açık olduğunuzda güçlenmiş hissedebilirsiniz. Meslektaşlarınız, herhangi bir anlaşmazlıkta daha hızlı arabuluculuk yapabileceğinden, doğrudan bir alışverişi bile takdir edebilir. Ancak dürüstlük anahtar olacak, bu yüzden fikrinizi söylemekten korkmayın!


Kova Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Şu anda Merkür Jüpiter karesiyle, uzun vadeli kariyer hedeflerinizi düşünmenin zamanı geldi. Kova, bundan bir yıl sonra kariyerinde nerede olmak istiyorsun? Peki ya beş yıl? On? Neyi başarmak istediğinizi takip etmek için bir tür oyun planı oluşturmak önemlidir. Venüs bugün Mars'a altmışlık açı yaptığından, organize olmak düşündüğünüzden daha kolay olabilir. Ancak bunun bir kısmı, ne tür hedeflere sahip olduğunuz ve hangi yapının sizin için en uygun olduğu konusunda dürüst olmaktır.


Balık Burcu
20 Kasım 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Balıklar, bugün Merkür Jüpiter ile kare açı yaptığından, siz ve bir meslektaşınız arasında profesyonel görüşler farklı olabilir. Ancak, farklı görüşler veya deneyimler genellikle iş yerinin çeşitliliğini çok daha değerli kılar! Masaya yeni bir şeyler getiren meslektaşlarınızdan öğreneceğiniz çok şey var. Venüs bugün Mars'a sekstil yaparken, profesyonel ağınızın çeşitliliğinin en büyük varlığınız olduğunu görebilirsiniz. Meslektaşlarınız ne kadar bireysel olursa, onlardan o kadar çok şey öğrenmeniz gerekir. Ancak, kökten farklı bakış açılarına veya yöntemlere açık olmalısınız!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.