Günlük İş Burç Yorumları 17 Kasım 2021

17 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 17 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Koç, işte farklı bir şey yapman için sana ilham veren şey nedir? Güneş, Plüton'a altmış açı yapmaya devam ederken profesyonel dönüşüm yolda. Altmışlık, su-toprak kombinasyonu sayesinde biraz sağlamdır. Ancak, kariyer yolunuzda adım atmanız ve köklü bir değişiklik yapmanız için bir çağrı var. Mars geri giden Uranüs'e karşı çıkmaya devam ederken, bir inanç sıçraması yapabilirsiniz. Şu anda ödenenden daha değerli olduğunuzu hissedebileceğiniz veya bütçenizi dengelemek için profesyonel bir değişiklik yapmanız gerektiği için, değişikliği tetikleyen şey büyük olasılıkla mali olacaktır.


Boğa Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Boğa, yeni profesyonel deneyimlere bağlanmanın yolu olabilir. Güneş, kariyer gelişiminizi geliştirmek için yeni fırsatlar aramaya teşvik etmek için mükemmel olan Plüton'a altmış açı yapmaya devam ediyor. Özellikle Mars geri giden Uranüs'e karşı olduğu için bir seminere, kursa veya deneyime katılmayı kolay bulabilirsiniz. Muhalefet, çalışma yükümlülüklerinizi değiştiriyor, ancak bu mutlaka kötü bir şey değil. Muhalefet nedeniyle, hayallerinizi veya özlemlerinizi destekleyen profesyonel bir çabayı taahhüt etmeye daha yatkın hissedebilirsiniz!


İkizler Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

İkizler, zihniyetiniz bugün işinizde çok önemli bir rol oynayacak! Güneş Plüton'a altmış açı yapmaya devam ederken, iş yerinizi dönüştürmek için daha fazla zaman ve enerji harcıyorsunuz. Hatta profesyonel kaynaklarınızı güvence altına almanın yeni yollarını bile düşünüyor olabilirsiniz! Yolda olsanız da, Mars geri giden Uranüs'e karşı olduğu için odağınız bozulabilir. Devam eden muhalefet, zihninizi işten diğer konulara doğru çeker, bu nedenle eylemleriniz bilinçaltı faktörlerin bir sonucu olabilir. Verimli bir gün geçirmek için olumlu bir zihniyete sahip olmaya çalışın!


Yengeç Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Mesleki taahhütlerinizde yaratıcı olmanın zamanı geldi, Yengeç! Güneş altmışlık Plüton sayesinde profesyonel yükümlülüklerinizin peşinden gitme şeklinizi değiştirmek için ilham alabilirsiniz. Altmışlık, size ve bir iş arkadaşınıza bir göreve farklı bir açıdan yaklaşmanız için ilham verebilir. Bu ilham kıvılcımı, Mars geri giden Uranüs'e karşı çıkmaya devam ettikçe güçlenebilir. Yardım için profesyonel topluluğunuza ulaşmak için ani bir arzu duyabilirsiniz. Ayrıca yeni profesyonel özlemlere beklenmedik bir taahhütte bulunabilirsiniz. Ne olursa olsun, ampul fikirleriniz ve açıklamalarınız sonsuz görünecek!


Aslan Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Leo, güneş altmışlık Plüton sayesinde iş/yaşam dengeni yönetmek artık daha kolay olabilir. Fazla mesai yaparken evden çalışmak veya aile desteği almak gibi bazı ayarlamalar yapmak zorunda kalmış olabilirsiniz. Bununla birlikte, Mars geri giden Uranüs'e karşı çıkmaya devam ettiği için, odak noktanız daha çok bireysel kariyer yolunuz üzerinde olabilir. Altmışlık, kariyerinizde attığınız her adımı hafifletebilecek bazı alışverişlere izin verir. İstikrarlı bir ev hayatınız veya sizi destekleyen destekleyici bir aileniz varsa, işte beklenmedik bir şey yapmak daha kolay olabilir.


Başak Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Güneş, Plüton'a altmış açı yapmaya devam ederken, iş konuşmaları yaratıcı bir hal alıyor. Başak, bir projeyi sanatsal açıdan ele almaktan etkilenebilirsin. İş arkadaşlarınızla veya müşterilerle diyalog, daha şiirsel bir ton bile alabilir; bu, topluluk önünde konuşma rollerinde veya satışlarda çalışıyorsanız mükemmel olabilir! Mars'ın geri giden Uranüs'e karşı duruşu sayesinde ilham beklenmedik yerlerden gelebilir. Muhalefet, farklı çalışma kültürlerinden, ideallerden, inançlardan ve daha fazlasından yeni profesyonel vizyonlar çekiyor. İş arkadaşlarınızın sunduklarına açık olun, çünkü aradığınız şey bu olabilir!


Terazi Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Güneş Plüton'a altmış açı yapmaya devam ederken, mevcut mali durumunuz yaşam tarzınızda çok önemli bir rol oynamaya devam ediyor. Terazi, buna göre ödeme aldığınızdan emin olmak için profesyonel sözleşmelerinizi değiştirme zamanının geldiğini hissedebilirsiniz. Sonuçta, iş hayatınız olmayabilir, ancak kesinlikle hayatınızın belirli özelliklerini mümkün kılar. Bu nedenle, Mars geri giden Uranüs'e karşı olduğu için, beklenmeyeni yapabilir ve profesyonel sözleşme şartlarınızı yeniden müzakere etmeyi düşünebilirsiniz. Maaşınız hakkında amirlerinize başvurmadan hemen önce tüm gerçeklerinize sahip olduğunuzdan emin olun.


Akrep Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Güneşin Plüton'a altmış açı olması sayesinde konuşmada yerinizi almak daha kolay olabilir. Akrep, iş yerinde görüşlerinizi dile getirme konusunda güçlü hissedebilirsiniz; bu, ele alınması gereken sorunlar varsa veya geri bildirim verilmesi gerekiyorsa mükemmel olabilir. İletişimin yapıcı olması gerektiğini unutmayın! Mars, Uranüs geri hareketine karşı olduğu için, profesyonel taahhütlerinizi sarsacak şekilde konuşmak beklenmedik değişikliklere yol açabilir. Konuşmanın, profesyonel otorite ve gücün tanınması gibi ilişkilerde bir değişikliğe yol açabileceğini görebilirsiniz.


Yay Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Profesyonel değeriniz konusunda hiçbir soru yok, Yay. Güneş Plüton'a seksen yapmaya devam ettiğinden, sektörünüzde veya alanınızda değerinizden daha fazla emin olabilirsiniz. Bir çalışan olarak değeriniz paha biçilemez. Senin yaptığın şeyi kimse senin gibi yapamaz! Mars geri giden Uranüs'e karşı olduğu için beklenmedik bir şekilde ortaya çıkabilir. Muhalefet, işyerinde ne kadar değerli olduğunuzun ortaya çıktığı öngörülemeyen bir durumu gündeme getirebilir. Örneğin, inanılmaz bir şey üretebilir veya yanlışlıkla bir iş arkadaşınızı gölgede bırakabilirsiniz!


Oğlak Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Kariyer hedeflerinizi kovalarken toplumsal destek her şeydir, Oğlak. Güneş Pluto'yu altmışlık olarak çizerken, profesyonel topluluğunuzla özellikle uyumlu olduğunuzu görebilirsiniz. Bunu mümkün kılacak bağlantılarınız sayesinde beklentilerinize güvenmek daha kolay olabilir! Rüyaları realitenize dönüştürmenin bir kısmı, değişimi olduğu gibi kabul etmektir; bu, Mars geri giden Uranüs'e karşı olduğu için yapılması daha kolay olabilir. Rakip, kariyer hedeflerinizi yaratıcı bir şekilde kovalamak için yeni ilham kaynakları bulmanıza yardımcı olabilir! Ağınızdaki birinden bile ilham alabilirsiniz.


Kova Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Kariyerinde önünü açmaya hazır mısın Kova? Güneş Plüton'a altmış açı yapmaya devam ederken, liderlik ve yapı için gizli yeteneğiniz kariyer yolunuzda daha fazla parlıyor. Kariyerinizde ilerleme kaydettikçe, Mars'ın karşıt Uranüs gerilemesi sizi biraz uzaklaştırabilir. Kariyeriniz geliştikçe muhalefet ev hayatınızı ve ailenizi sarsıyor, bu nedenle iş/yaşam dengeniz beklenmedik bir şekilde bozulabilir. Herhangi bir iş/yaşam dengesizliğini dengelemeye yardımcı olmak için, evinizde ve işyerinizde yolda kalmak için öncelik verebileceğiniz bir görev listesi oluşturun.


Balık Burcu
17 Kasım 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Güneş Plüton'a altmış açı yapmaya devam ettiğinden, topluluğunuz kariyerinizde sizin için yeni kapılar açmaya başlayabilir. Başarmak istediğiniz her şey mümkündür, ancak biraz yardım almadan olmaz. Balık, profesyonel ağınıza yeni bir şey denemek veya bir beceri geliştirmek için herhangi bir fırsatı olup olmadığını sorun! Mars geri giden Uranüs'e karşı çıkarken beklenmedik bir şey ortaya çıkabilir. Muhalefet, bir konuşmayı olası bir fırsata dönüştürebilir. Bir meslektaşınız sizi doğru yöne gönderen bir ipucuna veya hatta sizi bağlayabilecek başka bir bağlantıya sahip olabilir!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.