Günlük İş Burç Yorumları 16 Kasım 2021

16 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Salı günü için 16 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
16 Kasım 2021 Salı Koç Burcu Yorumları

Mars geri giden Uranüs’e karşı çıkarken, güneş Jüpiter ve altmışlık Plüton ile kare açı yapmaya devam ederken bugün biraz kaotik hissedilebilir. Vay, ne kozmik bir kokteyl, Koç! Kare, sizi altmışlığa yardımcı olacak yeniliğe yönlendiriyor. Altmışlık boyunca, belki de yeni bir başarı ile işaretlenmiş, kariyer yolunuzda yatırımlarınızın nihayet karşılığını verdiğini hissedebilirsiniz! Bu arada muhalefet, sizi radikal bir şekilde finansal dönüşüm aramaya teşvik ediyor. Kariyer yolunuz daha da geliştikçe, finansal durumunuz da onunla birlikte değişebilir. Bu, heyecan verici yeni değişikliklere yol açabilir!


Boğa Burcu
16 Kasım 2021 Salı Boğa Burcu Yorumları

Bugün güneş, Jüpiter ile kare açı yapmaya devam ediyor ve ayrıca Plüton ile sekstil yapıyor. Ek olarak, eylem gezegeni Mars, geri giden Uranüs’e karşı çıkıyor. Kozmik bir katalizör hakkında konuşun, Boğa! Kare, kariyerinizi etkileyeceği için kime ve neyi taahhüt edebileceğinizi yeniden gözden geçirmeye teşvik eder. Bu stresli olsa da, profesyonel gelişiminizi artıracak sözleşmelere, anlaşmalara ve ortaklara bağlı kalmanızı teşvik ettiği için sekstil yardımcı olabilir. Ancak kendinizi sağlam bir zeminde gibi hissedebileceğiniz gibi, dikkate alınması gereken sürekli değişen gelişmeler olabileceği için muhalefet bir kez daha ortalığı sarsacaktır.


İkizler Burcu
16 Kasım 2021 Salı İkizler Burcu Yorumları

İkizler, kozmik olarak çılgın bir gün, çünkü güneş Jüpiter’le kare açı yapıyor ama aynı zamanda Plüton’la sekstil yaparken Mars geri giden Uranüs’e karşı çıkıyor! Meydan, kariyerinizdeki yeni fırsatları keşfetmeniz için sizi cesaretlendirir, ancak seçeneklerinizi daraltmak zor olabilir. Ancak, hangi profesyonel seçeneklerin değerli bir yatırım olduğunu anlamak için altmışlığı kullanabilirsiniz. Karar verme yeteneğinizde daha kararlı hissetmeye başladığınızda, muhalefet sizi kararsızlığa geri götürebilir. Sinir bozucu olabilse de, profesyonel seçeneklerinizi keşfetmek için mümkün olduğunca fazla zaman ayırmalısınız.


Yengeç Burcu
16 Kasım 2021 Salı Yengeç Burcu Yorumları

Güneş hala Jüpiter ile kare açı yaptığı için bugün bunaltıcı olabilir. Bununla birlikte, Mars geri giden Uranüs’e karşı çıkarken, şimdi Plüton’a altmışlık açı yapıyor. Kare sayesinde yaratıcı bir blok üzerinde özenle çalışıyor olabilirsiniz. Ancak şimdi karışımda bir altmışlık olduğu için, işte bir projeye veya göreve bağlanmanın daha kolay olduğunu görebilirsiniz. Bazen sinir bozucu olsa da, yine de yavaş ama emin adımlarla yükümlülüklerinizi yerine getirebilirsiniz. Muhalefet sayesinde, geri bildirim veya tavsiye için topluluğunuza ulaşarak büyük bir nezaket gösterebilirsiniz!


Aslan Burcu
16 Kasım 2021 Salı Aslan Burcu Yorumları

Ne seçeceksin, Leo? Güneş Jüpiter ile kare açı yapmaya devam ederken, mesleki yükümlülüklerinizi yerine getirmenin zorluğunu hissedebilirsiniz. Neyse ki, güneş şimdi iş hayatınıza biraz akış getiren Plüton’a altmışlık açı yapıyor. Mesleki taahhütlerinizi doğrudan yerine getirerek daha üretken hissedebilirsiniz! Ancak Mars, bugün sizi evinizden ve kariyerinizden daha da uzaklaştıran Uranüs retrosuna da karşı çıkıyor. Kişisel yükümlülüklerinizi yerine getirmeye hazır olduğunuzda, muhalefetin başka planları olabilir. Verimli bir iş günü olabilir, ancak muhtemelen dengeli bir iş günü olmayabilir.


Başak Burcu
16 Kasım 2021 Salı Başak Burcu Yorumları

Güneş karesi Jüpiter sayesinde gezinirken ve konuşmada aracılık ederken, bugün bir çeşit atılımınız olabilir! Artık güneş Plüton’a altmışlık açı yaptığına göre, yaratıcı çözünürlüğünüzden faydalanmaya başlayabilirsiniz. Altmışlık, sizin ve iş arkadaşlarınızın taviz vermesine izin verebilir ve bu da iş akışınıza yardımcı olur. Ancak Mars, Uranüs’ün geri gitmesine de karşı çıkıyor, bu nedenle beklenmedik bir olay dönüşü olabilir. Başak, işteki atılımınız, kariyerinizde ve hatta profesyonel zihniyetinizde ilerlemek için olası fırsatlarınızı artırabilir. Hatta herkesi iltifat eden iş yerinde yeni bir sisteme bile yol açabilir!


Terazi Burcu
16 Kasım 2021 Salı Terazi Burcu Yorumları

Güneş Jüpiter’le kare açı yapmaya devam ederken, size ne için ödeme yapıldığını sormaya hazırlanıyor olabilirsiniz. Sonuçta, yaratıcılığınız ve vizyonunuz değerlidir, bu yüzden becerilerinizin değerinin ne olduğunu sormanın zamanı geldi! Artık güneş de Plüton’a altmışlık açı yaptığına göre, bu yavaş ama kesin dönüşümün mümkün olduğunu görebilirsiniz. Terazi, değişimin başlangıç ​​aşamaları güveninizi beslemek için yeterlidir, bu nedenle paranız için şampiyon olmaya devam edin. Mars, geri giden Uranüs’e karşı olduğu için şansınız bir kuruş açabilir, çünkü mali durumunuzu değiştirebilir!


Akrep Burcu
16 Kasım 2021 Salı Akrep Burcu Yorumları

Güneş hala Jüpiter’le kare açı yapıyor, bu da topuklarınızı kazmaya devam ederseniz potansiyel başarınızı uzatıyor. Akrep, bir değişiklik yapmaya hazır olmayabilirsiniz, ama en azından güneş Plüton’a altmışlık açı yaptığında bunun hakkında konuşmaya başlayabilirsiniz. Altmışlık, sizi kariyerinizdeki değişiklikleri kabul etmeye teşvik eden diyaloga izin verebilir. Bununla birlikte, Mars Uranüs’ün geri hareketine karşı olduğu için değişim düşündüğünüzden daha erken gelebilir. Muhalefet, özellikle ailenizden destek alıyorsanız, kariyerinizde beklenmedik bir risk alma dürtüsü hissedebileceğinizi gösteriyor!


Yay Burcu
16 Kasım 2021 Salı Yay Burcu Yorumları

Güneş hala Jüpiter’le kare açı yapıyor ve müzakere ve stratejik ağ oluşturma için gizli profesyonel yeteneklerinizden yararlanmanıza yardımcı oluyor. Yay, müzakerelerinizi iletmek zor olsa da, güneş de Plüton’a altmışlık açı yaptığı için bunun nasıl sonuç verdiğini görmeye başlayabilirsiniz. Bir tane gördüğünüzde iyi bir anlaşma biliyorsunuz. Bu nedenle, aradığınız şey olmayan profesyonel önermelere katılmamaktan veya reddetmekten korkmayın. Ancak unutmayın ki para ve yatırımla ilgili konuşmalarınız Mars’ın karşıt Uranüs gerilemesi sayesinde işinizde yeni gelişmelere yol açabilir!


Oğlak Burcu
16 Kasım 2021 Salı Oğlak Burcu Yorumları

Güneş Jüpiter ile kare açı yapmaya devam ederken değer sorusu aklınıza gelebilir. İdeal olarak, profesyonel topluluğunuzun liyakat sahibi olmasını ve başkalarının kariyer hedeflerinizdeki potansiyeli görmesini istersiniz. Neyse ki, bu, profesyonel olarak değer verdiğiniz şeyler konusunda kendinize güvenmenize yardımcı olabilecek güneş Pluto’yu altmışlık açıyla döndürmesiyle mümkündür. Bununla birlikte, Mars bugün geri giden Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde olayların bir dönüşünü bekleyin. Muhalefet, etkileşim şeklinizi değiştirebilir ve özlemlerinizi, hedeflerinizi ve topluluğunuzu hayata geçirebilir. Yaratıcı bir risk almaya açık olun, Oğlak.


Kova Burcu
16 Kasım 2021 Salı Kova Burcu Yorumları

Güneş Jüpiter ile kare açı yapmaya devam ettikçe büyüme sancıları yaklaşıyor. Ama değişime açıksanız, o zaman bu kare size profesyonel olarak fayda sağlar, Kova! Güneş bugün Plüton’a altmışlık açı yaptığından, liderlik ve girişimcilik yeteneklerinizden yararlanmaya daha yatkın hissedebilirsiniz. Altmışlık, kariyer yolunuzda faydalı olabileceğinden, sizi yapılandırılmış profesyonelliğinizi açıklamaya davet ediyor! Mars, geri giden Uranüs’e de karşı olduğu için, değişime ne kadar çok eğilirseniz, değerli bir profesyonel risk almak o kadar kolay olacaktır. Bununla birlikte, muhalefet kişisel olarak dahil olmaktan daha profesyonel olabilir.


Balık Burcu
16 Kasım 2021 Salı Balık Burcu Yorumları

Ne kadar çok gümüş astar bulursanız, güneş Jüpiter ile kare açı yapmaya devam ederken benzersiz becerilerinizden ve yenilikçiliğinizden yararlanmak o kadar kolay olur. Balıklar, her eğitim deneyiminin profesyonel yolculuğunuz üzerinde bir tür etki yarattığını görebilirsiniz! Güneşin Plüton’a sekstilleri olarak not edilebilir; bu, hayalleriniz ve ağınız değişmiş olsa da, tüm yönlerin sizi şu anda olmanız gereken yere getirdiğini ima eder. Mars geri giden Uranüs ile karşı karşıyayken, konuşma yoluyla netleşene kadar bunu fark etmeyebilirsiniz bile!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.