Günlük İş Burç Yorumları 13 Kasım 2021

13 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cumartesi günü için 13 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Koç Burcu Yorumları

Koç, rüyalarınız finansal zihniyetinizin uyanmasına veya sarsılmasına neden olabilir. Güneş geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığında, aklınız başka yerde. Şu anda sahip olduğunuzdan daha büyük bir şeyi hayal etme yeteneğinizden yararlanırken, bir sonraki tutku projenizi veya profesyonel dönüşümünüzü hayal ediyor olabilirsiniz. Ancak Merkür, finansal güvenliğinizi sarsan Uranüs retrosuna da karşı çıkıyor. Kariyerinizi dönüştürmenin tahmin ettiğinizden daha ciddi bir yatırım gerektirdiğini fark edebilirsiniz. Bununla birlikte, muhalefet size vizyonunuzun ne kadar değerli olduğunu gösterebilir ve bu da ondan yararlanma yeteneğinizi etkileyebilir!


Boğa Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Boğa Burcu Yorumları

Güneşin geri giden Neptün ile üçgen açı oluşturması sayesinde kariyerinizi tasavvur etme yeteneğiniz yeni hedefler, özlemler ve ağ oluşturma ile birlikte gelir. Ancak, ayrıntılar bulanık görünebilir. Ağınızı genişletmenin ve hedeflerinizde başarılı olmanın bir parçası da taahhütlerinizi değiştirmektir. Bugün Merkür, Uranüs’ün geri gitmesine karşı çıkıyor, bu da kendinizi hizalamayı seçtiğiniz şeyde bir atılım olduğunu gösteriyor. Boğa, muhalefet, birisiyle ortak olmak veya başarılı olmak için bir sözleşmeden uzaklaşmak olsun, bağlılık fikrinizi yeniden tanımlamanıza yardımcı olabilir. Ancak Uranüs retroda, bu yüzden ani bir karar vermemeye çalışın.


İkizler Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi İkizler Burcu Yorumları

Güneş hala geri giden Neptün ile üçgen açı yaptığından ilham devam ediyor. İkizler, özellikle şu anki çabalarınızı yüksek saygınlık içinde tutuyorsanız, iş hayatınıza karşı ekstra hassas hissedebilirsiniz. Ancak üçlü aynı zamanda işinizde kaybolmayı da gösterebilir; bu, Cumartesi genellikle izin gününüzse, hala çalışıyorsanız durum böyle olabilir. Merkür bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğu için işinizle ilgili bir atılım yaşayabilirsiniz. Mevcut bir görevin veya çabanın, genellikle kullanmayacağınız bir beceri gerektirdiğini fark edebilirsiniz.


Yengeç Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Yengeç Burcu Yorumları

İlham verici bir gün olabilir, Yengeç! Güneş hala geri giden Neptün ile üçgen açı yapıyor, bu da sizi keyif aldığınız becerileri geliştirmek veya yeni bir tutku bulmak için yeni profesyonel deneyimler aramaya teşvik ediyor. Başka bir kültürden, ülkeden veya yaşam tarzından ilham alabilirsiniz. Merkür bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğundan, bir sonraki profesyonel hedefinizde büyük bir atılım olabilir. İlham her an her yere gelebilir. Böylece, kendi alanınız dışındakilerle bile, daha büyük topluluğunuzla bağlantı kurmanın, işte sihirli bir şeyle sonuçlanabileceğini görebilirsiniz!


Aslan Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Aslan Burcu Yorumları

Neptün geri giden güneş üçgeni nedeniyle geçim kaynağınızın derinliklerine daldıkça, profesyonel dönüşümlerinizi ve yatırımlarınızı halletmek için yaratıcı bir yol bulabilirsiniz. Neyse ki, Merkür, iş-yaşam dengenizle ilgili bir ampul anı olabilecek Uranüs retrosuna karşı çıkıyor. Uranüs retrosu kariyerinizi sarsıyor ve sizden daha da başarılı olmak için bazı şeyleri değiştirmenizi istiyor. Kariyer yolunuzda değişime ilham veren kariyeriniz veya iş-yaşam dengeniz hakkında bir konuşma olabilir. İşin püf noktası, kariyerine yeni bir yön vermeye açık olmak, Leo.


Başak Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Başak Burcu Yorumları

Hangi ifşalar gün ışığına çıktı, Başak? Ay hala geri giden Neptün ile üçgen açı yapıyor, bu nedenle taahhütlerinizle ilgili gerçek ortaya çıkmış olabilir. Neptün geri harekette olduğu için ayrıntılar hala sisli olabilir, ancak sezginizin bir sözleşme, anlaşma veya ortakla ne yaptığını not edin. Ancak, Merkür geri giden Uranüs’e de karşı olduğu için daha fazlasının ortaya çıkmasını bekleyin! Muhalefet, profesyonel felsefelerde veya deneyimlerde radikal bir değişime işaret ediyor. Bu, kariyerinizde iş arkadaşlarınızla konuşmak inanılmaz derecede heyecan verici olabilecek yeni bir gelişmeye yol açabilir.


Terazi Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Terazi Burcu Yorumları

Güneş geri giden Neptün’ü üçgen açı yapmaya devam ederken, değer sorusu hala bulanık olabilir. Güneş size, zam istemekten veya becerilerinize değer veren bir iş aramaktan kaynaklanabilecek mali durumunuzu dönüştürmek için ihtiyaç duyduğunuz canlılığı veriyor. Ancak Neptün geri harekette olduğu için ayrıntıları netleştirmek zor olabilir. Neyse ki, Merkür geri giden Uranüs ile karşı karşıya geldiğinde beklenmedik bir gelişme olabilir! Muhalefet, yatırımlarda bir değişiklik yaratabilir, bu nedenle profesyonel sözleşmelerinizde bir değişiklik görebilirsiniz. Bu, kariyerinizde dönüştürücü bir döneme yol açabilir!


Akrep Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Akrep Burcu Yorumları

Güneş geri giden Neptün ile üçgen açı yapmaya devam ederken, çalışma ilhamınız da ortaya çıkmaya devam ediyor. Akrep, işin sana tutku mu yoksa neşe mi getiriyor? Kendi işinizi yürütmek gibi, sahip olduğunuz bir yan görevden bile zevk alabilirsiniz. İlham verici üçlü, profesyonel taahhütlerinizi değiştirmeniz için size ilham verebilir! Merkür geri giden Uranüs ile karşı karşıyayken, beklenmedik bir profesyonel girişimi düşünmenin zamanı gelebilir. Belki beklenmedik bir şekilde size yeni bir sözleşme veya ortaklık teklif edilir. Denemeden başarılı olup olmayacağını asla bilemezsiniz!


Yay Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Yay Burcu Yorumları

Mutlu Cumartesi, Yay! Güneş, Neptün’ün geri hareketini üçgenleyerek, bu günü uzun bir çalışma haftasından sonra mükemmel bir Ar-Ge günü haline getiriyor. Umarım bugün biraz huzur bulursunuz. Çalışmanız gerekiyorsa, Merkür, bir atılım gibi olabilen Uranüs retrosuna karşı çıkıyor. Muhalefet, özellikle araştırma ve araştırma konusunda ustaysanız, yeteneklerinizi sergilemek için yararlı olabilir. Muhalefet, özellikle işiniz normalden daha stresliyse, zihinsel gerginlikte bir kırılma olabilir. Ancak, bu muhalefet beklenmedik durumlara yol açabileceğinden, düzensiz bir şey yapmamaya çalışın.


Oğlak Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Oğlak Burcu Yorumları

Güneş, bugün de geri giden Neptün ile üçgen açı yapmaya devam ediyor ve bu, mesleğinizdeki diğer kişilerle bağlantı kurma ve sohbet etme yeteneğinize ilham veriyor. Oğlak, kariyer hedeflerinize ulaşmış birine ulaşmayı düşündünüz mü? Üçlü, yeni iletişim yollarına ilham vermek için mükemmel olabilir. Merkür bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, konuşmaların yeni profesyonel tutkulara da yol açtığını görebilirsiniz. Yeni sohbetler açarak, açıkçası hayallerinizi gerçekleştirmenin veya kariyerinizi görmenin yeni bir yolunu açıyorsunuz. İlham alın, ancak profesyonel olarak dürtüsel bir şey yapma isteğine karşı koyun.


Kova Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Kova Burcu Yorumları

Güneş geri giden Neptün ile üçgen açı yapmaya devam ederken kariyer aklınızda olabilir. Kariyerinizi yeni, paha biçilmez şekillerde düşünmeye gelebileceğiniz için bu üçlü rüya gibi olabilir. Yine de para sorunu hala dokun ve git olabilir. Merkür de bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğu için, iş-yaşam dengenizde bir değişiklik olabilir. Uranüs retrosu evinizi sallıyor ve bu da potansiyel olarak biraz istikrarsızlığa neden oluyor. Bu arada Mercury, kariyerinize odaklanmak için evde izin almanıza neden olabilecek bir sonraki profesyonel hamleniz için beyin fırtınası yapıyor.


Balık Burcu
13 Kasım 2021 Cumartesi Balık Burcu Yorumları

Kariyerinizi bu kadar benzersiz yapan şey deneyimlerdir, Balık! Güneş hala Neptün retrosu ile üçgen açı yapıyor, bu da size profesyonel felsefelerinizi geliştirmeniz ve kariyerinizi geliştirmek için ilham verici fırsatlar aramanız için ilham veriyor. Merkür bugün geri giden Uranüs’e karşı olduğu için yeni danışmanlar veya fırsatlar aramak daha kolay olabilir. Muhalefet bir atılım olabilir. Sonunda zor bir profesyonel kavramı anlayabilirsiniz. Sonunda öğrenme, geliştirme ve becerilerinizi geliştirme fırsatı da ortaya çıkabilir! Bu muhalefetin beklenmedik bir yönü olduğundan, dürtüsel bir karar vermeden önce her şeyi hesaba katmak akıllıca olabilir.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.