Günlük İş Burç Yorumları 12 Kasım 2021

12 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Cuma günü için 12 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
12 Kasım 2021 Cuma Koç Burcu Yorumları

Sonunda harekete geçmeye hazır mısın, Koç? Mars bugün Satürn’le olan karesini sonlandırıyor ve neredeyse bir hafta süren huzursuzluğu sona erdiriyor. Bir engel varsa, çözülebilir. Kare sona erdiğinde, güneş geri giden Neptün ile üçgen açı yapmaya başlar. Sezgisel üçlü, iki gizli sektörü bir araya getiriyor – biri yatırımlarla ilgilenen, diğeri ise yeteneklerinize ve zayıf yönlerinize bakan. Başlamaya başladığınızda, işte doğru aramaları yapmak için içgüdülerinizi kullanın. Üçlü, çok iyi bir anlaşma gördüğünüzde sezgisel olarak bilmek için gizli gücünüzden yararlanmanıza yardımcı olabilir!


Boğa Burcu
12 Kasım 2021 Cuma Boğa Burcu Yorumları

Artık Mars, Satürn ile karesini sonlandırdığına göre, profesyonel taahhütleriniz, sözleşmeleriniz ve ortaklıklarınız konusunda daha rahat hissedebilirsiniz. Boğa, işte yolunuzu açmak için benzersiz veya yenilikçi taahhütlerden yararlanmaya hazır hissedebilirsiniz! Güneş Neptün’ü retroda üçgen yaptığından, rüya görme yeteneğiniz artar. Güzel üçlü, kariyer hedefleriniz ve ağınız ile harikalar yaratıyor. Bu sezgisel üçlü sayesinde mevcut profesyonel taahhütlerinizi genişletmek daha kolay olabilir. Neptün hala geri harekette olduğundan, olası gri alanlara dikkat edin!


İkizler Burcu
12 Kasım 2021 Cuma İkizler Burcu Yorumları

Mars bugün Satürn’le olan karesini sonlandırırken, iş yerinizde yeni fırsatların akmasını bekleyin! İkizler, kariyer yolunuza fayda sağlayabilecek yeni bir şey öğrenmeye hazır mısınız? Güneş, Neptün’ü retro hareketle üçgen yaptığından beri, kariyer odaklı her iki sektör de uyum içinde birbirine bağlıdır. Güneş, mevcut işinizde canlılığınızı harekete geçirirken, Neptün retrosu kariyer yolunuzdaki gürültüyü temizlemeye başlıyor. Üçgen, kariyerinizde gezinirken sezginizi takip etmenizi teşvik ediyor. Ayrıca rüya gibi doğası yaratıcılık için mükemmel olduğundan, bu üçlü sırasında özellikle yaratıcı hissedebilirsiniz!


Yengeç Burcu
12 Kasım 2021 Cuma Yengeç Burcu Yorumları

Mars bugün Satürn’le olan karesini bitirirken yaratıcı bloğunuzun sona ermesine hazır olun. Zamanınızı ve enerjinizi tutku projelerine yatırma yeteneğinizde güvende hissetmek inanılmaz derecede kolay olabilir! Yaratıcı blok sona erdiğinde, hayal gücünüz yükselmeye başlar. Güneş, geri giden Neptün’ü üçgen açı yapacak ve bu da sizi büyük hayaller kurmaya teşvik ediyor. Kare, işteki vizyonunuzu sınırlamış olabileceğinden, trine bunun üzerine genişlemeyi amaçlıyor. Şimdi mesleğinizde gelişmek için yaratıcı fırsatlar aramanın tam zamanı!


Aslan Burcu
12 Kasım 2021 Cuma Aslan Burcu Yorumları

Profesyonel ve kişisel taahhütlerinizi dengelemek stresli olabilir, ancak neyse ki bu stres, Mars nihayet karesini Satürn’e bıraktığında bugün sona eriyor. Mesleki yükümlülüklerinize ve ortaklıklarınıza odaklanmak artık daha kolay olabilir! Ev cephesinde hala biraz gerginlik varsa, çalışmanın geçiminizi sürdürebileceğini unutmayın. Bu, özellikle güneş Neptün’ün geri hareketinde bugün üçgen açı yaptığında belirgin olabilir. Leo, kendine farklı türde bir işe yatırım yapmak isteyebilirsin, ama Neptün hala geri harekette, bu yüzden finansal veya yasal olarak bağlayıcı herhangi bir şeyi imzalamadan önce küçük yazıları baştan sona oku.


Başak Burcu
12 Kasım 2021 Cuma Başak Burcu Yorumları

Başak, bugün bir atılım için hazır ol! Mars sonunda Satürn’le olan karesini sonlandırıyor, bu da uzlaşmanın mümkün olduğunu gösteriyor. Siz ve bir iş arkadaşınız, sonunda her iki taraf için de geçerli olan bir tür anlaşma şartlarına varabilirsiniz. Neyse ki, bugün güneşin geri giden Neptün ile üçgen açı oluşturması sayesinde kısa süre içinde bir teklif veya ortaklık olabilir. Üçlü, bağlılık göz önünde bulundurularak kolay iletişimi gösterir. Bununla birlikte, Neptün hala geri hareket halindedir, bu nedenle yeni bir sözleşmeye veya iş ortağına taahhütte bulunmadan önce tüm ayrıntıları öğrenin.


Terazi Burcu
12 Kasım 2021 Cuma Terazi Burcu Yorumları

Maaşınız ve değeriniz meselesi sonunda bitti, Terazi. Mars bugün Satürn ile karesini sonlandırıyor, bu da yaratıcı çabalara göre telafi konuşmasını sonlandırabilir. Tutkularınızdan daha iyi para kazanmanın bir yolunu da bulabilirsiniz! Güneş, Neptün’ü retroda üçgen yaptığından, bu, sanatsal çabalarınızdan para kazanma yeteneğinizi gösterir. Bu üçlü sayesinde yaratıcı vizyonunuz iş yerinde özellikle değerli olabilir! Neptün’ün hala geri harekette olduğunu unutmayın, bu nedenle bu değerli bir şeyin meyve vermeye başlamasının başlangıç aşamalarını gösterebilir.


Akrep Burcu
12 Kasım 2021 Cuma Akrep Burcu Yorumları

Yeniden kendin gibi hissetmeye hazır mısın Akrep? Bugün Mars, iş başında boğayı boynuzlarından almak için bekleme sürenizi sona erdiren Satürn’le olan karesini sonlandırıyor. Harekete geçerek ve işte daha fazla liderlik rolü üstlenerek bir açıklama yapmaya hazır hissedebilirsiniz. Güneşin bugün geri giden Neptün ile üçgen açı yapmasıyla birlikte, iş başında yeni bir proje tasavvur etme yeteneğiniz çok büyük. Hayal gücünüz inanılmaz ve mevcut profesyonel iş hayatınızı değiştirebilir. Neptün geri harekette olduğundan, bir sonraki tutku projeniz iş başında olabilir.


Yay Burcu
12 Kasım 2021 Cuma Yay Burcu Yorumları

Mars bugün Satürn’le olan karesini bitirirken, fikrinizi söylemek daha kolay olabilir. İki gezegen ayrılmaya başladığında, bu haftadan itibaren aklınızdan geçenleri söylemek daha kolay gelebilir. Daha sonra kare, güneş ile geri giden Neptün arasında, sanatsal yeteneklerinizden yararlanmanızı isteyen tesadüfi bir üçgen ile değiştirilir. Yay, son derece yaratıcı bir ruhsunuz, bu yüzden bu eşsiz hediyeyi iş yerinizde kullanın. Bu rüya gibi üçlü sırasında profesyonel yaratıcı vizyonlarınızı hayata geçirmenin zamanı geldi!


Oğlak Burcu
12 Kasım 2021 Cuma Oğlak Burcu Yorumları

Değer ve para sorunu, Mars’ın Satürn’le olan karesini bitirdiği için nihayet sona erdi. Sonunda ağınızda ve özlemlerinizde güvende hissedebilirsiniz. Neyse ki, güneş aynı zamanda aydınlanmış konuşmalar üreten bugün geri giden Neptün’ü de üçgen yapıyor. Oğlak, rüya gibi üçlü bugün sohbette ilham bulmaya işaret edebilir. Bir meslektaşınız veya müşteriniz, profesyonel zihniyetinizi veya yönünüzü değiştiren bir şey söyleyebilir! Bugün planlanmış önemli bir konuşma varsa, Neptün gerilemesi belirsiz olabileceğinden tüm ayrıntıları not ettiğinizden emin olun.


Kova Burcu
12 Kasım 2021 Cuma Kova Burcu Yorumları

Kova, Mars bugün Satürn ile karesini bitirirken kariyerinize olan güveniniz yenilenmiş hissedebilir. Kare sona erdiğinde, güneş ile geri giden Neptün arasında bir üçgen açı başlar. Yenilikçi bir işaret olarak, profesyonel vizyonunuzdan faydalanma beceriniz hayret vericidir. Kariyerinin nereye gitmesini istiyorsun? Mesleğinizde neye değer verilmesini istiyorsunuz? Dönüştürücü üçlü, başarı, para ve tanıtım vizyonunuzu önceliklendirmenize yardımcı olabilir. Bu arada Neptün’ün üçlü açıdaki retro etkisi, harekete geçmek yerine plan yapma zamanının geldiğini gösteriyor.


Balık Burcu
12 Kasım 2021 Cuma Balık Burcu Yorumları

Mars bugün Satürn ile karesini bitirirken, alanınızda yeni bir zihniyet veya fırsat benimsemek daha kolay olabilir. Profesyonel gelişiminizde gerçekten ilerleme kaydedebileceğinizi ve hatta görebileceğinizi hissedebilirsiniz! Güneş bugün Neptün retrosu ile üçgen açı yaptığında, kendinizi mesleki gelişiminize ve eğitiminize kaptırabilirsiniz. Öğrendiklerinizin veya honlamanızın kimliğinizin ayrılmaz bir parçası haline geldiğini görebilirsiniz. Ama dikkatli ol Balık, işinde kimliğini kaybetme. Mesleğinizden bağımsız olabilmeniz için bir sınıra sahip olmak isteyebilirsiniz.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.