Günlük İş Burç Yorumları 11 Kasım 2021

11 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Perşembe günü için 11 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Koç Burcu Yorumları

Her iki kare Satürn ile Merkür-Mars kavuşumunun ortasında, Kova zirvelerindeki ilk dördün ay! İlk çeyrek aylar, hareket tarzını buna göre düzenlemenin zamanıdır. Bu ay, topluluk ve hayaller sektörünüzde gerçekleştiğine göre, şimdi başarı için düzenleme zamanı. Profesyonel hayallerinizi gerçeğe dönüştürmeyi düşündüğünüzde, her iki kare de muhtemelen yatırımlar ve dönüşüm gibi finansal faktörleri gündeme getirdi. Koç, yoldaki tüm tümsekleri göz önünde bulundur, çünkü başarılı olmak için düzenlemen gereken şey bu.


Boğa Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Boğa Burcu Yorumları

Mesleğinizde herhangi bir şeyi taahhüt edecekseniz, yeniliğe bağlanın, Boğa! Merkür kavuşumu Mars devam ediyor ve profesyonel olarak sürdürülebilir ortaklara ve sözleşmelere bağlı kalma motivasyonunuzu artırıyor. Bununla birlikte, her iki gezegen de dürtüsel taahhütte bulunmanızı yavaşlatan Satürn ile kare açı yapıyor. Kova burcundaki ilk dördün, kariyer yolunuzda düzenlemeyi gerektirdiğinden, belirli taahhütlerin neden henüz sonuçlanmadığını veya henüz gerçekleşmediğini düşünmek isteyebilirsiniz. İlk çeyrek ay, profesyonel çabalarınızı benzersiz kariyer yolunuza göre düzenlemenizi istiyor.


İkizler Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe İkizler Burcu Yorumları

Bir ayar yapmaya hazır mısın İkizler? Mevcut işinizde potansiyelinizi harekete geçiren Merkür kavuşumu Mars ile iş yerinizde önemli adımlar atabilirsiniz. Bununla birlikte, her iki gezegen de Satürn’e kare açı yapıyor ve sizden sonraki deneyimlerinizi, fırsatlarınızı ve mesleki eğitiminizi ciddi olarak düşünmenizi istiyor. Neyse ki, Kova’daki ilk çeyrek ay, mevcut çabalarınızı düzenlemenize yardımcı olabilir. Son birkaç gün içinde olduğundan daha değişken hissedebilirsiniz, bu nedenle bu ay boyunca uyum sağlamak kolay olabilir. İşin püf noktası, düzenlediğiniz şeyle yaratıcı olmaktır!


Yengeç Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Yengeç Burcu Yorumları

Merkür son birkaç gündür Mars ile kavuşumda olduğundan, yeni bir şey yaratmak veya devam eden projeleri yenilemek için ilham alabilirsiniz. Bununla birlikte, her iki gezegen de Satürn’e kare açı yapıyor, bu nedenle hangi projelerin yatırıma değer olduğuna öncelik vermek zor olabilir. Yatırımcıları garanti altına almakla bile mücadele edebilirsiniz. Kova burcundaki ilk dördün bugün meydana geldiğine göre, şimdi kritik ayarlamalar yapmanın zamanı geldi. Mesleğinizdeki yatırımlara ve dönüşümlere yaklaşım şeklinizi büyük olasılıkla ayarlayabilirsiniz. Kredileri, enerji alışverişlerini ve devam eden projeleri buna göre düzenleyin!


Aslan Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Aslan Burcu Yorumları

Mesleki ve kişisel taahhütlerini devretmek zor oldu mu Leo? Merkür kavuşumu Mars, ev hayatınızı harekete geçiriyor, sizden ev projelerine odaklanmanızı ve aile ilişkilerini güvence altına almanızı istiyor. Ancak her iki gezegen de Satürn’le kare açı yaptığında, ilişkilerinize, yükümlülüklerinize ve taahhütlerinize öncelik vermek kolay değildir. Böylece, ilk dördün ay yardımcı olabilir! Bugün Kova burcundaki ilk dördün, iş-yaşam dengenize yenilikçi bir yaklaşım getirmenizi istiyor. Hatta bir taşla iki kuşu nasıl vurabileceğiniz konusunda bir atılımınız bile olabilir.


Başak Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Başak Burcu Yorumları

Merkür Mars kavuşumu devam ederken, mali durumunuz ve değeriniz gizlidir. Her iki gezegen de Satürn ile kare açı yaptığından, bir proje veya görev konusunda anlaşmazlıklar olabilir. Bir sayfada olabilirsiniz, bir iş arkadaşınız ise düşünceden daha fazla müzakere gerektirebilecek tamamen farklı bir sayfada olabilir. Özellikle Mars kare Satürn, işte ilerleme kaydetmenin zorluklarını da gösterebilir! Düzenlemeler veya ayarlamalar yapmaya çalışıyorsanız, Kova burcundaki ilk dördün yardımcı olabilir! Yenilikçi ay, bir projeyi veya görevi farklı bir şekilde görmeniz için size ilham verebilir ve bu da iyileştirmeye yol açabilir.


Terazi Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Terazi Burcu Yorumları

Merkür, Mars ile kavuşum yaptığında, para kazanma, bütçe yapma ve değerinize eşit olduğunu düşündüğünüz şeyi talep etme yeteneğiniz artar. Ancak her iki gezegen de yaratıcı bir blok oluşturan Satürn ile kare açı yapıyor. Kareler, yaratıcı telafi konusunda anlaşmazlığı veya genel bir yenilik eksikliği hissini gösterebilir. Neyse ki, Kova’daki ilk dördün, projelerinizi yeni keşfedilen yeniliklerle ele almanız için size ilham verebilir! Eşsiz ay, yaratıcılığınızın veya sanatsal vizyonunuzun gidişatını değiştirebilir ve bu eskisinden daha da değerli olabilir. Tazminat konusunda uzlaşmaya bile varabilirsiniz!


Akrep Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Akrep Burcu Yorumları

Merkür kavuşumu Mars sayesinde gücünüz arttıkça, iş yerinde özellikle manyetik ve kendinden emin hissedebilirsiniz. Bu birleşme sayesinde iş yerinde bir liderlik pozisyonu üstlenmeniz oldukça kolay olabilir. Her iki gezegen de Satürn ile kare açı yaptığından, kontrolü ele geçirme yeteneğinizde kısıtlanmış hissedebilirsiniz. Ancak, sizin için otoritenin ne anlama geldiğini ve bunun Kova’daki ilk dördün altında kendini nasıl gösterebileceğini tanımlamanız sizin için daha kolay olabilir. Yenilikçi ay, liderlik yeteneklerinizi yeniden düşünmeniz için sizi zorlayabilir. Ay enerjisi, iş hayatınızda değişime ilham verebilir!


Yay Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Yay Burcu Yorumları

Yay, yorumunuz işte nasıl bir fark yaratabilir? Merkür kavuşumu Mars ile eylem, inisiyasyon ve iletişim için yeteneğinizi ortaya çıkarırken, Satürn’e kare açıları onu gereğinden fazla zorlamış olabilir. İş arkadaşlarınızla yaptığınız konuşmalardan bir adım geri atmanız veya bir iş sunumunda değişiklik yapmanız gerekebilir. Bugün Kova’da ilk dördün ayının altında iletişimsel ayarlamalar yapmak daha kolay olabilir. Ay enerjisi size bir adım, konuşma veya sunum üzerinde ince ayar yapmanız için ilham verebilir. Ayrıca ne zaman harekete geçeceğiniz konusunda size daha iyi bir fikir verebilir!


Oğlak Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Oğlak Burcu Yorumları

Kariyer hedeflerinize ulaşırken para kazanmak, hafta boyunca odak noktanız olmuştur. Bugün Kova burcundaki ilk dördün yardımcı olabilir! Merkür, ağınızla bağlantı kurma ve özlemlerinizde ilerleme kaydetme yeteneğinizi harekete geçiren Mars ile kavuşum yaparken, her iki gezegen de Satürn’ü kareliyor. Finansman sorunları olabilir veya bağlantılarınızın çabalarınızın değerini görmesine yardımcı olabilirsiniz. Bununla birlikte, ilk dördün ay, tazminat ve değer konusunda izleyeceğiniz yolu düzenlemenize yardımcı olabilir. Ay enerjisi, başkalarının yardımı veya onayı olmadan kariyerinizde bir fark yaratmanız için size ilham verebilir!


Kova Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Kova Burcu Yorumları

Bugün ilk dördün burcunuzda olduğundan, işteki kişisel gelişiminizi yansıtmanın zamanı geldi. Şu anda Merkür, kariyer ve başarı sektörünüzde Mars ile kavuşum yapıyor, bu nedenle iş hayatınızda özellikle güçlenmiş hissedebilirsiniz. Bununla birlikte, her iki gezegen de profesyonel duruma yükseldikçe artan acıyı gösteren Satürn ile kare açı yapıyor. Bu nedenle, kariyer yolunuza uyacak şekilde kim olduğunuzu düzenleyebileceğiniz için bu ay tam zamanındadır. Hayalinizdeki kariyere ulaşma yeteneğinize daha fazla güvenmek için kendi kendini sınırlayan inançları veya güvensizlikleri ortadan kaldırabilirsiniz.


Balık Burcu
11 Kasım 2021 Perşembe Balık Burcu Yorumları

Yeteneklerinden yararlanmanın zamanı geldi, Balık! Merkür, Mars ile kavuşum yaptığından, alanınızda yeni bir şeyler öğrenmek veya deneyimlemek için daha fazla fırsatınız olabilir. Bununla birlikte, her iki gezegen de altta yatan güvensizlikleri ortaya çıkarmış olabilecek Satürn ile kare açı yapıyor. Kariyerinizde bir simge olup olamayacağınızı veya öne çıkıp çıkamayacağınızı merak etmiş olabilirsiniz. Bugün ilk dördün Ay Kova burcunda olduğundan, ay enerjisi, kariyer yolunuzda öne çıkmanıza yardımcı olacak benzersiz yeteneklerinize güvenebilmeniz için tüm güvensizlikleri unutmanızı istiyor.


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.