Günlük İş Burç Yorumları 10 Kasım 2021

10 Kasım Günlük İş Burç Yorumları hakkında Koç, Boğa, Yengeç, İkizler, Aslan, Başak, Terazi, Kova, Akrep, Yay, Oğlak, Balık burçlarını iş konularında neler bekliyor? İşte Çarşamba günü için 10 Kasım Günlük İş Burç Yorumları sizlerle.

Koç Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba Koç Burcu Yorumları

Bugün Merkür, müzakere için mükemmel olan Mars ile birleşmeye devam ediyor. Özellikle daha büyük bir çanta almayı umuyorsanız, işte bir sözleşmeyi veya anlaşmayı yeniden yapılandırıyor olabilirsiniz. Ancak hem Mars hem de Merkür, biraz çatışmaya neden olan Satürn ile kare açı yapıyor! Koç, seçmenlerinizin sizinle aynı fikirde olmadığını veya birlikte çalışmanın zor olduğunu hissedebilirsiniz. Ancak bu, kolayca pes edeceğiniz anlamına gelmez. Bir şey olursa, kareler sizden çizim tahtasına geri dönmenizi istiyor. Aynı soruna saldırmak için farklı taktikler düşünün.


Boğa Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba Boğa Burcu Yorumları

Merkür, Mars ile kavuşmasına devam ederken, profesyonel taahhütlerinizde yavaş ama emin adımlarla ilerlediğinizi hissedebilirsiniz. Ortaklıkları sağlamlaştırmak, bir sözleşmedeki noktalı çizgileri imzalamak ve hatta çalışma haftanız boyunca anlaşma şartlarını yerine getirmek anlamına gelebilir. Ancak hem Merkür hem de Mars, Satürn ile kare açı yaptığından ilerleme hızlı değildir. Boğa, kariyerinizde ilerlemek için taahhütlerinizi ayarlamanız gerekebilir. Kareler, kariyer hedeflerinize ulaşmak için yeniden yapılanmanın gerekli olduğunu göstermektedir. Kareler devam ettikçe çözüme ulaşan bir miktar başlangıç ​​gerilimi olabilir.


İkizler Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba İkizler Burcu Yorumları

Merkür ve Mars hala kavuşumda, bu da işte üretken olmanıza yardımcı oluyor! Görevleri devretmenin ve yapılacaklar listenizden bir şeyler çıkarmanın oldukça kolay olduğunu hissedebilirsiniz. İkizler, hırsınız doruğa çıktıkça, tiz bir şekilde durma noktasına gelebilir. Hem Merkür hem de Mars, Satürn ile kare açı yaptığından, tahrik olmak yerine huzursuz hissetmeye başlayabilirsiniz. Mercurial kare, özellikle siz ve bir iş arkadaşınız bir eylem planı üzerinde anlaşmakta zorluk çekiyorsanız, değiş tokuş edilen gergin kelimeleri gösterir. Mars karesi, üretken olma arzusunu ancak potansiyel olarak nereden başlayacağını bilememeyi gösterir.


Yengeç Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba Yengeç Burcu Yorumları

Aklın nereye gidiyor, Yengeç? Merkür, Mars ile kavuşum halinde olduğundan, yaratıcılığınız çok büyük. Zihniniz daha onarıcı olabilir, bu nedenle bir iş durumunu dönüştürmenin veya bir sorunu çözmenin farklı yollarını düşünebilirsiniz. Birleşim daha derin bir sanatsal amaç edinebilir, bu da daha yenilikçi bir işiniz varsa mükemmeldir. Yaratıcılığınız zirveye çıktıkça, bugün hem Mars hem de Merkür Satürn ile kare açı yaptığında engellenebilir. Meydanlar, işteki tutku projelerinize yatırımlarınızı değerlendirmenizi istiyor, bu yüzden devam etmeden önce bir adım geri atmanız gerekebilir.


Aslan Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba Aslan Burcu Yorumları

Merkür, Akrep burcunda Mars ile kavuşum yapmaya devam ederken, aklınız bugün ev projelerinizde olabilir. Her iki gezegen de Satürn ile kare açı yapana kadar ev yaşamınızı ve aile ilişkilerinizi iyileştirmek en önemli öncelikleriniz olabilir. Satürn, tüm taahhütlere katılmanızı ister – kişisel ve profesyonel. Leo, bugün evinize veya işinize odaklanmayı seçmek arasında bölünmüş hissedebilirsiniz. Her ikisi de önemlidir, ancak daha fazla zamanınızı talep eden aile üyeleri veya meslektaşlar olabilir. Neyse ki kareler, iş-yaşam dengenizi yeniden tanımlamanıza yardımcı olabilir, çünkü kareler sizi önce profesyonel sınırlara bağlı kalmaya teşvik eder.


Başak Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba Başak Burcu Yorumları

Başak, işte Mercurial becerilerinizi geliştirmenin zamanı geldi. Merkür, size güçlendirilmiş iletişim becerileri kazandıran Mars ile kavuşum halindedir. Bağlantı, iş dinamiklerini değiştirmenize veya ikna edici olmanıza yardımcı olabilir. Bununla birlikte, hem Merkür hem de Mars, iş yerinde bazı anlaşmazlıklara neden olabilecek Satürn’ü kareler. Mercurial meydanı, yanlış iletişim ve hatta anlaşmazlıklara atıfta bulunabilir. Diğerleri, iddialı tonlarınızla şaşırabilir ve onu saldırgan olarak yanlış okuyabilir. Mars karesi eylem eksikliğine neden olabilir, bu nedenle profesyonel dinamikleri değiştirmek umduğunuzdan daha zor olabilir.


Terazi Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba Terazi Burcu Yorumları

Paranın olduğu yere git Terazi. Merkür, Akrep burcunda Mars ile kavuşum yaptığında, para kazanma dürtünüz tam gaz devam ediyor. Bağlantı, değeriniz için yarasaya gitmeye hazır. Müzakere etmeye veya borçlu olduğunuzu hissettiğiniz şeyi sormaya yönlendirilmiş hissedebilirsiniz. Ancak bugün hem Merkür hem de Mars Satürn ile kare açı yapıyor, dolayısıyla değer sorusu havada uçuşuyor. Değerini biliyorsun, ama başka birini ikna etmek bir angarya olabilir. Kare, yaratıcı becerilerinizin buna değdiğini bildiğinizde gerilim olabileceğini gösterir.


Akrep Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba Akrep Burcu Yorumları

Merkür kavuşumu Mars size bir güç artışı sağlar, ancak hem Merkür hem de Mars bugün Satürn ile kare açı yapar, bu nedenle genel enerji kısıtlanmış hisseder. İş yerinde istediğiniz otorite düzeyine ulaşamadığınızı hissedebilirsiniz. Mercurial kare, aklınızı tam olarak konuşamıyormuş gibi hissedebileceğinizi gösterebilir. Kısa kesilebilir veya sezgisel olarak, fikrinizi söylemeniz için doğru zaman olmayabileceğini bilebilirsiniz. Mars geçişi, işte ilerleme kaydetmek istiyorsanız çıldırtıcı olabilecek genel bir huzursuzluk anlamına gelir.


Yay Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba Yay Burcu Yorumları

Yay, aklında hangi işle ilgili konular var? Merkür, Mars ile birleşmeye devam ederken, bilinçaltınız çözmekle meşgul. İşyerinde iletişim kurma, öğretme veya başkalarına ilham verme yeteneğinizi yansıtıyor olabilirsiniz. Merkür ayrıca, özellikle belirli profesyonel konularda liderlik yapmak istiyorsanız, Mars sürüşünüzü dönüştürmenize yardımcı olmakla meşgul. Bugün her iki gezegen de Satürn ile kare açı yaptığından, iletişim kurma ve işe başlama yeteneğiniz konusunda biraz stresli hissedebilirsiniz. Satürn kısıtlayıcı olabilir, bu nedenle bugün işte enerjiniz düşük olabilir.


Oğlak Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba Oğlak Burcu Yorumları

Mesleki özlemleriniz ortaya çıktıkça, Merkür ve Mars size yardım etmeyi amaçlıyor! Bu gezegenler, dikkatinizi ve enerjinizi kariyer hedeflerinize odaklamanız için mükemmeldir. Bununla birlikte, her iki gezegen de bugün büyük hayal kurma yeteneğinizi sınırlayabilecek Satürn ile kare açı yapıyor. Oğlak, gerçekçi zihniyetiniz olumsuz bir ton alabilir. Hedeflerinizin ne kadar gerçekçi olduğunu veya hayallerinizin kazançlı olup olmayacağını merak edebilirsiniz. Bununla birlikte, kare, profesyonel planlarınızdaki sapmaları belirlemenize ve düzeltmenize de yardımcı olabilir. Ondan yapmayı seçtiğin şey bu!


Kova Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba Kova Burcu Yorumları

Bugün ufak bir kopukluk olabilir. Merkür kavuşumu Mars, özellikle hem Mercurial hem de Mars yetenekleriyle tanınmakla, kariyerinizde ilerleme kaydetmek için mükemmeldir. Bununla birlikte, her iki gezegen de Satürn ile kare açı yaptığından, kariyeriniz veya başarılarınızla ilgisiz birini hissedebilirsiniz. Eski başarınız, kariyer yolunuz veya iş yeriniz için yaygın olarak biliniyorsanız, durum böyle olabilir. Neyse ki, kare büyüyen bir acı gibidir, bu nedenle her iki kare de geçmişi atarken mevcut kariyer yolunuzu benimsemenin zamanının gelebileceğini gösteriyor!


Balık Burcu
10 Kasım 2021 Çarşamba Balık Burcu Yorumları

Merkür kavuşumu Mars sayesinde kariyerinizde ilerleme fırsatları karşınıza çıkarken, hangisinin doğru olduğunu bilmek zor olabilir. Bugün hem Merkür hem de Mars, bazı gizli korkuları ortaya çıkarabilecek Satürn ile kare açı yapıyor. Doğru yolda olup olmadığınızı merak edebilirsiniz çünkü kareler sırasında karşınıza eğitimsel veya deneysel fırsatlarınızı ikinci kez tahmin etmenize neden olacak bir şeyler çıkabilir. Doğru şeyi yapıp yapmadığınızı sorgulayabileceğiniz için bazı korkular veya güvensizlikler vurgulanabilir. Sadece stresinizin hafta sonuna kadar geçeceğini bilin!


Kaynak: https://www.astrology.com/horoscope/daily.html

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bu site, istenmeyenleri azaltmak için Akismet kullanıyor. Yorum verilerinizin nasıl işlendiği hakkında daha fazla bilgi edinin.